- Konu Sahibi aymirasedef
-
İmkanı varsa daha az sevin, iki tek atıp boşayacağım demesi hiç kulağa hoş gelmiyor.İnşallah problemi bir an öne çözersiniz.Arkadaşlar merhaba ben 24 yaşındayım ve biraz tecrubesizim beni bilgilendiriseniz sevinirim şimdiden teşekkürler dün gece eşimle tartıştık olur olmucak şey yüzünden kısaca özetleyim (eşimle birlikte kayinvalidemde kalıyoruz şuan çünkü çalışıyoruz kayinvalidem çocuğa bakiyo ve ben eşime dedim ki aşkım benim eve gitmem lazım bebegimle kendi kiyaferlerimi almam lazım dedim bişey demedi sonra gece bi iki duble bişey içerken aklına geldi ve soylemeye başladı ben gitmek istemeden gidilmez sen oraya gidip napican ne işin var falan yani kıskanç bişeyler yapcam saniyo ve birbirimize girdik seni bosucam diyo küçücük biseyde ve sabaha kadar ağladım ben onu çok seviyorum napmam gerek lütfen yardım edin
Oofff offffff....Arkadaşlar merhaba ben 24 yaşındayım ve biraz tecrubesizim beni bilgilendiriseniz sevinirim şimdiden teşekkürler dün gece eşimle tartıştık olur olmucak şey yüzünden kısaca özetleyim (eşimle birlikte kayinvalidemde kalıyoruz şuan çünkü çalışıyoruz kayinvalidem çocuğa bakiyo ve ben eşime dedim ki aşkım benim eve gitmem lazım bebegimle kendi kiyaferlerimi almam lazım dedim bişey demedi sonra gece bi iki duble bişey içerken aklına geldi ve soylemeye başladı ben gitmek istemeden gidilmez sen oraya gidip napican ne işin var falan yani kıskanç bişeyler yapcam saniyo ve birbirimize girdik seni bosucam diyo küçücük biseyde ve sabaha kadar ağladım ben onu çok seviyorum napmam gerek lütfen yardım edin
Evet çok teşekkür ederim zaten de böyle oldu elinde çiçekle gelip Özür dilediArkadaslar bu kadar ön yargıyla yaklaşmayın. Biz bayanların nasıl herşeye psikolojisi bozulabiliyorsa erkeklerde insan. Sinir anında söylenmiş bir söz. İyiki büyütmemişsin konu sahibi bayan. Eşini bağırarak değil destek olarak düzeltebilirsin. Biz kadınlar bazen eşimizden beklediklerimizi yapmıyoruz. Alkol almış insana bu şekilde dediğiniz gibi cevap verilmez . Ayıldığı zaman lütfen bidaha benimle bu şekilde konuşma ben senin namusunum nasıl yakıştırıyorsun bunu bize der adamda zaten pişman olur gönlünü alır...
Ne yapmasi gerekiyormuşAdam seni ahlaksizlikla sucluyor ve sende ne yapacam diyosun.
Bence sen degilde ama esinin acil birseyler yapmasi gerekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?