Kocami nasil engellersin diyen alt komsum

Apartmanda beni neden engelledin sapık miyim direk korkuyorum
Uzak durun. Çocuğunuza da Kendinize de dikkat edin. Çocuğunuzu tembihleyin siz yokken yanlarına çağırırlarsa uzak dursun gitmesin.

Binbir türlü insan var ne niyetle yaklaştıklarını bilemezsiniz

Alt komsumla iyiydim.sehpa sesinden rahatsız oldular bazen benim sesim fazla gidiyormuş ondan rahatsız oldular.dul kadınım.once kocasına abi diyordum konuşuyorduk.cocuk fazla ses çıkarınca çocuğumla da konuştular.ve kadin geçende sehir dışında adam iki kez beni aradı oğlumla maç izlemeye davet etti.dersimiz var dedim.neyse sonra isyerindeyim cevapsız çağrı yaptı geri aradım yanlışlıkla oldu dedi.sonra da akşama doğru tekrar mesaj attı.yanloslikla aradım diye.sonra ben rahatsız oldum
Neyse karısı gene gitti sabah sesim biraz yüksek çıkıyordu.ders çalışma konusunda tartışıyoruz oglumla.saat 9.30 adam beni aramış geri dönmedim.sonra saat aksam17.00 gibi zilime biri bastı uyuyordum.su kesik mi diye sormaya gelmiş.aksam yedi de whatsaptan sehpa rahgğzekatsız ediyor ve sesiniz geliyor konuşacaktır aslında deyince whatsaptan engelledim.rahatsiz oldum.
Gece 11 karısı aradi kocami nasıl engellersin ne olur engeli kaldır özür dile kırılmış diyor.bende hassas insanım ahmet abi de oule demek.evle ilgili konuları bundan sonra seninle konuşalım dedim.elin adamı karısı yokken kapıma gelip sabah arayıp öğlen whatspatan yazabilir mi 110 kiloyum güzel kadın değilim ama bir erkeğin karısı yokken bir kadını bu şekilde aramasını doğru bulmuyorum.ne yapmalıyım ki
Güzel değilim diyerek hic kendini hor görme
Adamın da kadının da hiç normal olmadıgını dusunuyorum hadi adam bi halt yaptı karısı düzeltmez mi oda sıvamış resmen her ikisinede koyun mesafeyi

Güzel değilim diyerek hic kendini hor görme
Adamın da kadının da hiç normal olmadıgını dusunuyorum hadi adam bi halt yaptı karısı düzeltmez mi oda sıvamış resmen her ikisinede koyun mesafeyi
Merhaba demiyim mi nasıl davranırım.kadinin da o kadar sinirli araması saçma.hani yumuşak bir dille söyleyebilir di

Merhaba demiyim mi nasıl davranırım.kadinin da o kadar sinirli araması saçma.hani yumuşak bir dille söyleyebilir di
Çekinmek zorunda değilsiniz ki ben bekar bi insanım bi erkek taradından aksam vakti aranmayı dogru bulmuyorum bu eşinizle alakalı bir durum deıl herkese tavrım budur muhattabım tek sizin olun deyin geçin
Zaten bi aya gideceksin milletin mrb demezsen ne dıyıcegını cokda dusunme onemli olan senın ve cocugunun GÜVENLİĞİ suan

Benim çocuğumu kimse uyaramaz, akıl filan veremez. Hatta ben yokken sohbet edemez. Kimse çocuğumu evine tek başına çağıramaz. Beni adamın biri kafasına göre arayamaz. Kadın da olsa akşam 9 dan sonra rahatsız edemez. Kimse benim abim, amcam filan değil. Lütfen bunları kendinize bol bol söyleyin.

Ses konusunda makul saatlerde makul sesler olabilir. Aksini düşünen müstakile çıksın. Yok mu sizin aile büyükleriniz? Abi, kardeş, dayı amca çağırın onları ağırlayın bol bol. Bir dahaki geldiğinde onlarla bakışsın kapıda.

