• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamı annesi yıkadı

Normal değil, hoş değil. Herkesin özel alanı vardır anne diye bunu çiğnemeye gerek yok.

Hastalık olur o ayrı ona kimse laf etmez. Ama Allah korusun hasta dahi olsa benden önce annesinin müdahale etmesini istemem benim yapamadığım yerde dahil olur.

Bu ne terbiyesizlik. Anne farkli baba farkli. Anne degilsiniz sanirim. Babamin beni durup dururken keselemesine gerek yok. Ama yaslaninca oglum yikayabilir.
Benim söylediğimin neresi terbiyesizlik anlamadım. Anne yakarsa baba da yıkar. Anne başka denmesi tamamen geleneksel! Ayrıca yazılanları okusanız görürsünüz benim de oğlum var. Allah şaşırtmasın, bu ne kin bu ne şiddet.

:KK57::KK57::KK57::KK57: daha neler duycaz bakalim

:KK45::skandal:Ay cok guldum aksam aksam ahy Allahim sinirlerim bozuldu sanirim

Dengesiz insan cok senn kayinvadende onlardan biriymis demek

Kv denizde manyak esinizde kucuk cocuk degilki koca adam ayip yani sizi cok iyi anliyorum sinirlenmenizi daha bi kac gun once esim ameliyat oldu ameliyattan once odada bekliyoruz annem kv esim hemsire gelip hastayi hazirlayin ustunde hic kiyafet kalmicak dedi tabi ben anne hadi siz cikin hazirliyim dedim. Adamin kolunda serum bagli kendi soyunamiyo kv tutturdu cikmam ya iccamasirnida cikarcam dogurdugumu goremicekmiyim diyo tamam dogurdunda kndi ihtiyaclarini gideremeyen bebekti simdi kazik kadar adamin p.sini gorup napacan hastanede kalmak icin cok cabaladi ki gece yarisinda kadar yine ciplak gece giydircem adami hayir karisiyim ben varim her halimizi biliyoruz artik cocuk degilki karsilarindaki bunu anlamiyolar kiskancliktan yapiyolar

Eski sevgilim de babaannesini yikardi!
Kadin hakkaten hastaydi ama evde anan var,üst katta teyzen var
Yani sana mi kaldi?
Arasıra eleştitirdim ama beni içi fesat olmakla suclardi 'ne var ki?yasli kadin. Sen yaslaninca torunun yıkasa üzülür müsün?' derdi...
Farkli bir kültürden geldiği icin 'onlarin ülkede normal demek' der, kafamda canlandirmamaya çalisirdim:)
Ama sizin durum da tuhafmiş...
Nostalji yapmişlar resmen :temizlik::temizlik:

Merhaba benim koca mı da arasıra annesi yıkıyor bu benim hoşuma gitmiyor. Beni evlenene kadar annem yıkardı dedi.Ben evde olmadığımda annesi yıkıyormuş.Annesi bana kocanı yıka dedi. Ben neden yıkıyım kendi yıkanıyor 40 yasında Adam Allah Allah. Hasta olsa neyse de.

Hangisi daha kötü bilemedim her kış kaynana hastalındığında oğluna zeytin yağ ile yağlatır oysaki daha başında kocası

Yuuuuh eşinde kabul etti. Çok komik bir durum ben olsam gülmekten olürdüm herhalde, anne benide yıkasana derdim

Hoş değil ya kaynanam eşimi yıkasın istemezdim.
İstemek de biraz abes kaçıyor biraz soğumakta haklısınız sanki.

güldüm ben bu konuya ya
gözümde canlandı koskoca adam anasının önüne oturmuş köpüklü köpüklü :KK53:
arada su tasıyla kafasına falanda vuruyor mu acaba :sinirli:
eli kolu kökünden kopmuşsa karısı falan yoksa yıkayabilir tabi anası neden yıkamasın :KK53:

Başlığı görür görmez oha dedim... Sırtını keselemek liflemek bile evli biri için anneye mi düşer eşe mi?

Kv kendini mi kanıtlamaya çalışıyo napıyo:KK53: ya bu erkek anneleri beni öldürüyo hahaha hani zaruri bi durum olur kalkar yıkar seni bi yıkasam nedir Allah aşkına bu normal mi??

Back
X