Kocami bu kadar çok sevdiğime pişmanım. Fikrinize ihtiyacim var.

Birizgerek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
13
6
1
33
1 yıllık evliyiz. Eşim askeri personel. Bundan önce 2 yıllık tanışma ve nişanlılık evremiz oldu. Tanışma evresinde eşimi hiç sevememistim ama sonra zamanla sevdim hatta aşık oldum. Nişanlılıkta dalgalı gecti. Benimle nisanliyken bi şekilde hat dökümünü ele geçirdim başka bi kızla mesajlasmis. Hatta başka bi kaç kadın eşimin numarasını bulmuş arkadaslarndan..esimin savunmasına bakılırsa kesinlikle aralarında bişey olmamış yazanlar asılmış tabiri caizse, ışte rahatsz etmis. Bi şekilde uzun uğraşlarıyla bende inandm. Çünkü ilk tanıştığımız da acaip guvendm. Geçti gitti üzerinden zaman evliyiz Şuan. Ama güven kırıklığının üzerini kapatmışim megerse. Paranoyak gibi her an beni aldatacak korkusuyla yaşıyorum. Sözüyle Gözüyle gönlüyle.. Aldm karşıma defalarca konuşmaya çalıştım güven alabilmek için. Ama her seferinde benim oldu suç. Ben takıntılıym benim psikolojim bozuk. Hep bunları duydum ondan. Her seferinde kavga ettik. Hatta artık normal bişey bile söylesem hemen azarlar. Kendini kesinlikle haklı çıkarır. Çok baskın bir karakter. Hep aklımdan geçen sormak istediğim yada söylemek istediğim ne varsa içime atarm mecbur azarlayacak diye. Ha iyi zamanlarimiz da var. Bazen gülme krizlerine gireriz benimle çok uğraşır bazen moralim bozukken güldürmeye çalışır. Ama ben kendimi kafamın içindeki düşünceler den kurtaramıyorum sanırım. Çok sevdiğim için ve aldatılma korkusundan dolayı hayatı kendime zehir ediyorum. Evde her istediğini yaparm yemekler yaparm evim hep tertemizdir. Bütün kıyafetlerini ic dış hepsini ozenle utulerim. Evde her gun temiz alımlı kiyafetlerle dogal bir makyajla bazen iç giciklatici her türlü karşılarm. Bana hala güzel karım dedigi bile ccoookk nadirdir. Bana guven vermek içinde cabalamaz ha birde. Ister inan ister inanma. Olay bitmistir. Ona göre böyle. Off kızlar , ablalar çok bunaldm ne.yapacağımı nasıl davranacağımı burayı hep takip ediyorum. içimi dökmek istedim. Değerimi bildirmek.için nasıl davranacağımı bilmiyorum. Çekip gitmek geliyor içimden bazen. Kalıp savaşmakta. Uzun oldu ama okuyup birkaç cümle yazanlardan da okumaktan sıkılanlardan da Allah razı olsun. Herkese iyi geceler.

Güven en önemli şey.
Madem evlenmişsiniz ömür böyle geçmez, işe girin kendinize önem verin evde herşeyin mükemmel olması gerekmiyor.
Gördüğünüz üzere saçınızı süpürge etsenizde yaranamazsınız.

Asker eşi olmak çok zor.
Hem onların yaşadığı psikolojiyi kaldırman gerekiyor hem de onların senin üzerinde yarattığı psikolojiyi.

Ki siz 1-0 başlamışsınız.
Güven bir ilişkinin temeli.
Saygı ve sevgi de temel ama eğer beton sağlam atılmadıysa üzerine dikilen kirişler elbet yıkılıyor.

Ne tavsiye verelim ki.
Bana pek güvenilir gelmedi esin.

Askerler biraz komuta tipinde oluyorlar. Yani emirleri sorgulamadan yerine getirmek, itaat etmek vs gibi değişik hiyerarşileri var.
Sürekli seni suçlu çıkarması bu hayatın içinde oldugundan mi kendisinin suçlu olmasından mi anlamadım ama sonuç ne olursa olsun sağlıklı bir ilişkiniz yok.

Bu şekilde nereye kadar devam edebilirsiniz.
Güven yok. Zamanla sevgi eksikliği başlayacak.
E saygıda var mi yok mu çözemedim.

Hayırlısı be gülüm.

Ortada fol yok yumurta yok çekip gitmek gelmiş içinizden..evlilik bu kadar basitleştirilmemeli bence..kendi kendinize acabalarla huzursuz oluyorsunuz..aldatan adam er yada geç yakalanır..geçmişle yaşayıp evliliğinizi kendinize zehir etmeyin...

