Kocamı çok seviyorum

Hemen içki suçlanmış kıyamam.
Ya hanımlar bir kere şunu bilmeyenler öğrensin; içki kimseye zaten aklında olmayanı söyletmez.
Sarhoşken söylenmiş ya da yapılmış olan her şey, ayık kafa ile düşünülmüş, akla gelmiş şeylerdir.
Sana gıcığım diyorsa içki içmiş biri emin olun ayıkken de gıcık olduğundan.

Konuya gelirsek, eşinizle iletişiminiz, evliliğiniz nasıl? Soğuk mu size? Yoksa ilk yaptığı şey bu ondan mı şaşkınsınız? Sinyal vermedi mi hiç?

Icmeyince en azindan icinde tutar :)

Y
Yoo normalde hiç böyle değildik hep sinirlendiginde böyle konusuyo

Eve gidersem bişeyler yaparım sanıyor da ne demek ? Bu nasıl bi ilişki ?
Bu düşüncesinden dolayı ağlayın sabaha kadar aşkından değil

Eşim çantaci ve İflas Etti makineleri kayinvalideme getirdik burda birlikte calisiyoruz bende ona yardım ediyorum is oldukça gelip burda kalıyoruz zaten
Zor surec yasiyo.Para nedeniyle terk edilmekten korkmustur belki.Genc bir hanimsiniz.Psikolojisi de bozuksa oyle yapmistir...Bosamaz merak etmeyin.İckiliyken soylemis, zaten kafa yerinde degil

içince sana güvenmiyor mu kocan bu nasıl iş içmesin bence o evinize gidin çocuğu da sabahları bırakırsın kv

Bu kadar yuzlemeyin.
Evlikikte guven yoksa o ne kadar sevsenizde saglikli yurumez.Kiyafet almaya gideceksiniZ kendi evinize,adam atmayacaksiniz ya!

Rica ederim
Cok merak ettim siz neye inaniyorsun z?
Fotonuza baktim guzelsiniz.Boyle zamanlarda erkek terk efilmekten korkar.
Siz kimseyi takmayin
Kocaniza destek olun.Para yine gelir
Guzellikmi ben geçtim onlardan ben kocami çok seviyorum ve onu kaybetmek istemiyorum ilk defa yaptı bana bunu o yüzden danışmak istedim çok sagolun

Bu ne demek anlamadım? Bunu söyleyen adama ilan-ı aşk etmek en son yapılması gereken şey bana göre.

Gidin evinize başbaşa bir aşk tazeleyin bir şeyiniz kalmaz.

Yok artikk sacmalamis biz de esimle bazen kalıyoruz kayinvalidem de ayda yılda bir yalnız kalmasın die aynı şeyi bende soluyorum hayatım kiyafetim bitti gidip gelelim diyorum beraber gidiyoruz alıp geliyoruz ne var ki bunda o alkol alınca sapitmis

bu durumda size soylenecek hic bisey yok...
boyle bi cirkinlikle suclayan esiniz,onun yapmasi gereken.cok.sey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…