kocamı artık gibi görüyorum

pitirtay

whatever
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
1.028
307
118
ayy çok moralim bozuk kaç gündür ruh gibiyim..
geçenlerde eşimle otururken konu eskilerden açıldı.o güne kadar birbirimize hiç eskiyi detaylı anlatmadık.ikimiz de birbirimizin sevgilileri olduğunu biliyoduk ama hepsi buydu.merak etmedik.keşke de ben etmemeye devam etseymişim.Yanlız konu biraz cinsel içerikli, okumak istemeyen bayanlar burdan sonra sayfayı kapatsınlar.

Eşimle aramızda 12 yaş fark var.Onu ilk tanıdığımda umreden dönmüş alkolü falan bırakmış efendi düzgün bi insandı.Biz evlendikten sonra alkole geri başladı..Ama umreye neden gittiğini anlıyorum şimdi.Tabi ki aklınca günahlarından arınmak için.

Benden önce nerdeyse 40'a yakın kızla birlikte olmuş.Biliyorum tamam her erkek birşeyler yaşıyor evlilikten önce, ama bununkiler o kadar iğrenç şekilde olmuş ki.Mesela birisiyle barda, birisiyle arabada buna aşık olan iki kız kardeşle birlikte,buna saldıran kızlar mı ararsın ne pislik ararsan var..Kendi ayrı eve çıkmış 3 sene boyunca 3 farklı rusla yaşamış biri hamile kalmış, belki bileniniz bilir rus kadınlar hamile olduklarını öğrendikleri an hemen kaçarlar rusyaya dönerler ve doğurup gelirler..bununki de tam öyle yapacakken bi önceki gece şans eseri çocuğu düşürmüş falan..Geçenlerde taa geçmiş yıllardan kalan sim kartını buldum.Hattaki numaralar full kız,rus ve otel ismiyle dolu bi iki erkek anca var..

Diğer hamile kalan kız da üniversite öğrencisiymiş,onun için de doğurmak isteseydi mecbur evlenicektim aldır diyemezdim dedi..Bunlar aşağı yukarı 5 sene önce olmuş olaylar..Eşim çok yakışıklı bi adam değil ama seksapalitesi yüksektir, kızların ilgisini çekiyo malesef.Kaç kere benim yanımda bile asılan kızlar oldu.Benden önce de çok peşinde koşan olmuş, bunu onu tanıyan başkalarından da duymuştum.Bunları bana anlatmış üstüne bi de ben hiç çirkin vücutlu bi kızla olmadım şu mankendi bu oyuncuydu ruslar çok güzel bilmemne diyip durdu.Ve anlamadığım bi şekilde bu konuşmanın üstüne cinsel hayatımız bitti.

Afedersiniz de bi erkek yatakta bu kadar nazlı olmaz.Yatar yatağa devamlı ilgilenilmeyi bekler.Suratım biraz asık olsa hemen yok yapamicam sen surat asınca sertleşmiyo der.Devamlı onun şartlarına kurallarına uyması gereken benim.Bunu o kadar şımartmışlar o kadar doymuş ki sürekli şımarıkça bencilce davranıyo.Eğer onun şartlarına uyuyosam işte iyi gidiyo fena değil.Ama en ufak bişeyde artık çıldırıyorum onun nazlı şeyinden.bu arada ben 23 o 35

Hele bu olayları duyduktan sonra iyice kötü oldu kendimi ikinci el mal almış gibi hissediyorum.ya sanki onca kız bunu sömürmüş bana erkekliği bitmiş bişey kalmış gibi geliyo.bişey yüzünden doktora gitti sperm kalitesi falan çok düşük çıktı.kocamı resmen artık gibi görüyorum onca kadınla aynı yatağa girdiğini onca halt yediğini düşününce ondan iğreniyorum bana dokunmasına tahammül edemiyorum.kaç gündür bunları unutmaya çalışıyorum daha beter oluyorum onca kadına onca şey yaptığı falan gözümün önüne gelince onu bırakıp gidesim geliyo.millet sömürmüş gençliğini bana da bitik hali kaldı işte çok salağım bunları tahmin etmeliydim benden bu kadar büyük biriyle evlenirken.

sizce abartıyo muyum bu olanlar gerçekten iğrenç değil mi bunları nası hazmedicem ben ondan nefret ediyorum

yani bu konuşmanın üstüne kim olsa uzaklaşır, bakışı değişir eşine karşı...
dediğin gibi keşke hiç konuşmasaymışsınız bu konuda...
ama olan olmuş artık..
şimdi yapman gereken unutmak...
kolay değil ama zamanla aşılır sanırım...

