Kocamı duşta dinledim.

İlişki istemedi ve kendi işini halledip abdest aldı.
Buna sinirlendiniz anladım.
Haksız sayılmazsınız zaten duşa girecekmiş neden istemedi ki eşini? Canı istememişte olabilir, üşendi belkide..
Ama yinede sinir bozucudur. Aman sen de o istediği ama senin canının çekmediği bi vakit onu reddedersin olur biter..

Ya Allah aşkına hala fake olduğunu anlamadınız mı ? Bir de ciddi ciddi cevaplar yazıyorsunuz. Nicki bile bağırıyor ben fakeyim diye bir de açtığı konunun saçmalığına bak...

Ben bekarım ama ona rağmen boy abdesti alıyorum banyoda.

Reactions: KV_
neden banyo daldın?
boy abdest aldığını neden sormadın
aklındakini yapıştırdın
mastürbasyon yapmış olamaz mı?
diyeceksin ki ben yanaştım red etti
sana kızgın yada yapmak istemedi
yeri geliyor eşimle 10 gün yapmıyorum küstüysem
kırgınsam yanaşasım gelmez

Kocamı tanıyorum.banyoda işini halletti demek istemedim.başka biri mi var diye şüphedeyim.çünkü aldatmışlığı var beni.ilk defa geri çevirdi .kaçarcasına .çok detay vermem gerekiyor ama dermanım yok

Goren eşinizi yatakta basmışsınız zanneder.boy abdesti almaktan daha dogal ne var.ayrıca 3 gun once ilişkiye girmişsiniz her saniye olmasını mı bekliyosunuz.resmen nerden bi sorun cıkarırım diye dusunmussunuz yazık valla eşinize.bence hemen ya bi psikologa gidin yada çalısmaya baslayın.veeeee en onemlisi bi sure dusunmeyin dusunmek size yaramamıs

siz aynı yatakta değil miydiniz sabaha kadar ne ara gidip aldattı da banyoya girdi
saçma bir tepki

Sizi aldatan adamdan çocuk yapmayı planlıyorsunuz. Tebrikler...

İyi de ne Zaman aldattı

Gece kalkıp da mı aldattı

Akşam eve gelmeden aldattı ise akşam alırdı duş sabahı neden beklesin

Ada'm aldatsa asıl o Zaman sen ne diyorsun derdi

Son düzenleme:
Bunların hiçbiri bir aldatma kanıtı sayılabilecek şeyler değil. Aşırı şüphecilik ilişkinizi çok yıpratacak şeyler. Karşınızdaki bir insan robot değil sizinle her istediğiniz an ilişkiye girmek istemeyebilir. Sizi reddedip mastürbasyon yaptığı için üzüldünüz muhtemelen ama yapmamış da olabilir. Buradaki arkadaşların dediği gibi normalde de sanırsam abdest alınabiliyor. Bu kadar gerilmemeye çalışın. Ha kafanıza takılan başka şeyler varsa bunları eşinizle konuşup hareketlerini gözlemlemeden cevap bulamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…