kocamı bilgisayar oyunundan nasıl vazgeçirebilirim?

Ne kadar siklikla ve sureyle oynuyor?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Biz ayrı odalarda oturmaya başladık hergun dırdır ediyorum ama banamisin demiyo yaş çocuk gibi kalkmiyo başından

Biz ayrı odalarda oturmaya başladık hergun dırdır ediyorum ama banamisin demiyo yaş çocuk gibi kalkmiyo başından
Onun bulunduğu oda da vakit geçirmeyi denediniz mi?
Böylelikle ayrı odalar da takılmazsınız.
Hem dır dır yapmayı kesersiniz belki..

Son düzenleme:
Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bilgisayari boz :) saka maka al karsina konus ben swnden ilgi bekliyorum isten gelmeni dort gozle bekliyorum sen ben yerine bilgisayar oyununu seviyosun de kiriyosun insani de we icinden ne geciosa mutlaka yalniz kaldiginda icinden nie boyle nie soyle diosundur bunlari ona soyle bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Denedim ama bebeğim var hem bi sure sonra sıkılıyorum oyunlarından her gün illa ki bi atisiyoruz tatlı tatli

Ya bi kez modem kablosunu sakladım buldu aslında kiziyorum ama bi yandan da kiyamiyorum çünkü TV izlemeyi sevmez oda PCile uuğraşıyor ama bazen çekilmez oluyoryaa

Vazgeçirmeye çalışmaktan ziyade bilgisayarda yapacak ortak bir şeyler bulmaya çalış bence. Aksi halde kendinden uzaklaştırırsın..

Mesela sizin sözünüzü dinlemiyorsa mesela ona yemekler hazırlamalısınız en sevdiği yemekler, birlikte zaman geçirmeye çalışın, göreceksiniz ki artık bilgisayar oyunlarını unutup tamamen size odaklanacaktır.

Arkadaşım ,oyunla başlar, sosyal paylaşımla devam eder, en son benımkı gıbı ınternet sıtesı yapımına gıder ve hiç bitmez..

baştan tavrını koy benım yaptıgım hatayı yapma.. bebeği ver kucağına ugrassın..

kesınlıkle ona açık açık söyle pc için bellı sure koy ..bu bır bağımlılık.. bizimki on yıldır var..

Bizimkide ayni ama telde oynuyor elinden hic dusmuo takintili bende onu dusunuyorum nasil vazgecircem diye ...sohbet yok bisey diyosun duymuyor sinitlerimi ziplatiyor bazen ....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sana katılıyorum valla aynen benimkide öyle bazen yanından geçerken kotu kotu bakıyorum anliyo azıcık geliyor dolaniyo geri gidiyo

Allah yardim etsin bagimlilik yaptiysa isiniz zor.benim yegenim tam 4yildir aayni oyunu oynuyor.gece 2lere kadar.lise ogrencisi.bir kere ders calistigini gormedim.4yildir oturdugu bilgisayar sandalyesinin popo kismini gorseniz bir cukurlasmis inanamazsiniz.gozlerinde sorun vardi suan iyice sasilasti.son durum ne derseniz tam gaz devam oyuna....ne yaptilarsa vazgeciremediler.

Metin2 mi o oyun yoksa ?
Online oyunlar bagimlilik yapıyor.
Bir ara bende m2 te takmistim gece 3e 4 e kadar oynardim 12 te kadar uyur gece tekrar oynardim.
Ah ahh

Sana katılıyorum valla aynen benimkide öyle bazen yanından geçerken kotu kotu bakıyorum anliyo azıcık geliyor dolaniyo geri gidiyo

Ben yukardan bisey istesem kalkip getirmez yorgunum falan filan der sarji bittiginde ucarak yukari cikip aliyor geliyor 😑 gelde sinir olma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Metin2 mi o oyun yoksa ?
Online oyunlar bagimlilik yapıyor.
Bir ara bende m2 te takmistim gece 3e 4 e kadar oynardim 12 te kadar uyur gece tekrar oynardim.
Ah ahh

Adini hic bilmiyorum.kulaginda kulaklik birileriyle konusarak savas yapiyor ve sanirim eger birilerini yenemeyince inanilmaz agresif oluyor ailesine.dedigim gibi 4yildir bu cocuk okula gitmek disinda.kalan tum zamanini pc basinda gecirdi ve gecirmeye devam ediyor.Allah akil fikir versin herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…