Kocamı kıskandığımı ona belli etmek istemiyorum nolur yardım

küsüyorum zaten ...
ama küsmemem lazım sanırım..yani öyle bir tavır takınmalıyımki
kendinisini iplemiyormuşum ,,kendini benim yanımda o kadarda değerli olmadığını
hissettirecek bir şeyler yapmak istiyorum ama dayanamayıp hemen parlayıveriyorum...
işte onu kötü hissettirecek o hareket ne onu bilmiyorum

benim kocam çok komplexli galiba
bu işi bir şekilde kökünden halletmem gerekiyor....çünkü iş kıskançlıktan çıkıyor
çok büyük öfkeye dönüşüyor

canım alkış yoksa şov yok
sen tepkı verdıkce kıvama gelıyorsa bu adam sende hıc tepkı verme
sonra tvde yakısıklı bırı cıkınca hafıf ılgılı bak
bıde hayalı bı olay anlatabılırsın
hamıle bı arkadasının kocasıda aynı davranıomus senın esın gıbı
hadı ben takmıorum ama kızcagız takıor, ya karnındakı bebege bısey olursa hamıle kadına bu denırmı cok cırkın, gercı her ınsan hassas doneme gırebılır ben bıle alınabılırım bazen, cok cırkın bole seyler de bı ara arıf olan anlar:)

evet dedıgın dogru
kocan bıde senın kendıne cok guvenmenı bı sekılde onlemeye calısıyor
umursama zamanı gelınce ustte dedıgımı yap kapak olur

arkadaşlar çok tşkkr ederim herkese ,sizinle paylaştıktan sonra baya rahatladım
dediklerinizi uygulamaya çalışacağım

arkadaşlar eşim ..aynı şeyi yine yaptı..
aslında çok çok kızdım...çünkü bana anlattığı şey...iş yerinin yemekanesinde sarışın bir kız yemeğini yemiş
ekmeğin birazı artmış ,kimseye sormamış,eşime ekmeği isteyip istemediğini sormuş........
bunu yanında kuaförde çalışan kadına anlatmış ....kadında''''''hakkaten kimseye sormadı sadece sanamı sordu''''''' diye tepki göstermiş....bende eeeee dedim.....yani senden çok kıskandı beni gibi şeyler söyledi
..bende hiç umursamadım....kahkaha felan attım...çok bozuldu....belli etmesemde bende çok bozuldum ama

Yuh ya

Eşin iyice aşmış kendini.

Bir yapar iki yapar herzaman seni kıskandırmaya çalışması da tuhaf yani...

Umursamamaya devam ey iyice çıldırsın :hooray:

güzel kadınmış dediğinde sende evet güzelmiş yada okadarda değil de o sana öyle şeyler anlattığı zaman başka şeyler düşünmeye çalış fazla cvp vermemeye çalış yada onu daha çok komplekse sokucak şeyler söyle yaptıklarının işe yaramadığını anlasın başkalarının eşlerini öv sende o meziyetler yok gibilerinden mesela ... sinir ya piskolojik hakaret resmen

canım tam bu durumu ben de yaşadım ve sana reçete gibi bir tavsiye de bulunacağım.ben de şu an hamileyim ama hamile değilken de eşim beni bu şekilde çok kızdırırdı.hatta dışardaki bayanlarla bile,şimdi artık sadece tvdekilerle o da bazen kızdırıyor.ben de saf saf sinirlenir bazen belli etmemeye çalışır bazen köpürürdüm.ama ben sinirlendikçe onun daha çok hoşuna gider daha beterini yapardı.ne yaptıysam engelleyemedim.vurdumduymaz davrandım,sallamadım,kızdım,küstüm vs...
meğer çaresi misilleme imiş.eşim birine mi baktı ben de hemen bir erkeğe bakıyorum.(özellikle tatil yerlerinde bu durum çok yaşanıyor.)birine güzel mi dedi ben de "off bu yabancı erkeklerde çok kaslı oluyor" falan diyorumkaydirigubbakcemile3 o erkek olarak aslında benden çok daha kıskanç belli etmemeye çalışsa da öyle sinir oluyor ki bir daha bakamıyor,bir şey diyemiyor çünkü tepkimin ne olacağı belli.
şimdi tv de birine güzel dese.ben de şöyle kanalları geziyorum bir aktör görüp ya bu adam bi filmde bir sevişiyordu var ya diyorum penguen yutmuşa dönüyor.
ben de 8 aylık hamileyim bu durumuma güvenip yine kızdırmalara başladı.ben de misilleme yapayım derken bana "seni bu halde kim ne yapsın"dedi.lmaz:ben de olsun acelem yok ,bu durum geçici nasılsa dedim.akannehir yine sesini kesti.
.onun başka karılara yaptığı iltifatları mı dinleyecem yani oohh iyi yapıyorum.hatta bir keresinde bana ya sen eskiden saftın misilleme falan bilmezdin kimden aldın bu akılları dedi.yaa:1shok:
eğer misilleme yapacak cesaretin yoksa bunu çekmeye mahkum olursun söyleyim

