- 29 Mayıs 2021
- 14.483
- 94.316
- 548
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Bi de şöyle düşünürüm, karşımızdaki farklı pozisyonda biri olsa sinirimizi içimizde atarız soyleyemeyiz, patronumuz olsun ya da kaynana olsun hoop geri basariz ama en yakinimiza gelince çocuğumuz da dahil her sey yapılır söylenir geri fren yok yani anlatabildim mi bilmiyorum da, madem sinirini o kadar koruyamayan biri, gitsin patronunu da çaksın bitane, ya da Allah bilmem neni versin desin di miiKonu sahibi zaten pişman, kendisini affettirmeye çalışıyor belki barıştılar bilemeyiz, şahsen amacım üzerine gitmek değil ama evlilik konusunda eski kafalıyım sanırım, aldatma, kumar, şiddet gibi gerçekten hak edilen durumlar hariç, kadının da erkeğin de eşine en sinirli olduğu anlarda dahi beddua, hakaret, küfür etmesine karşıyım.
Ağızdan çıkan her ağır laf aradaki saygıyı öldürüyor zira, saygı bitince sevginin bir manası kalmıyor.
Pişman olup özür dileseniz de o sözler unutulmuyor, ki biz kadınların hassas olduğu konular çok daha fazla, mesela eşimiz bize sen kadın mısın veya sen anne misin ? dese ciğerimize oturur asla unutmayız çünkü kadınlık ve annelik bizlerin kırmızı çizgisi.
Biraz kilo almışsın, kendini bu aralar saldın gibi sözlere bile alınıyorken erkekleri ruhsuz sanıyoruz.
Yahu eşinizin gönlünü alabileceğiniz, içten bir şekilde özür dileyebileceğiniz fırsat ayağınıza gelmiş; değerlendirmek yerine daha beter etmişsiniz durumu. Madem gönül alma gibi bir niyetiniz yok, bundan bu anlaşılıyor, ne diye böyle bir başlık açtınız?eşimle akşam konuştum daha doğrusu o konuştu ben dinledim. geldi direkt. '' ben çocuk muyum da bir mesajla özür dileyerek her şeyi halledip söylenenleri unutacağımı sanıyorsun.'' dedi. '' ayaklarına kapanıp af dilememi mi istiyosun'' dedim. '' hayır ama gelip uygun bir dille meramını iletip özrünü dileye bilirdin ne o öyle liseli ergen gibi kuru bir özür dilerim mesajı. 3 gundur uyumadan düşünüyorum acaba nerede hak ettim ben bu lafları diye bütün yılları belleğimde taradım bulamadım ve şöyle bir kanıya vardım. senin bana tahammülün kalmamış. bana tahammülün kalmadığını davranışlarınla belli etmene gerek yok gelip yüzüme, ya arkadaş ben zamanında seni sevdim bir ömür geçireceğimi düşündüm ama yanılmışım artık sana sevgimde tahammülümde kalmadı de bana. medeni insanlarız bana katlanamayan, her hareketimin battığı bir insanı zorla hayatımda tutacak değilim yolumuzu ayırırız.'' dedi. ne diyeceğimi bilemedim. '' git mi diyorsun yani.'' dedim. ben sana git veya kal demiyorum kendin bilirsin dedi çıktı gitti. ne yapacağımı bilmiyorum. konuşmadığımız 3 gün boyunca kendi kendini doldurmuş galiba çok sinirliydi. konuşmanın arasında annem aradı ona da anlattı her şeyi annemde sakinleştirmeye çalıştı ama sakinleşmedi süreç ne olacak hiç bilmiyorum çok üzüzülüyorum.
Yeni okuyorum bunları. Aklın yolu bir hanımefendi. Ya eşiniz gerçekten haklı, artık tahammülünüz ve sevginiz kalmamış ya da özür dilemeyi bilmeyen burnundan kıl aldırmayan birisiniz.Kocanızın gönlünü pek de almak istemiyorsunuz gibi geldi bana
Özür dilememis ki doğru düzgün, mesajla gecistirmis sadece. Yoksa ayaklarına kapansın diyen yok. Insan gerçekten kırıldığında konuşmak istemiyor bazen. Boş bir trip, mızmızlık yapmamış yani eşi.Bu dönem erkekleri pek sevmiyorum o yüzden yorumum ona göre olacak. Bir özürden daha fazlasını gerektiren bir durum yok. Evde küsüp hiç konuşmamalar da en nefret ettiğim şey.
Naif insanlara hep mi odunlar denk gelir arkadaşEşinize üzüldüm, naif adammış, gelip insanca konuşmaya çalışmış. Özür dileyememişsiniz. Hatanızı anlayıp özür dilemek bu kadar zor olmamalı.
