kocamı dövesim var...yüzünü görmek istemiyorum

Iyyy gecen yaz parkta kocasinin bacaklarini tekmeleyen kadin geldi aklima.
Adam cocukla ilgilenirken cocuk kosup dustu dizi kanadi falan.
Anasi olacak cadaloz oyle bir celallendi ki sanirsin cocugun kafasi govdesinden ayrildi.
Banka oturdu kocasi da onundeydi. Tekmeledi bayagi bacaklarini sozde caktirmadan. Sonra adam da onunkini tekmeledi.
Sinema tadinda degisik bi olaydi. Izledim kendime puhahahahah

Evlat canindan bi parcadir o an onun cani yaninca senin de yanmistir hic suphesiz ..ama bu sergiledigin tavir cok yanlis sonuna kadarda haksizsin..ya cocuk sen bakarken de ne kadar dikkat edersen et dusebilir bi yeri yanabilir kirik cikik ates vs..olunca o zaman esinde seni suclasin iyi bakamadin desin kadinda olsa erkekte olsa o tek tarafin cocugu degil emin ol onunda ici yanmistir zaten kendini suclu hissetmistir bide milletin yaninda niye adama cikisiyosun e bu daha cocuk bir sonraki dusmesinde allah korusun bi yeri filan kanarsa bisey olursa esinde senin burnundan getirsin dikkat etmedin koruyamadin iyi bakamadin desin valla hak etmissin bu kadar uzatmamin sebebi esimde bana aynisini yapiyor bakarken buyuturken ilgilenirken iyi dusup aglarsa benden kotusu yok bi saat konusur bu ne yaaa cocuk bu eli dursa ayagi durmaz e akacak kan da damarda durmaz allah beterinden saklasin o cocuk İKINIZIN ..uzulmen haklica ama tepkin yanlis ben olsam esinin yerinde bende kirilirim

Hani hem sempatik laflar söylüyorsun gülüyorum hem de fazla tepki gösterdiğini düşünüyorum :) Bilerek yapılan şeyler değil sonuçta karşına al konuş anlat, birşeyi yanlış yapıyorsa bilsin ki bir daha yapmasın, olur böyle şeyler.

Yarın bi gün sadece senin olduğun bir rtamda bişiy olursa ne yapacaksın ozamanda adam seni suçlayıp evden kovsa haketmiş olacaksın yani .

Sayet erkek olsan karisina siddet uygulayan bir erkek olurdun.
Ayni sey sen bakarken de olabilirdi. Bir de esin ustune bu laflari etse zaten uzgunum ustume gelme diye uste cikardin.
Empati. Iste ihtiyacin olan sey bu.

Çocuk yapmak içinmi evlendiniz?Niye eşler 2.plana atılıyor çocuk olunca evli olmadığımdan anlamıyorum belkide ama siz eşinizi sevmiyorsunuz bu kadar sinir normal değil

Slm... sinirimden ne yapacağımı şaştım. Akşam bebek görmeye arladaslara gittik eşimle. ..evleri sobali...ben erken gittim ve 15 aylik bebegim sobaya ellemedi hiç neyse esim sonradan geldi sobaya dikkat edelim dedi falan filan derken yemek yedik içerde oynuyorlar babalar çocuklar...oğlum çok hareketli esim resmen çocuğu inatlastirdi hayır sobaya ellenmez dokunma etme derken dikkatini çektirdi ve en sonunda bebegim gitti pat diye vurdu sol eli yandı çok abartı olmasada aglamaktan helal oldu... çok sinirlendim eşime kızdım napiyosun sen dedim tanimiyomusun çocuğunu bi bakamıyorsun dedim sakinleştirmek ne mümkün oğlum ağla ağla mahvoldu... konuşmadım iç çayını kalkıyoruz dedim sadece evden cikincada aldım oglumu elinden darildi bide beyefendi eve geldik tabi benim yavrum hala agliyo... ise gidecekti hadi görüşürüz falan dedi çıktı neyse mesaj attim gelme eve sakin sinirim geçene kadar git nerde kaliyosan kal dedim... fazla tepki vermiyomusun dedi resmen gozgore göre bebegimin caninin yanmasına sebep oldu anneyim ben buna tahammul edemem...koca kafali nasi sinir etti güzel gunumun icine etti ya
:KK11:

Adam sanki bilerek ateşe atmış çocuğu, insanların içinde kalk gidiyoruz demeler evde azarlamalar gelme demeler, bir yorumda kıt beyinli demişsin....Bu adamı seviyo musun sen, hani arzuluyo musun bu kadar sünepeleştirdiğin bir adamı, saygı yok had yok rezalet

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Mahkemeye kadar gider. Demedi demeyin. Hayretler içerisinde okudum. :KK14:

kadın haklı oldugunu düşünerek bi sinirle konu açtı ama yağmalanıyo resmen :KK48:

haklıyken haksız duruma düşünmek hep bu sinirle ağızdan çıkan sözlerden işte. :KK51:

Back
X