Kocami kendime. Nasil baglarim

Yorgun kiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
18
6
1
30
Ark mrb bn yorgn bna yardim edermsiniz yuvami duzeltmem icin

bu ne büyü mü istiyosun öyle bir yazmışsın ki sorun ne aranızda soğukluk mu var kaç yıllık evlisinz

ismini yazmana gerek yok canım ,
yaşın kaç eşin kaç yaşında kaç yıllık evlisiniz , kendinle ilgili bilgi ver biraz ,
birazda eşinle ilgili

Bn 5 yillik evliyim iki oglum var biri 4 yasinda biri uc aylik kocam sitelere girip baska kzlarla konusuo 3aydr tatsyorz

Bn esimi cok seviyorm ama artk napcgmi blnyorm tlfndn bsni kaldrp bkmio ble

5 yillik evliyim kocam cok agr bi insan dunyada kndndn bska kmse olmdgni sanan kndni cok akilli sanan ve cok sinirli bi insan

Sizi aldatıyor anladığım kadarıyla.. aldatan bir eş için eşimi çok seviyorum dediğinizi anlayamıyorum gerçekten..
Madem böyle bir durum varsa neden çekiyorsunuz ? Neden kurtarma çabasındasınız adam sizi aldatıyor gözü görmemesi normal
Uzun zamandır devam eden durum mu bilmiyorum ama kendinize yazık etmeyin derim ben.

Aldattma dmeyelim sitede yazdiklari kzlara kardsm bcm vs diyo bn esim hafta snlori glio isndn dolayi gldgndede tlfn elndn dusmuo bna herseyi anltiyo ama bn o sitdn dolayi icmde bi korku var hep merve abla bnm admda merve

Bni cok yalnz birakti bunaldgmi anlmio surkli tatsyorz tlfnda ble

Yani istediği kadar kardeşim bacım desin o nedir öyle evde Gül gibi karısı varken internet sitelerine girmek falan hiç sağlıklı bir evlilik gibi gelmedi bana..
Kendine yazık edipte günlerini bu adamla düşünerek geçirme ama Yok illa benim kocam ne yaparsa yapsın diyorsan evdeki interneti kapatın o zaman telefonlarınız da akıllı telefon olmasın ay nebiliyim ne saçma şey

Allah yardımcın olsun , güzelce konuş o halde eşinle ne diyebiliriz ki biz sana şimdi..
al karşına güzel bi yemek hazırla anlat rahatsız olduğun durumları , anladığım kadarıyla senin ayrılma gibi bir niyetin Yok ama eğer kocan vazgeçtiyse herşeyden ne yaparsan yap hatalı suçlu sen olursun, gözünde ve dinlemez bakmaz bile sana inşallah başarılı olursun Rabbim çocuklarına uzun sağlıklı ömür versin.

Buradaki konu ben değilim
Kendimi anlatacak olsam bende bir konu açar anlatırdım , fikir istemişsin nacizane fikrimi söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…