Ne gerek vardı eskileri deşmeye??
Olan olmuş artık..
Yaşananlar geçmişte sizden önce olmuş.
Düzgün bir hayatı seçmiş artık ve sizinle yuva kurmuş.
Bence eşinizin sperm kalitesi mevzusu sizin asıl canınızı sıkan konu.
Tıp ilerledi herşeyin çözümü mümkün,üzülmeyin.
Eşinizin geçmişini daha fazla eşelemeyin bence.

alışabileceğini sanmıyorum çünkü bu laflardan sonra insanın midesi bulanıyor
bir insanın kendini bu kadar kirletebilmesini anlamıyorum

Geçmişi keşke konuşmasaydınız.Bunları duyunca herkes tiksinir eşinden kolay kaldırılacak bir şey değil:19:.Zamanla unutabilir misin acaba.Yaşın da çok genç Allah kolaylık versin.

evet keşke açmasaymışım da onun da anlatası varmış konu saçma sapan biyerden açıldı.
bi başladı iki saat susmadan anlattı zor tutmuş içinde.
kaç gündür bi tuhafım onun yüzünden çocuğumuz falan olmazsa nolcak diyorum
bi yandan o kadar sardım ki bu konulara bigün kapı çalcak bi kadın elinde çocuk
al bu kocandan dicek falan diye bekliyorum bu aralar
psikolojim bozuldu

geçenlerde eşimle otururken konu eskilerden açıldı.o güne kadar birbirimize hiç eskiyi detaylı anlatmadık.ikimiz de birbirimizin sevgilileri olduğunu biliyoduk ama hepsi buydu.merak etmedik.keşke de ben etmemeye devam etseymişim.Yanlız konu biraz cinsel içerikli, okumak istemeyen bayanlar burdan sonra sayfayı kapatsınlar.

Eşimle aramızda 12 yaş fark var.Onu ilk tanıdığımda umreden dönmüş alkolü falan bırakmış efendi düzgün bi insandı.Biz evlendikten sonra alkole geri başladı..Ama umreye neden gittiğini anlıyorum şimdi.Tabi ki aklınca günahlarından arınmak için.

Benden önce nerdeyse 40'a yakın kızla birlikte olmuş.Biliyorum tamam her erkek birşeyler yaşıyor evlilikten önce, ama bununkiler o kadar iğrenç şekilde olmuş ki.Mesela birisiyle barda, birisiyle arabada buna aşık olan iki kız kardeşle birlikte,buna saldıran kızlar mı ararsın ne pislik ararsan var..Kendi ayrı eve çıkmış 3 sene boyunca 3 farklı rusla yaşamış biri hamile kalmış, belki bileniniz bilir rus kadınlar hamile olduklarını öğrendikleri an hemen kaçarlar rusyaya dönerler ve doğurup gelirler..bununki de tam öyle yapacakken bi önceki gece şans eseri çocuğu düşürmüş falan..Geçenlerde taa geçmiş yıllardan kalan sim kartını buldum.Hattaki numaralar full kız,rus ve otel ismiyle dolu bi iki erkek anca var..

Diğer hamile kalan kız da üniversite öğrencisiymiş,onun için de doğurmak isteseydi mecbur evlenicektim aldır diyemezdim dedi..Bunlar aşağı yukarı 5 sene önce olmuş olaylar..Eşim çok yakışıklı bi adam değil ama seksapalitesi yüksektir, kızların ilgisini çekiyo malesef.Kaç kere benim yanımda bile asılan kızlar oldu.Benden önce de çok peşinde koşan olmuş, bunu onu tanıyan başkalarından da duymuştum.Bunları bana anlatmış üstüne bi de ben hiç çirkin vücutlu bi kızla olmadım şu mankendi bu oyuncuydu ruslar çok güzel bilmemne diyip durdu.Ve anlamadığım bi şekilde bu konuşmanın üstüne cinsel hayatımız bitti.