Hatır gönül almayı hiç bilmiyor musunuz ya? Ayaklarına kapanıp af dilememi mi bekliyorsun nedir? Siz ağzınızdan çıkan kelimelerin ne kadar ağır ve kırıcı olduğunun farkında da değilsiniz herhalde.eşimle akşam konuştum daha doğrusu o konuştu ben dinledim. geldi direkt. '' ben çocuk muyum da bir mesajla özür dileyerek her şeyi halledip söylenenleri unutacağımı sanıyorsun.'' dedi. '' ayaklarına kapanıp af dilememi mi istiyosun'' dedim. '' hayır ama gelip uygun bir dille meramını iletip özrünü dileye bilirdin ne o öyle liseli ergen gibi kuru bir özür dilerim mesajı. 3 gundur uyumadan düşünüyorum acaba nerede hak ettim ben bu lafları diye bütün yılları belleğimde taradım bulamadım ve şöyle bir kanıya vardım. senin bana tahammülün kalmamış. bana tahammülün kalmadığını davranışlarınla belli etmene gerek yok gelip yüzüme, ya arkadaş ben zamanında seni sevdim bir ömür geçireceğimi düşündüm ama yanılmışım artık sana sevgimde tahammülümde kalmadı de bana. medeni insanlarız bana katlanamayan, her hareketimin battığı bir insanı zorla hayatımda tutacak değilim yolumuzu ayırırız.'' dedi. ne diyeceğimi bilemedim. '' git mi diyorsun yani.'' dedim. ben sana git veya kal demiyorum kendin bilirsin dedi çıktı gitti. ne yapacağımı bilmiyorum. konuşmadığımız 3 gün boyunca kendi kendini doldurmuş galiba çok sinirliydi. konuşmanın arasında annem aradı ona da anlattı her şeyi annemde sakinleştirmeye çalıştı ama sakinleşmedi süreç ne olacak hiç bilmiyorum çok üzülüyorum.
Olayın olduğu gün konu sahibi sakinleştiği gibi yüzyüzeyken özür dilerim kontrolden çıktım çok yorgunum demeliydi ve yeterliydi. Uzadıkça daha fazlası gerekecek gerek yok.Özür dilememis ki doğru düzgün, mesajla gecistirmis sadece. Yoksa ayaklarına kapansın diyen yok. Insan gerçekten kırıldığında konuşmak istemiyor bazen. Boş bir trip, mızmızlık yapmamış yani eşi.
Saka yapiyorum deyin lütfen. Adam resmen barismaya calismis ama siz burnunuzdan kil aldirmamissiniz! Ne demek ayaklarina mi kapanmami istiyorsun. Burada cok üzülüyorum cok üzülüyorum deyip de su cümleyi kurabilmek her yigidin harci degil. Acilen esinizden düzgün bir özür dileyin bu gurur yarisi degil. Ayrica dilinizin de hic kemigi yok. Hadi bir cümle cikti sinirle agzinizdan sonrakiler niye geldi..eşimle akşam konuştum daha doğrusu o konuştu ben dinledim. geldi direkt. '' ben çocuk muyum da bir mesajla özür dileyerek her şeyi halledip söylenenleri unutacağımı sanıyorsun.'' dedi. '' ayaklarına kapanıp af dilememi mi istiyosun'' dedim. '' hayır ama gelip uygun bir dille meramını iletip özrünü dileye bilirdin ne o öyle liseli ergen gibi kuru bir özür dilerim mesajı. 3 gundur uyumadan düşünüyorum acaba nerede hak ettim ben bu lafları diye bütün yılları belleğimde taradım bulamadım ve şöyle bir kanıya vardım. senin bana tahammülün kalmamış. bana tahammülün kalmadığını davranışlarınla belli etmene gerek yok gelip yüzüme, ya arkadaş ben zamanında seni sevdim bir ömür geçireceğimi düşündüm ama yanılmışım artık sana sevgimde tahammülümde kalmadı de bana. medeni insanlarız bana katlanamayan, her hareketimin battığı bir insanı zorla hayatımda tutacak değilim yolumuzu ayırırız.'' dedi. ne diyeceğimi bilemedim. '' git mi diyorsun yani.'' dedim. ben sana git veya kal demiyorum kendin bilirsin dedi çıktı gitti. ne yapacağımı bilmiyorum. konuşmadığımız 3 gün boyunca kendi kendini doldurmuş galiba çok sinirliydi. konuşmanın arasında annem aradı ona da anlattı her şeyi annemde sakinleştirmeye çalıştı ama sakinleşmedi süreç ne olacak hiç bilmiyorum çok üzülüyorum.
