Kocami nasil engellersin diyen alt komsum

Karısı vermiş numaramı kocasına ben huzursuzum burda iki hafta sapık olabilir diye bile düşündüm adam icin
Valla sürekli yazması üstelik evli olmayan bir kadını rahatsız etmesi bende de o izlenimin oluşturdu. Görseniz bile ikisinin de yüzüne bakmayın

O değilde kadın nerden öğrenmiş kocasını engellediğinizi o ne saçma iş ya 😂 adam 5 yaşında gibi karısına mı şikayet etmiş sizi? Kadında velisi gibi hadi yavrum kaldır engeli bak üzülüyor mu diyor ahaha bu nasıl bir ilişki ya
Karısını aramış belki de korktu adam.ben net olucam.adam beni arayamaz

Koca ndan rahatsiz oluyorum desem Kadın bana acayip tepki verirdi gerek yok en ufak şeyi evsahibine söylüyorlar sesi yüksek olan durumlar oluyor bazen tartışabiliyorum oglumla ödev vs konularında öyle olunca tam tepki veremiyorum.sanki aynı evde yaşıyoruz
Valla alt komşunun kocası beni rahatsız ediyorsa kimseyi takmam .ev sahibine de arama mesaj kayıtlarını gösteririm karısı yokken arıyor ediyor akşam kapıma geliyor die de durumu izah ederım .

Sehpa ayaklarına silikon takın madem ses yapmasın .
Bu arada bina da yaşıyorsanız ses tonunuza dikkat edeceksiniz. sırf bunu yapıyorsunuz die böyle millete ağız eğmek yerine ağzınıza azcık dur diyeceksınız . Çocuğunuzla ödev konusunda tartışma ne kadar ileri seviye olabilir ki böyle komşuyu falan alttan almak zorunda kalacak kadar ?

1000024952.webp

Gecenin bir yarısı kaucuk bantladim

Valla alt komşunun kocası beni rahatsız ediyorsa kimseyi takmam .ev sahibine de arama mesaj kayıtlarını gösteririm karısı yokken arıyor ediyor akşam kapıma geliyor die de durumu izah ederım .

Sehpa ayaklarına silikon takın madem ses yapmasın .
Bu arada bina da yaşıyorsanız ses tonunuza dikkat edeceksiniz. sırf bunu yapıyorsunuz die böyle millete ağız eğmek yerine ağzınıza azcık dur diyeceksınız . Çocuğunuzla ödev konusunda tartışma ne kadar ileri seviye olabilir ki böyle komşuyu falan alttan almak zorunda kalacak kadar ?
Öyle deme bazı insanlar apartmanda yaşamayı bilmiyor çok saygısız car car bağırıp huzur kaçırıyor

Yazdıklarını normal bir şekilde okuyordum. Ta ki “110 kiloyum, güzel değilim” dediğin yere kadar... Lütfen böyle düşünme. Güzellik sadece ölçü değil, yüreğinle, duruşunla, karakterinle güzelsin. Sen duyarlı, çocuğu için emek veren güzel bir annesin, bu da seni çok değerli kılıyor. Kendini bu kadar acımasız bir şekilde değerlendirirsen, acımasızlarla karşılaşırsın.

Komşu konusuna gelince: Bir adamın karısı yokken, başka bir kadını araması, yazması, evde olmamasını fırsat bilip yaklaşması kesinlikle rahatsız edici. Senin rahatsız olman da çok normal. Kesinlikle bilinçli yapılan hareketler. Yarın bi şey olur, laf söz olur, adam sana çamur atar, kadın da kocasını haklı bulup senin üstüne gelir. Sen sınırını net çiz. Engeli de kaldırma.

Gürültü engelleyici o kadar çok şey var ki. Buzdolabının bulaşık makinesinin altına bile takabiliyoruz. Masaların, sandalyelerin, sehpaların ayaklarına gürültü önleyici bir şeyler yapıştır. Yukarıda biri keçe demiş. Ne güzel. Kendi huzurun her şeyden önce gelir. Ses konusundaki şikayetleri artarsa, apartman yöneticiniz vardır, onunla muhatap olun de. Bu konuda yapacağım daha başka bişey yok de.Kendini ezdirme.