Afedersiniz de bi erkek yatakta bu kadar nazlı olmaz.Yatar yatağa devamlı ilgilenilmeyi bekler.Suratım biraz asık olsa hemen yok yapamicam sen surat asınca sertleşmiyo der.Devamlı onun şartlarına kurallarına uyması gereken benim.Bunu o kadar şımartmışlar o kadar doymuş ki sürekli şımarıkça bencilce davranıyo.Eğer onun şartlarına uyuyosam işte iyi gidiyo fena değil.Ama en ufak bişeyde artık çıldırıyorum onun nazlı şeyinden.bu arada ben 23 o 35

Hele bu olayları duyduktan sonra iyice kötü oldu kendimi ikinci el mal almış gibi hissediyorum.ya sanki onca kız bunu sömürmüş bana erkekliği bitmiş bişey kalmış gibi geliyo.bişey yüzünden doktora gitti sperm kalitesi falan çok düşük çıktı.kocamı resmen artık gibi görüyorum onca kadınla aynı yatağa girdiğini onca halt yediğini düşününce ondan iğreniyorum bana dokunmasına tahammül edemiyorum.kaç gündür bunları unutmaya çalışıyorum daha beter oluyorum onca kadına onca şey yaptığı falan gözümün önüne gelince onu bırakıp gidesim geliyo.millet sömürmüş gençliğini bana da bitik hali kaldı işte çok salağım bunları tahmin etmeliydim benden bu kadar büyük biriyle evlenirken.

sizce abartıyo muyum bu olanlar gerçekten iğrenç değil mi bunları nası hazmedicem ben ondan nefret ediyorum

evlilikte erkek için en önemli birinci kriter ahlak ve maneviyattır. gerisi hayatı hüsrana ve zindana sebebiyet verir..

Geçmişi unutman gerek çünkü hiçbişi değişmez.. geleceğine bak.. yeniden inşa et hayatını eşinle.. çöplüğü karıştırma fayda etmez.. bidahada açmayın bu konuyu..

Son düzenleme:
Bu zamana kadar merak etmemişsiniz keşke bundan sonra da etmseydiniz. Ya da o bu kadar açık araba da, kır da, bayır da gibi ayrıntıya girip anlatmasaydı. :ssz:

Pitirtay ben sana onceki konularinda ne demistim?
Esinin seni herseyden kisitlamasi ,
kisi kendinden bilir isi meselesi demistim .

Uzgunum ama bir insan 7'sinde ne ise 70'inde de odur .
Bak buraya yaziyorum bu adam uslanmaz.

Ayrica yasamis olabilir
ama evliliginizi etkileyecegini bile bile neden anlatir ki bir insan bunlari esine ?
Peki sen onun anlattiklarini yapmis olsaydin ve anlatsaydin sence sonuc ne olurdu?

Valla diyecek bir sey bulamiyorum .
Aslinda bunlari evlenmeden once sorgulamaliydin.
Adam calisacagin yeri bile kendi seciyor ,
ha bir de tum bu yasadiklarina ragmen cocuklariniz olunca 16 17 yasinda evlendirmeyi dusunuyordu degil mi ?
Zihniyeti berbat otesi berbat!
Allah yardimcin olsun..

ALLAH yardımcın olsun..
Ya unutmaya çalışacaksınız..
Yada boşanacaksınız..
Ama ben kendi fikrimi söyleyeyim..
Senin yerinde olsa boşanırdım..
RABBİM hakkında hayırlısını versin..:31:

canım bir yandan haklısın ama bazı erkeklerin geçmişi kabarık oluyor. ve genelde çoğu kadına da bu tarz erkekler daha çekici geliyor. benim eşimin de çok ilişkisi olmuş benden önce. deneyimi fazla olduğundan da öyle herşeyden etkilenmez.. daha doymuş oluyorlar cinselliğe ama ne münasebet neden 2. el erkek almış olasın ki?35 yaş erkek için çok genç bir yaş. cinsel hayatınızla ilgili sornunuz varsa çözmeye çalışın ama şu geçmişte yaşadıkları normal geldi bana bu kadar etkilenmene sebep göremedim. kendi kendini gaza getirme lütfen daha ne erkekler var neler yaşamışlardır..

boşan yorumları gelmiş ama yani bundan sonra evlenceği erkeğin de geçmişinin bu adamdan farklı olmayacağı ne malum... ya hani yaşadığımız devir öyle bir devir ki yani temiz adam veya kadın bulmak samanlıkta iğne aramak gibi.. herkesin hataları oluyor geçmişine bu kadar takılmamak gerek. ne çok arkdaşımı gördüm geçmişi konu sahibinin kocasının kinden daha beter ama şimdi hepsi dört dörtlük anne baba oldular...

Pitirtay ben sana onceki konularinda ne demistim?
Esinin seni herseyden kisitlamasi ,
kisi kendinden bilir isi meselesi demistim .

