Ya Allah aşkına hala fake olduğunu anlamadınız mı ? Bir de ciddi ciddi cevaplar yazıyorsunuz. Nicki bile bağırıyor ben fakeyim diye bir de açtığı konunun saçmalığına bak...
Kocamı tanıyorum.banyoda işini halletti demek istemedim.başka biri mi var diye şüphedeyim.çünkü aldatmışlığı var beni.ilk defa geri çevirdi .kaçarcasına .çok detay vermem gerekiyor ama dermanım yok
Sizi aldatan adamdan çocuk yapmayı planlıyorsunuz. Tebrikler...Kocamı tanıyorum.banyoda işini halletti demek istemedim.başka biri mi var diye şüphedeyim.çünkü aldatmışlığı var beni.ilk defa geri çevirdi .kaçarcasına .çok detay vermem gerekiyor ama dermanım yok
Kocamı tanıyorum.banyoda işini halletti demek istemedim.başka biri mi var diye şüphedeyim.çünkü aldatmışlığı var beni.ilk defa geri çevirdi .kaçarcasına .çok detay vermem gerekiyor ama dermanım yok
Duşa dalıp laf soktum deyince, bir de çocuk isteyince aklıma Perran Kutman'ın aldatan kocasını basıp basıp çocuklarına "tükür babanın suratına" demesi geldi.Sizi aldatan adamdan çocuk yapmayı planlıyorsunuz. Tebrikler...
Ayy nolmuş ?
3 gün önceki ilişkinin abdestini yeni mi almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?