Benim biricik kocam askerde Kizlar daha gideli 2 ay oldu ama onduzluga hic alisamadim.cok özlüyorum onu..ziyarete de gidemiyorum cünkü ben almanyadayim oda türkiyede ve hamile oldugum icin doktorum yasakladi ucaga binmeme.onduz hersey cok zor ailemle kaliyorum ama kimse onun gibi ilgilenmiyor benimle.o benim herseyim!!!hergün cok sükür telde konusuyoruz ama yetmiyoki yanimda olsun istiyorum.her gece kalkiyorum bakiyorum yanimda yok basliyorum aglamaya.bu kadar zor olacagini hic düsünemedim.zaten havalimaninda ayrilirken ikimizde öyle agladik ki onun o gözlerinden akan yasa canimi veririm onu öyle görmek mahfetti beni.icim cok dolu biliyorum cok sükür ki baska derdim yok rabbim baska dertte vermesin hergün sükrediyorum saglikli oldugu icin sesini duyabildigim icin ama iste ona cok alistim evlendigimizden beri hic ayrilmamistik ki.Ne yapacagim ben?nasil dayanacagim ki simdiden böyle aglayip zirliyorum
((( ben onun yaninda cok mutluydum cok
(((
Biraz icimi dökmek istedim kizlar biraz morale ihtiyacim var.ve siz siz olun esinizin kiymetini bilin yaninda olduguna sükredin.rabbim sevenleri ayirmasin insaallah.

Biraz icimi dökmek istedim kizlar biraz morale ihtiyacim var.ve siz siz olun esinizin kiymetini bilin yaninda olduguna sükredin.rabbim sevenleri ayirmasin insaallah.