Onun bulunduğu oda da vakit geçirmeyi denediniz mi?Biz ayrı odalarda oturmaya başladık hergun dırdır ediyorum ama banamisin demiyo yaş çocuk gibi kalkmiyo başından
Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.
Denedim ama bebeğim var hem bi sure sonra sıkılıyorum oyunlarından her gün illa ki bi atisiyoruz tatlı tatli
Hangi oyun bu ?
Bizimkide ayni ama telde oynuyor elinden hic dusmuo takintili bende onu dusunuyorum nasil vazgecircem diye ...sohbet yok bisey diyosun duymuyor sinitlerimi ziplatiyor bazen ....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah yardim etsin bagimlilik yaptiysa isiniz zor.benim yegenim tam 4yildir aayni oyunu oynuyor.gece 2lere kadar.lise ogrencisi.bir kere ders calistigini gormedim.4yildir oturdugu bilgisayar sandalyesinin popo kismini gorseniz bir cukurlasmis inanamazsiniz.gozlerinde sorun vardi suan iyice sasilasti.son durum ne derseniz tam gaz devam oyuna....ne yaptilarsa vazgeciremediler.
Sana katılıyorum valla aynen benimkide öyle bazen yanından geçerken kotu kotu bakıyorum anliyo azıcık geliyor dolaniyo geri gidiyo
Metin2 mi o oyun yoksa ?
Online oyunlar bagimlilik yapıyor.
Bir ara bende m2 te takmistim gece 3e 4 e kadar oynardim 12 te kadar uyur gece tekrar oynardim.
Ah ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?