Kocamı boşamalı mıyım?

uysalkadin7284

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
12
3
16
45
Hobisinden ve işinden dolayı fazla silahı var. Evde 1 odası sadece silah, girmeme izin vermiyor. İşini doğru düzgün anlatmıyor. Gri bir yelek var atletin üstüne mutlaka onu giyiyor ondan sonra ne giyiyorsa giyiyor, o yeleği giymeden dışarı çıkmıyor. Ben bu durumdan hoşnut değilim artık, gerekirse boşanacağım. Ne yapmalıyım? Lütfen yardım... Bir de 60.000 liraya silah aldı kendisi. Onu da diyeyim... rızkımızı silaha yatırıyor.

Hobisinden ve işinden dolayı fazla silahı var. Evde 1 odası sadece silah, girmeme izin vermiyor. İşini doğru düzgün anlatmıyor. Gri bir yelek var atletin üstüne mutlaka onu giyiyor ondan sonra ne giyiyorsa giyiyor, o yeleği giymeden dışarı çıkmıyor. Ben bu durumdan hoşnut değilim artık, gerekirse boşanacağım. Ne yapmalıyım? Lütfen yardım... Bir de 60.000 liraya silah aldı kendisi. Onu da diyeyim... rızkımızı silaha yatırıyor.
Ne iş yaptığını bile bilmediğiniz biriyle neden evlendiniz?
O giydiği büyük ihtimalle çelik yelek. Kurşun geçirmemesi için.

Işını bilmeden evlenmişsin Allah bilir ne zamandır bu durum böyle devam ediyor ve yeni mi dank etti kafana ?

Ne işle meşgul eşiniz? Silah bulundurma ruhsatı olabilir ama benim bildiğim silahlı bir işi ( asker, polis v.b) olmadığı sürece üzerinde silahla dışarıya çıkamaz.

Hocam bir arkadaşının kafasını taşla ezmişti, ifadesi alındığında “tutanların da kafasına vurdum, daha fazla tutmasalar daha fazla vururdum” gibi şeyler söylemişti. Bu otopsi işini falan da 7 yaşından beri yapıyor ama ne anlar diye geçiştirdik. Gerçekten ergenlikten farklı durumlar daha anlatmadığım neler neler, ama bilmiyorum yani işin ehli sizsiniz.
Bunu siz yazmışsınız. Oğlunuzda babasına özeniyor demekki. Şimdiye kadar durup şimdi mi boşanmayı düşünüyorsunuz?
İnşAllah fakesinizdir.

Back
X