misilleme yaptım ...seninki gibi değilde işte bende başka erkekleri beğensem ne yaparsın gibi şeyler söyledim
benimkini delirtmeye yetti..çıldırdı yani
geçen gün bana ..diyorki..gazetede okudum kadının birisi kocasına böyle dediği için karısını öldürmüş ...diyor...(bende okumuştum aynı haberi)bende o halde biraz bizi anlayın diye yapıyoruz bizim ne hissettiğimizi sizde hissedin diye dedim ..çıt yok

İlk okuduğumda hemen ağzımdan terbiyesiz kelimesi çıktı kusura bakma...Çünkü benim eşimde bana sana kim baksın demişti...Benim eşimde bakar kimse için yorum yapmaz ama bakar...bakmıyorum der ama onamı inanıcam gözlerimemi?kaydirigubbakcemile3..Neyse ben mislleme de yapamıyorum 21 yaşında oğlum var ondan fırsat bulamıyorumkii

bende kıskandırılmaktan deıl kısmaknamkatn müzdarıbım. esım askerden yenı geldı. eskı ıs yerıne basladı. o askerdeyken yenı sekreter basladı evlı cocuklu bı kadın 28 yasında. 2. iş gunu esım msne eklems onuda ben maıllerıme bakarken ana asayfaya dusmus. x ve ye arkads oldu dıye bilmiyorumkismile soyledım nolcak deıd arkdasız sonucta..
benım kıskanclık damarlarım fec ı kalktı kı 4 senedır hıc kıskanmazdım ama ıcıme bısılermı doguyor ne.
bugunde caktırmadan onun maıllerıne bakarken (kurcaladıgım ıcın hıc bısı demeyın ıcıme kusku dustu) kız buna bı vıdeo yollamıs sahkıranın gipsy aldı sarkısının klıbı. ki esim yabancı muzık dınlemez. ordada erotık goruntuler. sınır oldum sabah sabah senağlama
maıl attım sen yabancı muzık ıstedını soyleseydın ben daha erotık klıplı lınkler yolardırm dıye. ben maıl atsam 1 hafta okumassın dıye nolcak cok merak eıdyorum.
şu kıskanclıgımı dındırmem lazım lutfen yardım.. senağlama

Valla 27.01 çok zor bir durum..takıncada takıyor insan..Sana boş boş aman takma valla bırak ne yaparsa yapsın diyemicem o kadarını sen zaten kendine diyorsun..Önemli olan dediklerini hayata geçirmek..Valla ben taktımmı takan biriyim...buda beni yoruyor..Yani sana yardımcı olamıcam..Bu erkekleri toplayacaksın bir yere kadınlar partisi var diye havadan israil bombası..ohh sen sağ ben selamet...Bu sayfada okuduklarım ne kadar sinir bozucu yaaa...Onlar yaparken iyi biz yaparken sen o türmüsün?...Ewet o türüm dicen..Bune adaletszilik yaa...Ama size bişi dimmi yine kadınlarda suç...Valla kim beni eleştirirse eleştirsin...Valla ilk hareket kadından gelir, (istisnai durumlar sapıklar falan hariç ltf yanlış anlaşılmasın)..Ondan sonraki hareket kocalarımızda biter...cevap veriyormu vermiyormu?...Yavşıyormu yavşamıyormu? Ama öncelik kadında bence...kusura bakmayın valla..Kendimi tenziide etmiyorum buda yanlış anlaşılmasın....Erkek o kadar cesaret edemez heleki aynı ortamda çalışılıyorsa..Her kadın kendine bakılmasından hoşlanır kendi kocası başkasına baktımı canı sıkılır...O sekreter hanımın kocası başkasına bakınca neler olur acaba?..Biz kadınlar birbirimize sahip çıkmalıyız önce...Bu erkeklerin yavşamasıda beni deli ediyor...klava:..benim kocamda dahil yanii..

