• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocami cok özledim :(

busra00

sadece bekliyorum...
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
925
9
26
Ankara
Benim biricik kocam askerde Kizlar daha gideli 2 ay oldu ama onduzluga hic alisamadim.cok özlüyorum onu..ziyarete de gidemiyorum cünkü ben almanyadayim oda türkiyede ve hamile oldugum icin doktorum yasakladi ucaga binmeme.onduz hersey cok zor ailemle kaliyorum ama kimse onun gibi ilgilenmiyor benimle.o benim herseyim!!!hergün cok sükür telde konusuyoruz ama yetmiyoki yanimda olsun istiyorum.her gece kalkiyorum bakiyorum yanimda yok basliyorum aglamaya.bu kadar zor olacagini hic düsünemedim.zaten havalimaninda ayrilirken ikimizde öyle agladik ki onun o gözlerinden akan yasa canimi veririm onu öyle görmek mahfetti beni.icim cok dolu biliyorum cok sükür ki baska derdim yok rabbim baska dertte vermesin hergün sükrediyorum saglikli oldugu icin sesini duyabildigim icin ama iste ona cok alistim evlendigimizden beri hic ayrilmamistik ki.Ne yapacagim ben?nasil dayanacagim ki simdiden böyle aglayip zirliyorum :(((( ben onun yaninda cok mutluydum cok :((((
Biraz icimi dökmek istedim kizlar biraz morale ihtiyacim var.ve siz siz olun esinizin kiymetini bilin yaninda olduguna sükredin.rabbim sevenleri ayirmasin insaallah.

Allah sevginizi muhabbetinizi dahada arttırsın :nazar::nazar:
Asker beklemek zor iştir,ben sevgili iken bekledim çok zordu ki evliyken gerçekten zor olur.
Ama sabır geçiyor bu günler sen bebeğini düşün birazda onuda üzme.Zaman geçtiğinde o ayrılığı hiç hatırlamıyorsun bile
Sadece sabır de ve bebeğini düşünüp kendini çok üzmemeye çalış
Şükür ki seni seven ve seninde çok sevdiğin gün gelip kavuşacağın ve bir daha ayrılmayacağın bi kocan var

Allah sevginizi muhabbetinizi dahada arttırsın :nazar::nazar:
Asker beklemek zor iştir,ben sevgili iken bekledim çok zordu ki evliyken gerçekten zor olur.
Ama sabır geçiyor bu günler sen bebeğini düşün birazda onuda üzme.Zaman geçtiğinde o ayrılığı hiç hatırlamıyorsun bile
Sadece sabır de ve bebeğini düşünüp kendini çok üzmemeye çalış
Şükür ki seni seven ve seninde çok sevdiğin gün gelip kavuşacağın ve bir daha ayrılmayacağın bi kocan var

Amin sagol canim..bebegimi düsünüyorum ama iste kocamida hic cikartamiyorum aklimdan.ama bebegimi üzmeyi hic istemiyorum daha dikkatli olcam insaallah canim ;)

ayy gözlerim doldu arkadaşım çok iyi anlarım seni asker yolu beklemiş ve şükür sonuna gelmiş biri olarak ayyy çok zor üstelik evlisiniz ve hamilesin bu daha zor, Rabbim sabır versin 3ünüze de , mutlu huzurlu bi geleceğiniz olsun:54:

ayy gözlerim doldu arkadaşım çok iyi anlarım seni asker yolu beklemiş ve şükür sonuna gelmiş biri olarak ayyy çok zor üstelik evlisiniz ve hamilesin bu daha zor, Rabbim sabır versin 3ünüze de , mutlu huzurlu bi geleceğiniz olsun:54:

Amiiin canim benim cok sagol o güzel duan icin.evet cok zor coook.ne güzel sen kavusuyorsun insaallah sizde cok mutlu olursunuz yemin ederim cok sevindim senin adina ne olur gelince hep kiymetini bil sevdiginin olurmu.rabbim o günleri banada gösterir insaallah.

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

allah yardımcın olsun allah sabır versın gunler senın ıcın sel gıbı aksın gecsın ınsallah canım ama bebegını de dusun hamılelık cok onemlı lutfen kendını bu denlı yıpratma oncelıgın evladın olsun olmaz mı zaten o dogunca ınan zaman daha da akıp gıdecek lutfen sakın ol uzulmeyı bırak allah baska keder vermesın canım

