arkadaşlar eşim ..aynı şeyi yine yaptı..
aslında çok çok kızdım...çünkü bana anlattığı şey...iş yerinin yemekanesinde sarışın bir kız yemeğini yemiş
ekmeğin birazı artmış ,kimseye sormamış,eşime ekmeği isteyip istemediğini sormuş........
bunu yanında kuaförde çalışan kadına anlatmış ....kadında''''''hakkaten kimseye sormadı sadece sanamı sordu''''''' diye tepki göstermiş....bende eeeee dedim.....yani senden çok kıskandı beni gibi şeyler söyledi
..bende hiç umursamadım....kahkaha felan attım...çok bozuldu....belli etmesemde bende çok bozuldum ama
misilleme yaptım ...seninki gibi değilde işte bende başka erkekleri beğensem ne yaparsın gibi şeyler söyledimcanım tam bu durumu ben de yaşadım ve sana reçete gibi bir tavsiye de bulunacağım.ben de şu an hamileyim ama hamile değilken de eşim beni bu şekilde çok kızdırırdı.hatta dışardaki bayanlarla bile,şimdi artık sadece tvdekilerle o da bazen kızdırıyor.ben de saf saf sinirlenir bazen belli etmemeye çalışır bazen köpürürdüm.ama ben sinirlendikçe onun daha çok hoşuna gider daha beterini yapardı.ne yaptıysam engelleyemedim.vurdumduymaz davrandım,sallamadım,kızdım,küstüm vs...
meğer çaresi misilleme imiş.eşim birine mi baktı ben de hemen bir erkeğe bakıyorum.(özellikle tatil yerlerinde bu durum çok yaşanıyor.)birine güzel mi dedi ben de "off bu yabancı erkeklerde çok kaslı oluyor" falan diyorumkaydirigubbakcemile3 o erkek olarak aslında benden çok daha kıskanç belli etmemeye çalışsa da öyle sinir oluyor ki bir daha bakamıyor,bir şey diyemiyor çünkü tepkimin ne olacağı belli.
şimdi tv de birine güzel dese.ben de şöyle kanalları geziyorum bir aktör görüp ya bu adam bi filmde bir sevişiyordu var ya diyorum penguen yutmuşa dönüyor.
ben de 8 aylık hamileyim bu durumuma güvenip yine kızdırmalara başladı.ben de misilleme yapayım derken bana "seni bu halde kim ne yapsın"dedi.lmaz:ben de olsun acelem yok ,bu durum geçici nasılsa dedim.akannehir yine sesini kesti.
.onun başka karılara yaptığı iltifatları mı dinleyecem yani oohh iyi yapıyorum.hatta bir keresinde bana ya sen eskiden saftın misilleme falan bilmezdin kimden aldın bu akılları dedi.yaa:1shok:
eğer misilleme yapacak cesaretin yoksa bunu çekmeye mahkum olursun söyleyim
canım tam bu durumu ben de yaşadım ve sana reçete gibi bir tavsiye de bulunacağım.ben de şu an hamileyim ama hamile değilken de eşim beni bu şekilde çok kızdırırdı.hatta dışardaki bayanlarla bile,şimdi artık sadece tvdekilerle o da bazen kızdırıyor.ben de saf saf sinirlenir bazen belli etmemeye çalışır bazen köpürürdüm.ama ben sinirlendikçe onun daha çok hoşuna gider daha beterini yapardı.ne yaptıysam engelleyemedim.vurdumduymaz davrandım,sallamadım,kızdım,küstüm vs...
meğer çaresi misilleme imiş.eşim birine mi baktı ben de hemen bir erkeğe bakıyorum.(özellikle tatil yerlerinde bu durum çok yaşanıyor.)birine güzel mi dedi ben de "off bu yabancı erkeklerde çok kaslı oluyor" falan diyorumkaydirigubbakcemile3 o erkek olarak aslında benden çok daha kıskanç belli etmemeye çalışsa da öyle sinir oluyor ki bir daha bakamıyor,bir şey diyemiyor çünkü tepkimin ne olacağı belli.
şimdi tv de birine güzel dese.ben de şöyle kanalları geziyorum bir aktör görüp ya bu adam bi filmde bir sevişiyordu var ya diyorum penguen yutmuşa dönüyor.
ben de 8 aylık hamileyim bu durumuma güvenip yine kızdırmalara başladı.ben de misilleme yapayım derken bana "seni bu halde kim ne yapsın"dedi.lmaz:ben de olsun acelem yok ,bu durum geçici nasılsa dedim.akannehir yine sesini kesti.
.onun başka karılara yaptığı iltifatları mı dinleyecem yani oohh iyi yapıyorum.hatta bir keresinde bana ya sen eskiden saftın misilleme falan bilmezdin kimden aldın bu akılları dedi.yaa:1shok:
eğer misilleme yapacak cesaretin yoksa bunu çekmeye mahkum olursun söyleyim
Sen hareketlerine dikkat ediyorsundur...Onun dikkatini çek bakalım az biraz o tarafa görürüm ben onu sonra..Sen artık onları bayan arkadaş olarak görüyorsundur...Kaldıki 2 günlük işe başlayan birinin de msnini almazsın demi...Bende felaket tellalı oldum .kaydirigubbakcemile3.Şaka biryana takma o zaman sana mantıklı geldiyse zaten kendinle alaklı böyle şeyler neler hissediyorsan odur yanii...
Erkekler bu ucuz oyunlarla zeki olduklarını düşünüyor;ama aslında öyle değiller... Kısasa kısas yöntemi her zaman etkili olmuştur...
-Eşi sarışın olan kadınlar, italyan erkeklerini örnek verin. Vücutlarından, kaşlarından, gözlerinden, kaslarından falan bahsedin. Bu onları deli eder.
-Televizyonda ya da dışarıda gördüğünüz kadınlara ondan önce siz güzel deyin, harika bir kadın, çok güzel gibisinden. Ama ardından hemen şunu da belirtin, böyle bir kadına ancak bir manken yakışır; şöyle bir kadının yanında senin gibi bir adamı düşünsene, davul bile dengi dengine falan deyin.(Burası cesaret ister, abartıya kaçabilir, herkes söylemesin. :))
-Hayali şeyler anlatın. Mesela ya bu erkekler ne kadar ahlaksız, bugün arkadaşımla bir cafede oturuyorduk, adam yüzüğümü göre göre, evli olduğumu anladığı halde bakıp bakıp durdu, bir de üstüne gülümsedi. Kendi karısı bir adama böyle yapsa suç olur. Demek ki erkeğinde namussuzu oluyormuş gibisinden hikayeler yazın. :))
-Aldatan bir erkekle ilgili bir konu açılırsa, bence herşey karşılıklı, kadında onu kendinden kat be kat yakışıklı ve çekici bir adamla aldatıp karşılığını vermeli gibisinden konuşun. Unutmayın, sloganımız '' Kısasa Kısas! ''
-Önemli nokta o şu kadın çok güzel dediğinde, ona katılın; esprili bir dille seni boşayıp onu hollandaya kaçırıp evlensem mi falan deyip gülün, bu onu takmadığınızı gösterir; aradan azıcık zaman geçince televizyonda gördüğünüz bir adamı ona gösterin, tam senin söylediğin bir hatuna göre bir adam, biri güzel diğeri kaslı, yakışıklı deyin. :)) Kendisinin de yakışıklı olduğunu söylerse, sırıtarak şöyle bir süzün, başka bir şey demeyin. :))
-Adamları sinir edin arkadaşlar... Tuzaklarına düşmeyin. :)) Kolay gelsin, sabreden derviş, muradına ermiş. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?