Uzgunum ama bir insan 7'sinde ne ise 70'inde de odur .
Bak buraya yaziyorum bu adam uslanmaz.

Ayrica yasamis olabilir
ama evliliginizi etkileyecegini bile bile neden anlatir ki bir insan bunlari esine ?
Peki sen onun anlattiklarini yapmis olsaydin ve anlatsaydin sence sonuc ne olurdu?

Valla diyecek bir sey bulamiyorum .
Aslinda bunlari evlenmeden once sorgulamaliydin.
Adam calisacagin yeri bile kendi seciyor ,
ha bir de tum bu yasadiklarina ragmen cocuklariniz olunca 16 17 yasinda evlendirmeyi dusunuyordu degil mi ?
Zihniyeti berbat otesi berbat!
Allah yardimcin olsun..

çocukları erken evlendirme olayı dışında doğru hatırlıyosun gerisini cnm.
evet ben o bana bunları yaparken kendinin böyle olduğundan hiç şüphelenmemiştim çok safmışım.
ben ona bunların binde birini anlatsam beni muhtemelen boğazlamıştı
sanırım ne bu evlilik ne de ben umrundayım
haklısın

Bu tarz konular evlenmeden once konusulur birkere hadi onu gectim illa ki birseyler yasiyor erkekler ama
esinin bu kadar istahla anlatmasi cok tuhaf.

Ben ne zaman dokunsam aklima o kadinlarla neler yaptigi gelirdi insan kendini kotu hisseder keske olmasaydi.

Ayrica cocuklarini 16 17 yasinda evlendirmeyi dusunen insanin zihniyeti degismez yalniz. Istersen hemen cocuk yapmayi da planlama en azindan bu konusmanin uzerinden bir yil gecsin bakalim dusuncelerin ayni mi olacak unutabilecek misin.

Son düzenleme:
boşan yorumları gelmiş ama yani bundan sonra evlenceği erkeğin de geçmişinin bu adamdan farklı olmayacağı ne malum... ya hani yaşadığımız devir öyle bir devir ki yani temiz adam veya kadın bulmak samanlıkta iğne aramak gibi.. herkesin hataları oluyor geçmişine bu kadar takılmamak gerek. ne çok arkdaşımı gördüm geçmişi konu sahibinin kocasının kinden daha beter ama şimdi hepsi dört dörtlük anne baba oldular...

ya tamam herkes bişeyler yaşıyo da bu kadar iğrenç ilişkilere ne gerek var
iki kız kardeşle olmak nedir
ya da barda tanıştığın kızla 10 dakkada kuytuya götürüp işi pişirmek nedir
ya da çocuk aldırmalar falan
herkes bu kadar dibine kadar yaşıyo mu
hiç 30 yaşında evlenip de atıyorum 5 kişiyle normal duygusal ilişkinin uzantısı olarak cinsellik yaşamış erkekler yok mudur
bence elbet vardır
bu olanlar iğrenç

Siz neden eski konuları açtınız ki ne gerek var. Siz de eski çıktıklarınızı anlatmadınız umarım geçmiş geçmişte kalmıştır evlilikte hiç anlatılmayacak şeyleri anlatmış eşiniz yani bu kadar ayrıntıya ne gerek var siz susturmalı tamam devam etme diyebilirdiniz. Bazı erkeklerse abartır yani olmayanı var gibi gösterir öyle bir şey de olabilir ama eşiniz sizin tiksineceğinizi tahmin edememiş mi bunları keşke evlenmede önce konuşsaydınız bir de aranızdaki yaş farkını problem etmeye başlamışsınız gibi geldi yani kalitesinde sorun var bana artığı kaldı böyle şeyler düşünmek hoş değil eşinize karşı. Bebeğiniz mi olmuyor o yüzden mi baktırdı eşiniz sizde de sorun olabilirdi eşinizin bunu sorun etmesini ister miydiniz. Yaşını bilerek evlendiniz sonuçta. Her erkek geçmişte birşeyler yaşamıştır yaşamadım diyen yalan söyler ama sizinle evlenmiş artık bitmiş gitmiş. Eğer soğuduysanız yapacak bir şey yok.

