- 24 Mayıs 2017
- 18
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi Yorgun kiz
-
Pki napabilirim vazgcip cekip giddmmi oysa elndn ttup onu ordan ckrtmayami clsym sbl
Arkdaslar ilk dfa grdim buraya ne yazacagimi gercektn blmiyorm sizde biraz bna ogretin o zaman
Siz bu siteye yeni giren herkese boylemi yapiyosunuz ne kadar ayip bende burayi guzel bi yer sanmistim okuma yazmam var dalga gecmenize gerek yok anlamadiginiz seye yorum yapmayin gerek yok anlayanlar yazsin
Su güzelim Türkçeyi şu hale getirdiniz ya helal olsun size.... Sesli harf kullanmak bu kadar mı zor ?.Aldattma dmeyelim sitede yazdiklari kzlara kardsm bcm vs diyo bn esim hafta snlori glio isndn dolayi gldgndede tlfn elndn dusmuo bna herseyi anltiyo ama bn o sitdn dolayi icmde bi korku var hep merve abla bnm admda merve
Kusura bakmayinda burda ad yas solemek yasakmi veya sormak ayrica biraz once kisaltmali yazdim oda isim oldugundan dolayi inanip inanmamak size kalmis
Hayır herkese böyle yapılmıyor işte farkı sen anla biz bişey demiyoruz daha sana..Siz bu siteye yeni giren herkese boylemi yapiyosunuz ne kadar ayip bende burayi guzel bi yer sanmistim okuma yazmam var dalga gecmenize gerek yok anlamadiginiz seye yorum yapmayin gerek yok anlayanlar yazsin
Telefon daha iyi ya kendi kendine kelime düzenleme yapıyor... Ayrica senin yazılarınla kimse dalga geçmiyor... Güzel yaz kı ciddiye alın biraz...Benim nasil yazdigimla kimsenin dalga gecmeye hakki yok deftere yazmyorz telefonda yaziyoruz kimse ogretmenlik yapmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?