- 27 Eylül 2016
- 13
- 6
- 1
- 33
- Konu Sahibi Birizgerek
canım evlendigine gore gecmiste olan seyi gecmise birakmissin ona inanip evlenmeyi secmissin eger esin hala o tue şeylere devam etmiyosa artik birazda guvenmeyi sec bos bos suphelenip kafanda soru isaretleri olusturma boyle yaparak sadece kendini sinir edip uzersin ve cogu erkek senin kocan gibi erkekler genelde sucsuz olduklarinda ister inan ister inanma der yada artik sucunu öğrensende umursamiyorsa bunu soyler ama cok iyi zmanlariniz da gectigine gore mutlu nor ilsikiniz var bnce senin sorularin bunaltmis dusuncelerin onu sıkmis oldugundan ister inan ister inanma diyor olabilir hani artik guvensizligine alismis gibi gorunuyor bisey yakaliyorsan varsa hayatinda baska biri zaten ortaya cikacaktir ve sen geregini yaparsin o zaman simdi oyle seyler yasamadan sorun getirme hayatina eşin yapsamda guvenmiyor yapmasamda diyip artık her düşündüğünü yapar bunu cok okumuştum .
sende ona guvenmeyi sec ha bu aptal ol gozunu kapat demem degil esinin yaninda ol bunaltmadan ona yaptıklarinda gittigi yerlerde eslik et telefnu sosyal medya herseyini kontrol altinda tut ama buni ona belli etmeden ve kendini uzmeden zaten varsa cikar merak etme umarim yoktur ve cok mutlu olursunuz insallah
Çok teşekkür ederm gercekten içime su serptiniz duymak istediklerim tam da bunlarmış onu bunalttigim gibi kendimi de harab ediyorum. Ama bu paronayakligimdan vazgeçemiyorum bazen en tepelerde oluyo bazen.duruluyorum. sakinleşmek ve takintiligmdan kurtulmak için psikolojik destege yonelicem haberi olmadan. Inşallah hersey düzelir.