Bana eşinin özellikle şunu hamile bıraktım bunu hamile bıraktım demesi çok saçma geldi bilmem
acaba sperm kalitesiyle ilgili sıkıntısından dolayı mı acaba anlattı diye düşündüm

canım bir yandan haklısın ama bazı erkeklerin geçmişi kabarık oluyor. ve genelde çoğu kadına da bu tarz erkekler daha çekici geliyor. benim eşimin de çok ilişkisi olmuş benden önce. deneyimi fazla olduğundan da öyle herşeyden etkilenmez.. daha doymuş oluyorlar cinselliğe ama ne münasebet neden 2. el erkek almış olasın ki?35 yaş erkek için çok genç bir yaş. cinsel hayatınızla ilgili sornunuz varsa çözmeye çalışın ama şu geçmişte yaşadıkları normal geldi bana bu kadar etkilenmene sebep göremedim. kendi kendini gaza getirme lütfen daha ne erkekler var neler yaşamışlardır..

ama ben bunu sizin gibi normal karşılayamıyorum.diğer kadınlarda doymuş diye şu an ben yatakta onun onca nazını pozunu çekmek zorunda kalıyorum.kendim naz bile yapamıyorum.bu kadar profesyonel olmasından ve gözükmesinden de hiç hoşlanmıyorum çünkü masumiyeti kalmamış.adam önüne gelenle yata yata sperm kalitesi bile düşmüş böyle bişey varmı

Siz neden eski konuları açtınız ki ne gerek var. Siz de eski çıktıklarınızı anlatmadınız umarım geçmiş geçmişte kalmıştır evlilikte hiç anlatılmayacak şeyleri anlatmış eşiniz yani bu kadar ayrıntıya ne gerek var siz susturmalı tamam devam etme diyebilirdiniz. Bazı erkeklerse abartır yani olmayanı var gibi gösterir öyle bir şey de olabilir ama eşiniz sizin tiksineceğinizi tahmin edememiş mi bunları keşke evlenmede önce konuşsaydınız bir de aranızdaki yaş farkını problem etmeye başlamışsınız gibi geldi yani kalitesinde sorun var bana artığı kaldı böyle şeyler düşünmek hoş değil eşinize karşı. Bebeğiniz mi olmuyor o yüzden mi baktırdı eşiniz sizde de sorun olabilirdi eşinizin bunu sorun etmesini ister miydiniz. Yaşını bilerek evlendiniz sonuçta. Her erkek geçmişte birşeyler yaşamıştır yaşamadım diyen yalan söyler ama sizinle evlenmiş artık bitmiş gitmiş. Eğer soğuduysanız yapacak bir şey yok.

eşimi çok severek evlendim.evet tabi ki yaşını da biliyodum.bazı şeyler yaştan kaynaklı gibi durmasa da (mesela bu olay) aslında yaş farkıyla ilgili.insan her geçen gün yıpranıyor sonuçta o da böyle bi hayat yaşayarak olması gerekenden de çok yıpranmış.şimdi keşke genç biriyle evlenseymişim diyorum.evet bunları düşünmem hoş değil ama pişman oldum.insan kendisi yaşayınca salak gibi hissediyo eşimin eski fotolarına bakıyorum genç yakışıklı vücudu güzel şimdi bakıyorum sarkık göbek saçlar dökülmeye başlamış falan öyle görünce diyosun ki niye ben de gidip kendim gibi birini bulmadım gençliğinde her haltı yemiş sana da bu hali kaldı işte diyorum kendime aman ne bilim işte

Gecmsi deselemek hep uzer ama nedense bu huydan vazgecemeyiz.esimle aramda 12 yil var.ben ogrenciyken sevgilisiyle yuzlerce DEFA gordum.esim cok yakusiklidir, Doktor, hep kendi isi vardi para sorunu hc olmadi.ama Ben ona hc hint kumasiymis gibi davranmadim. 3 cocugumuz var ve hala beni kaybedecekmis gibi davranirim.bizim farkimiz gecmisini acmayiz hele o acmaya tesebbus bile etmesine hic izin vermedim.
Sizde anlamadigim lüften yanlis anlama 35 ilk seye nasil senin gibi citir 23 yadindaki bir körpeyi arzulamiyor.sen onun karisisin nasil oyle Yok kötü baktin kalkmiyor, Yok sen ilgilen Ben Pasa Pasa yatip zevk aliyim.cok sacmaaaaaaa
Sen onun burnunu bir surtte seyiyle ve bilmem kac kadinla beraberlik yasamanin bir + olmadini gorsun
Erkeginde kadininda artigi olmaz
Lüften toparla kendini.uzun uzun yazarim yine ama isteyim canim

Back
X