Adam kendine yol yapmaya çalışmış diyelim. Bu tamam da karısı hangi mantıkla engeli kaldır diyor. O kısma pek aklım yetmedi. Kocam beni arayacak üst komşu beni engelledi diyecek yok artık.... Konu sahibi senin konularını hatirliyorum da pek aklı selim düşünen biri değilsin açıkçası. O yüzden senin anlatımında mi bir sıkıntı bir eksiklik var. Yoksa karsindakiler mi gerçekten normal degil çok eminim olamadım açıkçası.

Biraz daha dikkat edin ses olayına ve ikisini de engelleyin. Ev sahibinizi ararlarsa adamın rahatsız ettiğini söyleyin. Belli ki karı koca normal değiller, tayin yakın zamanda olmayacaksa hemen taşının.

Aman Allah esirgesin ya ne kimseyi rahatsız ederiz ne başkasının bizi rahatsız etmesine müsade ederiz.
Bazı insanlar ömür törpüsü valla bizim üst komşunun çocuğu evde bisiklet sürüyordu kendi de yürüyüş bandı kullanıyordu 1+1 ev 2 çocuk var biri bisiklete biner diğeri bağırır ağlar anne desen ciyak ciyak bir şeyi yanmış kedi gibi derdi annem bağırır bir de beni düşman bellemişti evli değiliz diye 20 yaşındaki çocuk bana laf edemez diyordu kabussssss geçen de gittiğim evde kadın carıl carıl küfür ediyordu çocuklarına

Alt komsumla iyiydim.sehpa sesinden rahatsız oldular bazen benim sesim fazla gidiyormuş ondan rahatsız oldular.dul kadınım.once kocasına abi diyordum konuşuyorduk.cocuk fazla ses çıkarınca çocuğumla da konuştular.ve kadin geçende sehir dışında adam iki kez beni aradı oğlumla maç izlemeye davet etti.dersimiz var dedim.neyse sonra isyerindeyim cevapsız çağrı yaptı geri aradım yanlışlıkla oldu dedi.sonra da akşama doğru tekrar mesaj attı.yanloslikla aradım diye.sonra ben rahatsız oldum
Neyse karısı gene gitti sabah sesim biraz yüksek çıkıyordu.ders çalışma konusunda tartışıyoruz oglumla.saat 9.30 adam beni aramış geri dönmedim.sonra saat aksam17.00 gibi zilime biri bastı uyuyordum.su kesik mi diye sormaya gelmiş.aksam yedi de whatsaptan sehpa rahatsız ediyor ve sesiniz geliyor konuşacaktır aslında deyince whatsaptan engelledim.rahatsiz oldum.
Gece 11 karısı aradi kocami nasıl engellersin ne olur engeli kaldır özür dile kırılmış diyor.bende hassas insanım ahmet abi de oule demek.evle ilgili konuları bundan sonra seninle konuşalım dedim.elin adamı karısı yokken kapıma gelip sabah arayıp öğlen whatspatan yazabilir mi 110 kiloyum güzel kadın değilim ama bir erkeğin karısı yokken bir kadını bu şekilde aramasını doğru bulmuyorum.ne yapmalıyım ki
Hiç inandırıcı gelmedi bu hikaye pamuk ya ! Türkiye'de " minnoş kocamin kalbi kırıldı engeli kaldır !" Diyen kadın mi var 😂 ne hikmetse hep tuhaf şeyler seni buluyor.

Bazı insanlar ömür törpüsü valla bizim üst komşunun çocuğu evde bisiklet sürüyordu kendi de yürüyüş bandı kullanıyordu 1+1 ev 2 çocuk var biri bisiklete biner diğeri bağırır ağlar anne desen ciyak ciyak bir şeyi yanmış kedi gibi derdi annem bağırır bir de beni düşman bellemişti evli değiliz diye 20 yaşındaki çocuk bana laf edemez diyordu kabussssss geçen de gittiğim evde kadın carıl carıl küfür ediyordu çocuklarına
Oluyor zaman zaman karısı muhatap olsun adam ne alaka bir kere anlarım

Tövbe bismillah aileniz iyi katlanıyor o zaman

Ne münasebet çocuğunuzla da konuştular.
Fazla yüz vermişsiniz komşulara.
Size söylerler siz de çocuğunuz ile konuşursunuz.
Ne diye elin insanlarını muhatap ediyorsunuz çocuğunuzu “şunu yapma,böyle etme” diye.
Karısını da engelleyin siz.
İstedikleri kadar ev sahibine şikayet edebilirler.

Back
X