Bende öyleydim şimdi gayet relax ım.. İşe girdim işim var ona sarmıyorum. Evde kaldıkça öyleydim çok kavgalar ettik burdaki sayısız konum anım olmuştur.. Unutuldu o günler.. İlk bir yıl işkence gibiydi şimdi üç yıllık olduk maşallah pek kıskanmam eskisi gibi

Ic giciklatici satirini okudum...orada kapandi şalter...offf ablam offff...yemek temizlik ...ic giciklamak...düzen...makyaj...sen geysaya baglamissin.yasamiyorsun ki...adamın uydusu olursan yercekimi - tutulma derken yüzun gulmez...bireylerin kendi ic dunyasi hayati olmali...meslegin...hobin...arkadaslarin...ugraslarin...kisisel gelisimin...hayatta eş olmaktan baska alman gereken yollar roller var...aldatilma korkusu ona bağımli olmandan...ayaklarinin ustunde dur...ic giciklayan garantide olsa ....bir cok ünlü -model- manken aldatilmazdi...bizzati yatak odasinda poz verip /dantel saten gecelik /tuylu terliksiz dolaşmam abii diyen birini hatirliyorum kadin 8 kez evlendi .istisnasiz aldatildi...

Affetmissin ozaman konuyu acmayacksin

Ya affetmeyecektin en basinda gpvenim bitti fiyip kestirip atacaktin..
simdi affetikten sonra her seni bunlari düsünmek iki tarafada eziyet.

Zaten daha evlenmeden yaşanan olayda ona inanıp tamam ben sana güveniyorum demişsin artık sen Ada'mdan hala güven istersen hiç oralı olmaz. Hatay'ı en başta yapmışsın. Şimdi yapacağın tek şey susmak bence Ada'm sorar yanı madem güvenmiyordun neden mesaj olayına eyvallah deyip evlendin diye. Sende hiç bişey diyemezsin

Güven duyulmayan biriyle evlenilmez ama olmuş bir kere. Şu saatten sonra yapacağın en etkili şey evi terketmek yada onu kovmak. Erkekler kaybetme korkusundan hoşlanıyor. Cebinde bilince değerin kalmıyor. Her an gidebileceğini bilmeli. Azıcık korkmalı. Zaten bu büyük dönemden sonra evlilik bitecekse gerekli sevgi aşk yoktur demektir. Tek taraflı çabalamayla olmaz.

1 yıllık evliyiz. Eşim askeri personel. Bundan önce 2 yıllık tanışma ve nişanlılık evremiz oldu. Tanışma evresinde eşimi hiç sevememistim ama sonra zamanla sevdim hatta aşık oldum. Nişanlılıkta dalgalı gecti. Benimle nisanliyken bi şekilde hat dökümünü ele geçirdim başka bi kızla mesajlasmis. Hatta başka bi kaç kadın eşimin numarasını bulmuş arkadaslarndan..esimin savunmasına bakılırsa kesinlikle aralarında bişey olmamış yazanlar asılmış tabiri caizse, ışte rahatsz etmis. Bi şekilde uzun uğraşlarıyla bende inandm. Çünkü ilk tanıştığımız da acaip guvendm. Geçti gitti üzerinden zaman evliyiz Şuan. Ama güven kırıklığının üzerini kapatmışim megerse. Paranoyak gibi her an beni aldatacak korkusuyla yaşıyorum. Sözüyle Gözüyle gönlüyle.. Aldm karşıma defalarca konuşmaya çalıştım güven alabilmek için. Ama her seferinde benim oldu suç. Ben takıntılıym benim psikolojim bozuk. Hep bunları duydum ondan. Her seferinde kavga ettik. Hatta artık normal bişey bile söylesem hemen azarlar. Kendini kesinlikle haklı çıkarır. Çok baskın bir karakter. Hep aklımdan geçen sormak istediğim yada söylemek istediğim ne varsa içime atarm mecbur azarlayacak diye. Ha iyi zamanlarimiz da var. Bazen gülme krizlerine gireriz benimle çok uğraşır bazen moralim bozukken güldürmeye çalışır. Ama ben kendimi kafamın içindeki düşünceler den kurtaramıyorum sanırım. Çok sevdiğim için ve aldatılma korkusundan dolayı hayatı kendime zehir ediyorum. Evde her istediğini yaparm yemekler yaparm evim hep tertemizdir. Bütün kıyafetlerini ic dış hepsini ozenle utulerim. Evde her gun temiz alımlı kiyafetlerle dogal bir makyajla bazen iç giciklatici her türlü karşılarm. Bana hala güzel karım dedigi bile ccoookk nadirdir. Bana guven vermek içinde cabalamaz ha birde. Ister inan ister inanma. Olay bitmistir. Ona göre böyle. Off kızlar , ablalar çok bunaldm ne.yapacağımı nasıl davranacağımı burayı hep takip ediyorum. içimi dökmek istedim. Değerimi bildirmek.için nasıl davranacağımı bilmiyorum. Çekip gitmek geliyor içimden bazen. Kalıp savaşmakta. Uzun oldu ama okuyup birkaç cümle yazanlardan da okumaktan sıkılanlardan da Allah razı olsun. Herkese iyi geceler.
Zaman bazı eşleri bırbırınden sogutuyor. Yenı evlıyken o hevesle güzel karım bebegim hersekilde söyleyebılır .
Şimdi o güzel kelimeleri daha az kullanıyor olması; bence hevesinin gectigini gosterıyor.
Ne de olsa evlendık dıye dusunuyor.
Herkesin evliligi farklıdır.

