- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- 133
Ozlem banyo yaptirarak mi gideriliyör? Aman yapmayın sakin ilerde öyle bişeyBencede tuhaf ama anne ya demekki ozledi oglunu :) insallah ben yapmam ilerde benim gelin benide ifsa eder![]()
Mazallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozlem banyo yaptirarak mi gideriliyör? Aman yapmayın sakin ilerde öyle bişeyBencede tuhaf ama anne ya demekki ozledi oglunu :) insallah ben yapmam ilerde benim gelin benide ifsa eder![]()
InsallahOzlem banyo yaptirarak mi gideriliyör? Aman yapmayın sakin ilerde öyle bişey
Mazallah![]()
Benim söylediğimin neresi terbiyesizlik anlamadım. Anne yakarsa baba da yıkar. Anne başka denmesi tamamen geleneksel! Ayrıca yazılanları okusanız görürsünüz benim de oğlum var. Allah şaşırtmasın, bu ne kin bu ne şiddet.Bu ne terbiyesizlik. Anne farkli baba farkli. Anne degilsiniz sanirim. Babamin beni durup dururken keselemesine gerek yok. Ama yaslaninca oglum yikayabilir.
+1Yuuuuh eşinde kabul etti. Çok komik bir durum ben olsam gülmekten olürdüm herhalde, anne benide yıkasana derdim