Kocamı duşta dinledim.

Yok artık. Banyoda işini halletti diye kızsanız daha mantıklıydı valla.
Ne ara aldattı. Yatak odasından banyoya giderken mi?
Gece siz uyurken kaçtı mı?
Eve gelmeden önce mi aldattı, öyle ise duşu sabaha bırakmak enteresan bir tercih olmuş.

Siz banyo kapısını dinlemeyi bırakın, telefonu köşe bucak saklamasına takılın, onu araştırın, varsa bişey telefondadır, banyoda değil.

Telefonu yanından ayırmıyor, banyoya girdi, dinledim sinirlendim deyince; ben de baska bi kadinla telefonda "özel" bi görüşme yaptı sonra abdest aldı sandım..

Allah iyiliğini versin kadın.

yani gece birlikte yatağa girdiniz sabah banyo yaptı. aldatmışlığı var...
ya rüyasında aldattı? yada bir gün önceden yaptı yeni mi abdest aldı?

ben de her banyoda gusül alırım kendimi bildim bileli

Bazı kadınlar istisna , kadınları bu hale getiren erkekler. Bu konunun altında da daha önce aldatilmislik acısı çıkacaktır muhakkak. Yoksa konu sahibi kendi kendine böyle düşüncelere saplanmaz.

Gece geç mi geldi eve ? Peki ya rüya gördüyse ? Anı tepki vermek yerine, çıkınca aklinizdakini sorsaydiniz keşke.

Hahaha bayıldım bu yoruma ya))
Uykuda kamyon devirmek ve duşta manuel takılmak deyimi çok hoş olmuş haha

Bunca yıllık evliyim eşimi duşta ne yapıyor acaba diye dinlemek aklıma bile gelmedi hiç..bu kadar sık boğaz ederseniz bu adam sizi aldatmiyorsa bile aldatır benden söylemesi..
Çekilir gibi değilsiniz gercekten

iyide zaten adam daha önce sizi aldatmış sizde şuan birlikte olduğunuza göre affetmişsiniz daha neyin şüphesi bu

Reactions: KV_
Ben her banyoda alirim abdestimi coğu kişide öyledir yani. Ne saçmadır yahu. Üstelik 3 gün olmuş daha yuh.

Bunca yıllık evliyim eşimi duşta ne yapıyor acaba diye dinlemek aklıma bile gelmedi hiç..bu kadar sık boğaz ederseniz bu adam sizi aldatmiyorsa bile aldatır benden söylemesi..
Çekilir gibi değilsiniz gercekten
Bu kadar paranoyanın altında yatan sebep eşinin onu daha önce aldatmış olmasıymış. Konuda yazmamış ama sonra yorumda yazmış.

Arkadaşım aldatıldınız affettiniz tamam da hala nasıl telefonlarını gizlemesine müsade edebiliyorsunuz? Ben normalde çiftlerin birbirinin telefonunu karıştırmasını hoş bulmam ama aldatılan adam bu hakkı kaybetmiştir. Kuzu gibi olmak zorundadır. Falsolu hareketi olamaz. Bu şartlarda hala güvenmediğiniz adamdan çocuk düşünmek nedir? Önce bir bazı şeyleri geride bırakabiliyor musunuz ona bakın. Yoksa çocuğunuz annesinin babasını banyodaki sümkürmelerini dinleyecek kadar kıskanç bir insan olduğunu düşünecek. Gerçekleri de anlatamazsınız el kadar çocuğa. Sizi suçlayacak yani. Lütfen terapi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…