konustuk oda bana kızdı. kıskanclık duzeyını abarttın ben hıc bısey demıyrum senın onlarca ısyerındekı erkek arkadaslarına dıye. ki haklı. onların sadece sektereı benımse kafadan 30-40 tane erkek var ısyerımde. bı coguylada samımıyızdır. ama sanırım sacmalamaya basladım :ecrin_bebek:

Sen hareketlerine dikkat ediyorsundur...Onun dikkatini çek bakalım az biraz o tarafa görürüm ben onu sonra..Sen artık onları bayan arkadaş olarak görüyorsundur...Kaldıki 2 günlük işe başlayan birinin de msnini almazsın demi...Bende felaket tellalı oldum .kaydirigubbakcemile3.Şaka biryana takma o zaman sana mantıklı geldiyse zaten kendinle alaklı böyle şeyler neler hissediyorsan odur yanii...

man arkadasım dur yenı duruldum zaten.. saglam kapıstık kaydirigubbakcemile

Allah Allahh...Acaba çocuğumuz da oldu artık istesem de gitmez diye mi coşuyo... iyi de bu kıskandırmak değil ki, resmen hastalık. bence eşinizin huyundan kaynaklı bi durum, sizi kıskandırmaya çalışmıyor. huysuz adam resmen. onun için, önemsemeyin gerçekten. bi arkadaşın dediği gibi yapacak olsa zaten söyleyip durmaz.

Erkekler bu ucuz oyunlarla zeki olduklarını düşünüyor;ama aslında öyle değiller... Kısasa kısas yöntemi her zaman etkili olmuştur...
-Eşi sarışın olan kadınlar, italyan erkeklerini örnek verin. Vücutlarından, kaşlarından, gözlerinden, kaslarından falan bahsedin. Bu onları deli eder.
-Televizyonda ya da dışarıda gördüğünüz kadınlara ondan önce siz güzel deyin, harika bir kadın, çok güzel gibisinden. Ama ardından hemen şunu da belirtin, böyle bir kadına ancak bir manken yakışır; şöyle bir kadının yanında senin gibi bir adamı düşünsene, davul bile dengi dengine falan deyin.(Burası cesaret ister, abartıya kaçabilir, herkes söylemesin. :))
-Hayali şeyler anlatın. Mesela ya bu erkekler ne kadar ahlaksız, bugün arkadaşımla bir cafede oturuyorduk, adam yüzüğümü göre göre, evli olduğumu anladığı halde bakıp bakıp durdu, bir de üstüne gülümsedi. Kendi karısı bir adama böyle yapsa suç olur. Demek ki erkeğinde namussuzu oluyormuş gibisinden hikayeler yazın. :))
-Aldatan bir erkekle ilgili bir konu açılırsa, bence herşey karşılıklı, kadında onu kendinden kat be kat yakışıklı ve çekici bir adamla aldatıp karşılığını vermeli gibisinden konuşun. Unutmayın, sloganımız '' Kısasa Kısas! ''
-Önemli nokta o şu kadın çok güzel dediğinde, ona katılın; esprili bir dille seni boşayıp onu hollandaya kaçırıp evlensem mi falan deyip gülün, bu onu takmadığınızı gösterir; aradan azıcık zaman geçince televizyonda gördüğünüz bir adamı ona gösterin, tam senin söylediğin bir hatuna göre bir adam, biri güzel diğeri kaslı, yakışıklı deyin. :)) Kendisinin de yakışıklı olduğunu söylerse, sırıtarak şöyle bir süzün, başka bir şey demeyin. :))
-Adamları sinir edin arkadaşlar... Tuzaklarına düşmeyin. :)) Kolay gelsin, sabreden derviş, muradına ermiş. :))

:lepi: arkadasım sanırım bu konu ıcın üye olmussun. ama süper bı acıklama olmus. aynen bende bır defasında boyle soylemıstım. aldatılırsam aldatırım dedım. sen kadınsın dedı bıkac cm le benımı gececegını sanıyosun deımd kaydirigubbakcemile2 erkekler fızıksel kadınlarda zeka olarak uzun :hulya: kafanızı kullanın kızlar....sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…