- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
- Konu Sahibi aymirasedef
-
Aynen siz beni anlamisinizBaşlıkla ne alaka.
Ama yok, asıl derdiniz kocanızı çok sevmeniz, haklısınız.
Icmeyince en azindan icinde tutar :)Hemen içki suçlanmış kıyamam.
Ya hanımlar bir kere şunu bilmeyenler öğrensin; içki kimseye zaten aklında olmayanı söyletmez.
Sarhoşken söylenmiş ya da yapılmış olan her şey, ayık kafa ile düşünülmüş, akla gelmiş şeylerdir.
Sana gıcığım diyorsa içki içmiş biri emin olun ayıkken de gıcık olduğundan.
Konuya gelirsek, eşinizle iletişiminiz, evliliğiniz nasıl? Soğuk mu size? Yoksa ilk yaptığı şey bu ondan mı şaşkınsınız? Sinyal vermedi mi hiç?
Yoo normalde hiç böyle değildik hep sinirlendiginde böyle konusuyoHemen içki suçlanmış kıyamam.
Ya hanımlar bir kere şunu bilmeyenler öğrensin; içki kimseye zaten aklında olmayanı söyletmez.
Sarhoşken söylenmiş ya da yapılmış olan her şey, ayık kafa ile düşünülmüş, akla gelmiş şeylerdir.
Sana gıcığım diyorsa içki içmiş biri emin olun ayıkken de gıcık olduğundan.
Konuya gelirsek, eşinizle iletişiminiz, evliliğiniz nasıl? Soğuk mu size? Yoksa ilk yaptığı şey bu ondan mı şaşkınsınız? Sinyal vermedi mi hiç?
Zor surec yasiyo.Para nedeniyle terk edilmekten korkmustur belki.Genc bir hanimsiniz.Psikolojisi de bozuksa oyle yapmistir...Bosamaz merak etmeyin.İckiliyken soylemis, zaten kafa yerinde degilEşim çantaci ve İflas Etti makineleri kayinvalideme getirdik burda birlikte calisiyoruz bende ona yardım ediyorum is oldukça gelip burda kalıyoruz zaten
En güzel motive edici yorum sizden geldi teşekkür ederimZor surec yasiyo.Para nedeniyle terk edilmekten korkmustur belki.Genc bir hanimsiniz.Psikolojisi de bozuksa oyle yapmistir...Bosamaz merak etmeyin.İckiliyken soylemis, zaten kafa yerinde degil
Rica ederimEn güzel motive edici yorum sizden geldi teşekkür ederim
Guzellikmi ben geçtim onlardan ben kocami çok seviyorum ve onu kaybetmek istemiyorum ilk defa yaptı bana bunu o yüzden danışmak istedim çok sagolunRica ederim
Cok merak ettim siz neye inaniyorsun z?
Fotonuza baktim guzelsiniz.Boyle zamanlarda erkek terk efilmekten korkar.
Siz kimseyi takmayin
Kocaniza destek olun.Para yine gelir
Arkadaşlar merhaba ben 24 yaşındayım ve biraz tecrubesizim beni bilgilendiriseniz sevinirim şimdiden teşekkürler dün gece eşimle tartıştık olur olmucak şey yüzünden kısaca özetleyim (eşimle birlikte kayinvalidemde kalıyoruz şuan çünkü çalışıyoruz kayinvalidem çocuğa bakiyo ve ben eşime dedim ki aşkım benim eve gitmem lazım bebegimle kendi kiyaferlerimi almam lazım dedim bişey demedi sonra gece bi iki duble bişey içerken aklına geldi ve soylemeye başladı ben gitmek istemeden gidilmez sen oraya gidip napican ne işin var falan yani kıskanç bişeyler yapcam saniyo ve birbirimize girdik seni bosucam diyo küçücük biseyde ve sabaha kadar ağladım ben onu çok seviyorum napmam gerek lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?