Kocamı duşta dinledim.

Hainkoca

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
223
88
13
Günaydın kızlar .
Bi süredir eşimden şüpheleniyorum ama çalışmadığım için kuruyor muyum acaba dedim.
Eşimin telefonu wc ye bile gitse yanındadır.biri arasa görmem bile kimin aradığını elranı iyi mıhafaza eder.
Seks hayatımız iyi sayılırdı.ama son 2 haftadr seyreldi ililkimiz.
En son 3 gün önce birlikte olmuştuk.bu sabah ben yanaşıyım dedim.istemedi kalktı duşa girdi.aaa dedim kendi kendime.
Dinlemeye karat verdim o duştayken.boy abdesti alacak mı diye.burnuna ağzına su verdiğinde ses anlaşılıyor çünkü.
Nitekim öyle de oldu abdestini aldı.
Bütün vücudum ateş bastıı sinirden.daldım banyoya lafımı soktum.iaşkın şaşkın yüzüme baktı salak değilim ben dedim çıktım.

Banyoda oyalandı biraz daha yanıma gelip bu ne demek şımdı diye sorması gerekirdi yapısı o çünkü.
Geç geldi yanıma bıyık altı tebessüm var yüzünde neden böyle dedin diye de sormadı.yanindan git sinirliyim dedim.
Siz olsanı böyle bi durumda napardınız???

Eşiniz kaşla göz arasında bişiler mi yaptı yoksa..

ZAnnedersem konu sahibinin demek istediğini anladım onu reddedip banyoda işini halletmiş diye kızıyo çok saçma sizde isteklisiniz neden öle yapmıyo ki bi psikologa gidin bence
ama normal abdest alıyosa her duş sonunda takip edin bakın o zaman bişey yoktur

Telefonu yannda olabilir ama surekli birileriyle msjlasiyormu yada gizli konusmasinimi yakaladiniz. Bukdr suphelencek ne olduda dinleniz banyoda esas sorun ona guvensizlik duymaniz soncta bendenher dusa girdigimde abdest alirim belki esinde her seferinde alir
Ama masallah uc gun bile fazla zamansa!

İyi de Ada'mın vakti yoktu belki canı seninle ilişki istemedi ama tahrik oldu iki dakikada işini gördü

Ya da Adam duşa girmişken boy abdesti de aldı ki zaten mantık temiz olmak işte fazla gusül göz çıkartmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…