Alt komsumla iyiydim.sehpa sesinden rahatsız oldular bazen benim sesim fazla gidiyormuş ondan rahatsız oldular.dul kadınım.once kocasına abi diyordum konuşuyorduk.cocuk fazla ses çıkarınca çocuğumla da konuştular.ve kadin geçende sehir dışında adam iki kez beni aradı oğlumla maç izlemeye davet etti.dersimiz var dedim.neyse sonra isyerindeyim cevapsız çağrı yaptı geri aradım yanlışlıkla oldu dedi.sonra da akşama doğru tekrar mesaj attı.yanloslikla aradım diye.sonra ben rahatsız oldum
Neyse karısı gene gitti sabah sesim biraz yüksek çıkıyordu.ders çalışma konusunda tartışıyoruz oglumla.saat 9.30 adam beni aramış geri dönmedim.sonra saat aksam17.00 gibi zilime biri bastı uyuyordum.su kesik mi diye sormaya gelmiş.aksam yedi de whatsaptan sehpa rahatsız ediyor ve sesiniz geliyor konuşacaktır aslında deyince whatsaptan engelledim.rahatsiz oldum.
Gece 11 karısı aradi kocami nasıl engellersin ne olur engeli kaldır özür dile kırılmış diyor.bende hassas insanım ahmet abi de oule demek.evle ilgili konuları bundan sonra seninle konuşalım dedim.elin adamı karısı yokken kapıma gelip sabah arayıp öğlen whatspatan yazabilir mi 110 kiloyum güzel kadın değilim ama bir erkeğin karısı yokken bir kadını bu şekilde aramasını doğru bulmuyorum.ne yapmalıyım ki
İkisini de engellemek gerekiyor bence

Adam resmen abi deme lazım olur modunda. Babanız abiniz erkek kuzeniniz yok mu, bundan sonra bir sorun oldu mu beni arayın söyleyin desin. Karı koca tehlikeli tip. Seni niye engelledi diye kocasına hesap soracağına engelleyene soruyor. Yalnız apartmanda yaşıyorsanız oğlunuzla bağır çağır kavga edemezsiniz. Sehpayı bantlamışsınız ama ses tonunuzu da ayarlayın.

Çekinmek zorunda değilsiniz ki ben bekar bi insanım bi erkek taradından aksam vakti aranmayı dogru bulmuyorum bu eşinizle alakalı bir durum deıl herkese tavrım budur muhattabım tek sizin olun deyin geçin
Zaten bi aya gideceksin milletin mrb demezsen ne dıyıcegını cokda dusunme onemli olan senın ve cocugunun GÜVENLİĞİ suan
Bunlar gerçek ten beni haksız çıkartacak tipte insanlar.diyslog kurarken bile bi sey rahatsız ediyordu beni.hakliymisim.kadinla çay içmeye gitmiştik hoşuma gotmedi gerildim.bu sefer ille dışarı çıkalım diye bayağı aradı.gitmedim

Bunlar gerçek ten beni haksız çıkartacak tipte insanlar.diyslog kurarken bile bi sey rahatsız ediyordu beni.hakliymisim.kadinla çay içmeye gitmiştik hoşuma gotmedi gerildim.bu sefer ille dışarı çıkalım diye bayağı aradı.gitmedim
Ne bu ısrarla sizle gorüşme ıstegı
Diğer komsulara nasıllar

Komşu olduğunuz icin maalesef , mecburen yüzyuze bakıyorsunuz.mesela bir apartman toplantisi...o yuzden ben engellemeyin diyorum.ama herseyi bitirin. Telefonları açmayın , kapınızı çaldıklarında kapiyi açmayın. Abi, amca, kısacası baba yerine koyduğunuz biri varsa sık sık sizin eve gidip gelsinler , evinize sık sık aile dostlarınızı kari- koca cagirin , yalnız olmadığınızi görsünler. Kesinlikle sohbet bile etmeyin. Çocuğunuzu asla görüştürmeyin. Muhatap bile olmayın.olur da kapıyı açmanız için zorlarlarsa çağırın polisi.
Artık konu komşuya guven yok.