O kız olayını ben yakalasaydım daha nişanı atardım ya da ayrılırdım.

Şimdi pişmanlığın için yapılabilecek pek bırsey yok . Zamanı gerı getıremıyoruz ne yazık ki.

Güçlü olmaya çalış.Zaten o güven gitti mi bır daha geri gelmiyor. Eşinin de çabâ gostermesi gerek güven kazandırması için. Ama çabalamamaya devam ediyorsa o evlilikten hayır gelmez.

Bence sen kendine baska mesgaleler bul.
Evini cincik gibi yapip, utulerini jilet gibi yapip geri kalan butun gun evde oturuyosun. Yanliz kaldikca bunlari dusunuyosun. Artik affetmissin. Mutlu olmaya bak

Karısı gibi davranın annesi gibi değil pervane olmayi bırak ilk önce iç dış ütü nedir ya hiç zamanına acımıyormusun.
Ayrıca güven yoksa ne yapsan boş

Bana güvenmeyen eşim var. Ama ev tertemiz kendisi bakımlı her istediğimi yapıyor ağız actirmiyorum azarlarim diye korkuyor. İç giciklayici da giyiniyor. Bi tatlı söz söylemiyorum.
Esiniz böyle düşünüyor ve kim bilir kendini hangi dev aynasinda görüyor sayenizde..
Hizmet ile susmak ile yürür mu evlilik? Oturun konuşun.. o ne yapıyor sizin için?

Önce sevmiyordunuz sonra sevdiniz.. ne zaman değişti duygular ne oldu da değişti.. aldatılma ihtimali sonrasında demeyin ne olur..

Hayatinizin merkezine kendinizi koyun, esinizi degil. Hizmetci degilsiniz siz ve aci ama gercek yaptigimiz ev islerinin de cogu erkegin gozunde kiymeti yoktur. Hayatinizi bilmiyorum ama ev hanimiysaniz is arayin, hobi edinin ( aman o gerzek "sunum"... vs ruzgari olmasin da...), nasil anlatsam, biraz kendiniz icin yasayin, sanki bu sizde eksik gibi geldi. Iste o zaman kiymetli olursunuz... ayaklari yere basan, guclu ve kendine yeten kadinlara erkekler saygi duyar ve hayran olur... bilmem anlatabildim mi :KK66: bu arada yazmadan gecemem, tabii ki aldatilmak yikici ve kotu bir olay, kimse yasasin istemem de ama durust olalim ki eger karsi tarafin icinde varsa bu uzgunum ama bunu ne siz ne baska bir kadin engelleyemez! En fazla ertelenmesini saglar ama bunu yaparken de kendinden ve omrunden neler kaybeder, dusunmek gerek! Bunca caba ve ugrasa kendini ve evliligini paralamaya, esinizi kendinizden sogutmaya deger mi? Benim icin degmez :kahve: en azindan bu yasimda ve hayat tecrubemde... ama tabii kafanizi da deve kusu gibi topraga gomun de demiyorum, sadece bu kadar kafaniza takmayin aldatilma ihtimalini, yasamin tadini cikarin esinizle :KK60: yinede hayat sizin, bize de fazla soz dusmez ya :ukala:... iyi geceler

Son düzenleme:
Back
X