kocami nasil degistirebilirim

Allah'tan dayak atmiyormus. Gerçek evlilik bu değil. Eviyle ilgilenen adam böyle olmaz. Ne demek verdiği bir liranın hesabını yapmak geri almak. Çok acayip ilişkiler gerçekten. O değişmez söyleyim. İşine de böylesi geliyor istediğiniz kadar kavga edin dediğine geliyorsaniz gerisi önemli değil. Calissaniz ne olacak ki paranızı almak isteyecek mecbur vereceksiniz kavgadan bunalıp. Baba lafı dinlemekten ziyade işine geleni yapıyor diyelim biz.

Allah'tan dayak atmiyormus. Gerçek evlilik bu değil. Eviyle ilgilenen adam böyle olmaz. Ne demek verdiği bir liranın hesabını yapmak geri almak. Çok acayip ilişkiler gerçekten. O değişmez söyleyim. İşine de böylesi geliyor istediğiniz kadar kavga edin dediğine geliyorsaniz gerisi önemli değil. Calissaniz ne olacak ki paranızı almak isteyecek mecbur vereceksiniz kavgadan bunalıp. Baba lafı dinlemekten ziyade işine geleni yapıyor diyelim biz.
kesinlikle haklisiniz

C canisi canisi
Deli oluyorum böyle zihniyetleri duyunca. Okuldaki öğretmen, hastanedeki hemşire veya doktor, ilaç aldığı eczacı.. bunlar kadın değil mi? Hangi yüzyılda yaşıyoruz ya.. Sizle neden evlenmiş o zaman?
Allahınızı severseniz oglunuzu bari böyle zihniyette yetistirmeyin.. Allah yardımcınız olsun.

Kadının evde mal olmadığını gösterin .
Medenî hayatta da, dini anlamda da kadın evde hizmetçilik yapmak zorunda değil. Hatta eskiden kadın istemezse bebeğini bile emzirmek zorunda değildi süt anne bulunurdu. Kadının erkeğe yaptığı hizmet ikramdır. Sen evde ikramda bulunurken seni mal gibi gören bi adam daha bunun farkında değilse farkettireceksin.

Degistirmek....
İmkansiz bise olur bu cahil kadina düsman ailenin icinde buyumus warliklara kusura bakmayin...
Kadin doguran buyuten adam eden erkek yapip es yapip yatagina alan sirtini yasladigi sirini sakladigi azdan cok eden aş yapan eş yapan kadın mal deil ki arkadaşın birinin dedigi gibi bunlar agaç kogugundan çıkmiş. Sen akilli ol canim sakin ol sabirli ol. Bole dusunen biri buyutursen sana zarar bile werebilir elde kaldirabilir. Bosan diyemiyorum cocuk war. Ama bi yerden sonra ise gir kimseyede bir milyonunun hesabini werme al kenarina koy. Bankaya at biriktir. Cocugun icin kendin icin. 5 10 lira az diyip kucumsemiyorum bulamayanlarda war allahim aratmasin tabi ama hesap sormak harcliksiz birakmak gareze yapilan bisi. Cocuklu bi kadin gunluk 10 lira cocuk hasliqi anne su bu zaten gidiyo.daha bisi diyemiyom :KK12:

C canisi canisi
Deli oluyorum böyle zihniyetleri duyunca. Okuldaki öğretmen, hastanedeki hemşire veya doktor, ilaç aldığı eczacı.. bunlar kadın değil mi? Hangi yüzyılda yaşıyoruz ya.. Sizle neden evlenmiş o zaman?
Allahınızı severseniz oglunuzu bari böyle zihniyette yetistirmeyin.. Allah yardımcınız olsun.
kesinlikle ama kesinlikle oglumu boyle yetistirmelerine izin vermeyecegim
izinde vermiyorum. vallahi ayni soruyu bende soruyorum neden evlendin ozaman diye. ama cevap yok tabi.

vallahi yaparim cunku yontemler ariyorum. esim zaten adam olmayacak cins degil ...esim ailesinden dolayi boyle yetismis uyguluyor.asla ezdirmiyorum kendimi bu yuzden cazgir huysuz geline cikti adim. ama yontemlerin guzel :))

Ailesinden gördüğü için değil. İşine geldiği için böyle yapıyor. Benim annem de kadının geri durması konusunda senin kv kafasında. Babam da benzer düşüncede. Beni bu insanlar yetiştirdi. Bir gün bile onlar gibi düşûnmedim de yaşamadım da. İmsanın içinde olacak. Aileye suç atıp da eşinizin suçunu hafifletmeyin bence.