Buna katılıyorumOlayın olduğu gün konu sahibi sakinleştiği gibi yüzyüzeyken özür dilerim kontrolden çıktım çok yorgunum demeliydi ve yeterliydi. Uzadıkça daha fazlası gerekecek gerek yok.
Allah insanı kıymet bilene denk getirsin derdi hep rahmetli ananem.eşimle akşam konuştum daha doğrusu o konuştu ben dinledim. geldi direkt. '' ben çocuk muyum da bir mesajla özür dileyerek her şeyi halledip söylenenleri unutacağımı sanıyorsun.'' dedi. '' ayaklarına kapanıp af dilememi mi istiyosun'' dedim. '' hayır ama gelip uygun bir dille meramını iletip özrünü dileye bilirdin ne o öyle liseli ergen gibi kuru bir özür dilerim mesajı. 3 gundur uyumadan düşünüyorum acaba nerede hak ettim ben bu lafları diye bütün yılları belleğimde taradım bulamadım ve şöyle bir kanıya vardım. senin bana tahammülün kalmamış. bana tahammülün kalmadığını davranışlarınla belli etmene gerek yok gelip yüzüme, ya arkadaş ben zamanında seni sevdim bir ömür geçireceğimi düşündüm ama yanılmışım artık sana sevgimde tahammülümde kalmadı de bana. medeni insanlarız bana katlanamayan, her hareketimin battığı bir insanı zorla hayatımda tutacak değilim yolumuzu ayırırız.'' dedi. ne diyeceğimi bilemedim. '' git mi diyorsun yani.'' dedim. ben sana git veya kal demiyorum kendin bilirsin dedi çıktı gitti. ne yapacağımı bilmiyorum. konuşmadığımız 3 gün boyunca kendi kendini doldurmuş galiba çok sinirliydi. konuşmanın arasında annem aradı ona da anlattı her şeyi annemde sakinleştirmeye çalıştı ama sakinleşmedi süreç ne olacak hiç bilmiyorum çok üzülüyorum.
Anlatabildin :)Ben Bi de şöyle düşünürüm, karşımızdaki farklı pozisyonda biri olsa sinirimizi içimizde atarız soyleyemeyiz, patronumuz olsun ya da kaynana olsun hoop geri basariz ama en yakinimiza gelince çocuğumuz da dahil her sey yapılır söylenir geri fren yok yani anlatabildim mi bilmiyorum da, madem sinirini o kadar koruyamayan biri, gitsin patronunu da çaksın bitane, ya da Allah bilmem neni versin desin di mii
kocama da ne laf ederim ne laf ettiririm valla, o da aynı şekilde, bu şekilde olmuyorsa zaten orada Bi sorun vardir, tabii ki tartışılır, sinirlenilir ama her şeyin Bi adabı vardır
Bende de çene var biliyorsun solucemi solerim herkese ama dediğim gibi işte bu şekilde değil ya, eşime de sayarım ama ne bileyim Bi moku beceremiyorsun falan çok fazla, anca şakalaşırken belkii, düşündüm de bana söylensee sittin sene unutmam, yüzüne gülsem de içimde kalırdı sanirimAnlatabildin :)
Sinirlenince ayarsız olabiliyorum, kayınvalideye de saydıracak potansiyel var bende lakin 30 yılı aşkındır evliyim, eşime bir kere beddua etmişliğim yoktur veya çocuğuma, bedduanın o kötü enerjisini de hiç sevmem, insanın kalbini karartıyor, birine beddua etmem için pedofili, tecavüzcü, hayvan sapığı olması lazım ya da bana ailem veya bir mazluma çok kötü bir şey yapmış olması lazım.
Aynen bizde de öyledir, sinirleniriz insanız her dakika kumrular gibi olmuyorsunuz ama karşılıklı edebi ve saygıyı bozmadan kavga edilir, öbür türlü cidden ne saygı kalıyor ne frenlemeyi biliyorsunuz, ilişkiniz laçkalaşıyor.
Ben o lafa takılmam, sinirle de söylese sallamıyorum aksine al sen becer o zaman deyip iş yaptırıyorumBende de çene var biliyorsun solucemi solerim herkese ama dediğim gibi işte bu şekilde değil ya, eşime de sayarım ama ne bileyim Bi moku beceremiyorsun falan çok fazla, anca şakalaşırken belkii, düşündüm de bana söylensee sittin sene unutmam, yüzüne gülsem de içimde kalırdı sanirim