Konunu okurken üzülmek yerine mutlu oldum. Neden dersen o kadar büyük aşkla yazmışsın ki okuyan herkes ne kadar mutlu bir evliliğiniz olduğunu anlar. Maşallah diyeyim Allah mutluluğunuzu daim etsin. Herkese böyle sevmek nasip olmaz kıymetini bil. Askerliğe gelince ben bunu düşününce bile kalbim sıkışıyor. Senin için kaç kat daha zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Ama ne mutlu sana içinde bir mucize taşıyorsun. Onu düşün bebek bakımını araştır, ciciler al. Kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış. Kendini strese soktukça bebeğini de üzme. Allah kavuştursun

seni en iyi anlayanlardan biri benim emin ol...benimde eşim gidecek uzun dönem, üstelik 3 yaşında oğlumuz var...memleketimizden 7 saat uzaklıktayız ve askere gidince ben de memlekete gidecem :( onsuz 15 ay nasıl geçecek bilemiyorum :(
4 yıl olacak evleneli ve aklımdan hiç çıkmıyor, şimdiden böyle üzülüp ağlıyorsam gidince napıcam tahmin bile edemiyorum...oğlum babasına çok düşkün o nasıl dayanıcak ben nasıl annemlerde bazen kv lerde yaşıyacam bilemiyorum...çok dolu olduğum bi konu bu askerlik....yazarken bile gözlerim doldu.....rabbim sabır versin sana da banada bütün bekleyenlere inşallah...
tek tesellimiz eşlerimizi sevior olmamız, düşünsene sevgisiz bi evlilik yaşayıp da keşke hep ayrı kalsak diyenler bile var....
şükredelim halimize..geçecek elbet..senin 2 ayın geçmiş bile ya ben?? daha gitmedi yakında gidecek...
dönmesini beklemek, daha kolay sanki..en azından gün belli...
benimki daha gidecek zamanı bile belirsiz...sanırım 2014 başında planlıyoruz...rabbim hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin....askerlik kısalacak diyorlar ama tık yok hala...10 aya düşecekmiş falan deniliyor....inşallah allahım öyle bişey olsa keşke...5 ay 5 aydır dimi :43:

allah yardımcın olsun allah sabır versın gunler senın ıcın sel gıbı aksın gecsın ınsallah canım ama bebegını de dusun hamılelık cok onemlı lutfen kendını bu denlı yıpratma oncelıgın evladın olsun olmaz mı zaten o dogunca ınan zaman daha da akıp gıdecek lutfen sakın ol uzulmeyı bırak allah baska keder vermesın canım

Allah razi olsun canim benim duan ve iyi dileklerin icin cok sagol insaallah sel gibi akip gecer..bebegime cok iyi bakmaya calisiyorum onu üzmeyi hic istemiyorum ve daha dikkatli olcam insaallah ama kocami okadar cok seviyorumki anlatmasi cok zor.zaten bebisim dogsaydi zamanin cabuk gececegine inaniyorum ama daha yolun yarisindayim insaallah sagliklica hem bebegime hemde kocama kavusurum.sende insaallah sagliklica bebisini kucagini alirsin az kalmus rabbim bir solukta kurtarsin insaallah canim

Konunu okurken üzülmek yerine mutlu oldum. Neden dersen o kadar büyük aşkla yazmışsın ki okuyan herkes ne kadar mutlu bir evliliğiniz olduğunu anlar. Maşallah diyeyim Allah mutluluğunuzu daim etsin. Herkese böyle sevmek nasip olmaz kıymetini bil. Askerliğe gelince ben bunu düşününce bile kalbim sıkışıyor. Senin için kaç kat daha zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Ama ne mutlu sana içinde bir mucize taşıyorsun. Onu düşün bebek bakımını araştır, ciciler al. Kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış. Kendini strese soktukça bebeğini de üzme. Allah kavuştursun

Amin canim cok sagol allahima binlerce sükürler olsunki cok mutluyum esimle ama yoklugu cok zor.evet zaten hamile oldugumu ögrenince sevincim okadar büyuktü ki anlatilmaz cok istiyorduk rabbim nasip etti insaallah isteyen herkeze de nasip eder.onu üzmemeye dikkat ediyorum ;) yorumun cok iyi geldi allah razi olsun insallah sende herzaman mutlu olursun

Canım rabbim sabrını çogaltsın inşallah tez vakitte göz açıp kapayıncaya kadar sorunsuz geçer sürecin çok zor okadar iyi anlıyorumki seni bende asker yolu bekliyorum bizim son zamanlarımız inşallah sende bugünleri görürsün kendini yıpratma bebiş için güçlü olmalısın içindeyken geçmiyor zor biliyorum ama geriye dönüp baktıgında geçtigini anlıyorsun rabbim yardımcın olsun.