C canisi canisi
Kadınlar çalışmasın diye viyaklar. Sonra hastaneye gider karısı muayene olmalıdır sonra şu serzeniş duyulur. " Kidin diktir yik mi"

Ailesinden gördüğü için değil. İşine geldiği için böyle yapıyor. Benim annem de kadının geri durması konusunda senin kv kafasında. Babam da benzer düşüncede. Beni bu insanlar yetiştirdi. Bir gün bile onlar gibi düşûnmedim de yaşamadım da. İmsanın içinde olacak. Aileye suç atıp da eşinizin suçunu hafifletmeyin bence.
asla . hafifletmek gibi birsey soz konusu degil.en baslardada soyledim kendisini gelistirememis. ailesiylede ayni kafada her allahin gunu gelip kafa sisirmekten baska bir halta yaradiklari yok.nefret ediyorum onlardan

Değişmez. Kendini değiştirebiliyor musun ki eşini değiştirmek mümkün olsun. Aynı durumları ben de yaşadım. Bırak ipini gitsin. Ancak öyle anlarlar kıymetini.

merhabalar ... arkadaslar benim cok buyuk bir derdim var. ben bu kocami nasil degistirebilirim.. evlenmeden once birbirimize uzak mesafedeydik ve gercek yuzunu cok gorme firsatim olmadi. esimin asiri ama coook asiri cahil bir ailesi var. bu cahilliklerinden sadece 1 tanesini soyliyicem esime surekli kadina parami verilir kadina sakin para verme. kadin geride durur kadin konismaz kadin biz neyapsakta susmak zorunda kadin maldir kadin degersizdir vs. gibi daha neler neler sozler soyler esimin babasi. evlendik bu joyle devam ediyo. cocugum olmadan once de 1 liracik bile verse onu benden zorla almaya calisirdi. cok dengesizdir.yapma dedigim seyleri yapar.ise gondermedi cocugum yokken suandada maddi anlamda ne harclik ne para vermiyor. benim evde cocugum var sonucta. ne istiyosan almiyomuyum diyor aliyor ama bana verdigi suan da 5 10 lirayi bile elimden almaya calisiyor. harcadim diyorum. ne aldin ddiyor hesap soruyor. verimiyorum diyorum benim parami bana vermiyor diyor. ay biktim valla oglusum buyusun hemen ise basliyicam. bir fikri olan varmi neyapabilirim .ben bu adam dan para almak icin.
Sen kocanın huyunu degistiremessin ama çok güzel "KOCA" değiştirebilirsin.

Öyle 3 ün 5 in hesabını yapan ağzı leş kokan insanları niye çekiyorsunuz.

merhabalar ... arkadaslar benim cok buyuk bir derdim var. ben bu kocami nasil degistirebilirim.. evlenmeden once birbirimize uzak mesafedeydik ve gercek yuzunu cok gorme firsatim olmadi. esimin asiri ama coook asiri cahil bir ailesi var. bu cahilliklerinden sadece 1 tanesini soyliyicem esime surekli kadina parami verilir kadina sakin para verme. kadin geride durur kadin konismaz kadin biz neyapsakta susmak zorunda kadin maldir kadin degersizdir vs. gibi daha neler neler sozler soyler esimin babasi. evlendik bu joyle devam ediyo. cocugum olmadan once de 1 liracik bile verse onu benden zorla almaya calisirdi. cok dengesizdir.yapma dedigim seyleri yapar.ise gondermedi cocugum yokken suandada maddi anlamda ne harclik ne para vermiyor. benim evde cocugum var sonucta. ne istiyosan almiyomuyum diyor aliyor ama bana verdigi suan da 5 10 lirayi bile elimden almaya calisiyor. harcadim diyorum. ne aldin ddiyor hesap soruyor. verimiyorum diyorum benim parami bana vermiyor diyor. ay biktim valla oglusum buyusun hemen ise basliyicam. bir fikri olan varmi neyapabilirim .ben bu adam dan para almak icin.
bu kocan değişmez ...otu çek köküne bak demiş atalar...

Akşam eve geldiğinde temizlik yemek ve bakıcı parası alın şayet sizi eş olarak değil evde bi yardımcı olarak görüyor benim kayınpederim de az buçuk o zihniyette sayılır ama ben yerinde cevaplarımı veririm eşim zaten Allaha şükür diyorum çalışmamı istemez ama bir istediğimi iki alır. Üzgünüm ama değiştirmek zor değişmez hatta belki sizi kendine uydurur bak gör. Sinir oluyorum böyle insanlara. Kayın validem bazen eksik etek kelimesi kullanır sinirle artık siz öyle olabilirsiniz kabuk de edebilirsiniz ben kendimi ve hemcinslerimi öyke görmüyorum diyorum...

ıllakı kayınvalıdelerle kayınbabalarla zaman farkı yasıyoruz...bu dogalda sizin eşiniz bu zaman farkına uymus uymakta ısıne gelmişşş...kusura bakmayın..kayınbabanız degişmez soylesin dursun adam yedı yırmıdort sizinle degilya...eşiniz onun soyledıklerını uygulamasın...size bu zamana gore davransız...eşinizde sorunvar...

Babasının söyledikleri işine gelmiş adamın
Yoksa nerde yaşıyor bu
Hiç mi görmemiş bişey de 5 10 liranın lafını yapıyor
Evde acil bişey olsa elini kessen hastaneye gitmeye bile para lazım
Çocuk varmış üstelik
Dışarı çıksanız çocuk bişey istese ne olacakmış
Ne düşüncesiz kocanız var

degismez bacim cok zor.. bir tlnin hesabini yapan adam hic sanmiyorum duzelsin..allah sabir versin size. cocugunuz kac yasinda bilmiyorumda calisacak durumunuz varsa calisin kazandiginizin tek kurusuna dokundurtmayin.

Back
X