- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
Yok artık. Banyoda işini halletti diye kızsanız daha mantıklıydı valla.Kocamı tanıyorum.banyoda işini halletti demek istemedim.başka biri mi var diye şüphedeyim.çünkü aldatmışlığı var beni.ilk defa geri çevirdi .kaçarcasına .çok detay vermem gerekiyor ama dermanım yok
Hahaha bayıldım bu yoruma ya))Adamı duşta bile takip edip dinleyecek kadar mı işsizsiniz? Belki uykuda kamyon devirdi, belki duşta manuel takıldı belki de alışkanlıkla abdest aldı,belliki de sadece boğazını burnunu temizledi.
Allah eşine sabır sana da iş ve akıl versin.
çok güzel vallaPsikoloğa gidin. Hemen
Bende her duşta abdest almaya çalışırım. Bu ölçü olamaz ki!!Ben her zaman banyoda abdest alıyorum
almıyayım mı :
İlk yorum süperdi çok güldümPsikoloğa gidin. Hemen
Bu kadar paranoyanın altında yatan sebep eşinin onu daha önce aldatmış olmasıymış. Konuda yazmamış ama sonra yorumda yazmış.Bunca yıllık evliyim eşimi duşta ne yapıyor acaba diye dinlemek aklıma bile gelmedi hiç..bu kadar sık boğaz ederseniz bu adam sizi aldatmiyorsa bile aldatır benden söylemesi..
Çekilir gibi değilsiniz gercekten
Kocamı tanıyorum.banyoda işini halletti demek istemedim.başka biri mi var diye şüphedeyim.çünkü aldatmışlığı var beni.ilk defa geri çevirdi .kaçarcasına .çok detay vermem gerekiyor ama dermanım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?