seni en iyi anlayanlardan biri benim emin ol...benimde eşim gidecek uzun dönem, üstelik 3 yaşında oğlumuz var...memleketimizden 7 saat uzaklıktayız ve askere gidince ben de memlekete gidecem :( onsuz 15 ay nasıl geçecek bilemiyorum :(
4 yıl olacak evleneli ve aklımdan hiç çıkmıyor, şimdiden böyle üzülüp ağlıyorsam gidince napıcam tahmin bile edemiyorum...oğlum babasına çok düşkün o nasıl dayanıcak ben nasıl annemlerde bazen kv lerde yaşıyacam bilemiyorum...çok dolu olduğum bi konu bu askerlik....yazarken bile gözlerim doldu.....rabbim sabır versin sana da banada bütün bekleyenlere inşallah...
tek tesellimiz eşlerimizi sevior olmamız, düşünsene sevgisiz bi evlilik yaşayıp da keşke hep ayrı kalsak diyenler bile var....
şükredelim halimize..geçecek elbet..senin 2 ayın geçmiş bile ya ben?? daha gitmedi yakında gidecek...
dönmesini beklemek, daha kolay sanki..en azından gün belli...
benimki daha gidecek zamanı bile belirsiz...sanırım 2014 başında planlıyoruz...rabbim hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin....askerlik kısalacak diyorlar ama tık yok hala...10 aya düşecekmiş falan deniliyor....inşallah allahım öyle bişey olsa keşke...5 ay 5 aydır dimi :43:

Ahh canim insaallah senin esinde tez zamanda gidip kavusursunuz.bende senin gibiydim daha gitmeden hüngür hüngür agliyordum.cok zor gercekten ama gececek insaallah deyip sabretmemiz gerekiyor canim dedigin gibi baska dert vermesin rabbim.ama canim bi annen bi kv nasil olcak perisan olmazmisin zaten zor bir dönem olacak tabiiki sen bilirsin ama benim esimde en rahat olacagin yer ailenin yani defi ve beni almanyaya aileme gönderdi.herseyin hayirlisi insaallah.
Aahh ahh evet güyya kisalcak 10 ay olacak diyorlar ama tik yok keske düsse canim ama benim pek ümidim yok hep haberlerde gözüm ama yok.bakalim nasil gececek rabbim mutlulugunuzu daim etsin esin suanda yanindaysa kiymetini bil cok sükret rabbim sizide tez zamanda kavustursun canim ;)

Canım rabbim sabrını çogaltsın inşallah tez vakitte göz açıp kapayıncaya kadar sorunsuz geçer sürecin çok zor okadar iyi anlıyorumki seni bende asker yolu bekliyorum bizim son zamanlarımız inşallah sende bugünleri görürsün kendini yıpratma bebiş için güçlü olmalısın içindeyken geçmiyor zor biliyorum ama geriye dönüp baktıgında geçtigini anlıyorsun rabbim yardımcın olsun.

Cok sagol canim ne mutlu sana sagliklica kavusursun insaallah.evet icindeyken gecmiyor gececeginede inanamiyorum ama elbet gececek diyorum ve öyle kendimi avutuyorum.su son zamanlara insaallah rabbim gelmeyi nasip eder

Cok sagol canim ne mutlu sana sagliklica kavusursun insaallah.evet icindeyken gecmiyor gececeginede inanamiyorum ama elbet gececek diyorum ve öyle kendimi avutuyorum.su son zamanlara insaallah rabbim gelmeyi nasip eder

Amin canım benim inşallah ilk bir ay çok zordu öyle geçiyor farkındayım acısı üzüntüsü yeni ortalarda çabuk geçtigini görüceksin kendine başka ugraşılar bulabilirsin bebişlerle ilgili etkinliklere katılabilirsin kafanı nasıl dagıtmak istersen içindeki acın hasretin dinmiyor hasret artıyor evet ama geçtigini geçiçegini farkediyorsun.Orda herşeyi engelleyebilirler ama güneşin doğuşunu engelleyemezler unutma ne diyoruz 1Gün Gelecek 1Gün Kalacak inşallah:nazar::72:

Bu başlığı sanki ben acmışim gibi hissettim :(((

Canım Allah kavuştursun , Allah ebedi ayrılık vermesin . Ben hep bu sekilde dua ediyorum .

Ben bu haftasonu kocama kavuşuyorum :) darısı senin basına insallah

Bu başlığı sanki ben acmışim gibi hissettim :(((

Canım Allah kavuştursun , Allah ebedi ayrılık vermesin . Ben hep bu sekilde dua ediyorum .

Ben bu haftasonu kocama kavuşuyorum :) darısı senin basına insallah

Ayyy ne güzel ne mutlu sana vallahi cok sevindim canim insallah birdaha hic ayrilmazsiniz.amiin amiin rabbim sagliklica hayirlica kavusturur insallah senide benide herkezi

Back
X