Komşu olduğunuz icin maalesef , mecburen yüzyuze bakıyorsunuz.mesela bir apartman toplantisi...o yuzden ben engellemeyin diyorum.ama herseyi bitirin. Telefonları açmayın , kapınızı çaldıklarında kapiyi açmayın. Abi, amca, kısacası baba yerine koyduğunuz biri varsa sık sık sizin eve gidip gelsinler , evinize sık sık aile dostlarınızı kari- koca cagirin , yalnız olmadığınızi görsünler. Kesinlikle sohbet bile etmeyin. Çocuğunuzu asla görüştürmeyin. Muhatap bile olmayın.olur da kapıyı açmanız için zorlarlarsa çağırın polisi.
Polis mi

Neyse karısı gene gitti sabah sesim biraz yüksek çıkıyordu.ders çalışma konusunda tartışıyoruz oglumla.saat 9.30 adam beni aramış geri dönmedim.sonra saat aksam17.00 gibi zilime biri bastı uyuyordum.su kesik mi diye sormaya gelmiş.aksam yedi de whatsaptan sehpa rahatsız ediyor ve sesiniz geliyor konuşacaktır aslında deyince whatsaptan engelledim.rahatsiz oldum.
Doğru olanı yapmışın mesafeni koy yüzüne söyle adamın, bu arada 110 kiloyum güzle değilim demen beni bile kırdı o şekilde düşünme eminim çok güzelsin kendine haksızlık etme

Dul değil bekarsınız,konunun içeriğinden daha fazla rahatsız etti bu durum beni,1980 lerde sadece evlenince sevişilen o beyin yapısından ve dönemden çıktık o yüzden dulluğun yada boşanmış olmanın bu konudaki cazibesi kalmadı,konu sizin medeni durumunuz değil komşular değişik,sizden rahatsız oldum hassas insanlar lütfen görüşmeyelim deyin geçin gitsin olmadı taşının,yani son zamanlarda sapıklarmı değillermi bilemem ama çok fazla şey duydum benim psikolojim bile altüst oldu,kiracısına saldırıp öl.drn bir karı koca ev sahibi çift vardı aklıma istemsizce o geldi allah korusun,etraf manyak dolu baya manyak kaynıyor o kadarki ben arabama kapısını kitlemeden binmiyorum aman diym yani dikkat edin,mesafe çok önemli yada taşının en sağlıklısı.

Kadınıda engelle. Rahatsız olduysan. Bir mokluk vardır kesin.

Adam iyi ayak değil. Eşi yokken 2 defa davet etmiş, yanlışlıkla aradım ne ayrıca. Sonra tekrar mesaj atması vs. Bu adam yolun yolcusu belli, istediği kadar ev sahibini arasınlar, bunlar sorunlu beni takip ediyorlar, korkuyorum bunlardan de geç gitsin. Ev sahibi ne yapabilir ayrıca, evden çık mı diyecek? Dese bile ne yapabilir ha diyince. Apatmanda yaşıyoruz hiç mi gürültü çıkmayacak, mumya gibi evde yatın istiyorlar sanırım. Bana sıkıntılı geldi bu çift. Özellikle kocası. Niyeti bozmul dikkat et.

Adam iyi ayak değil. Eşi yokken 2 defa davet etmiş, yanlışlıkla aradım ne ayrıca. Sonra tekrar mesaj atması vs. Bu adam yolun yolcusu belli, istediği kadar ev sahibini arasınlar, bunlar sorunlu beni takip ediyorlar, korkuyorum bunlardan de geç gitsin. Ev sahibi ne yapabilir ayrıca, evden çık mı diyecek? Dese bile ne yapabilir ha diyince. Apatmanda yaşıyoruz hiç mi gürültü çıkmayacak, mumya gibi evde yatın istiyorlar sanırım. Bana sıkıntılı geldi bu çift. Özellikle kocası. Niyeti bozmul
Adamdan ben de negatif bir.elektrik aldim.gece 10 da beni arıyor ama suç bende baştan sinir çizmeli idim ama işin bu noktaya gidebileceğini hiç düşünmedim ki ben.adam 55 60 arasi kadinla yeni evli.ne biliyim ben 42 yasindayim.karisini adam deli gibi seviyor.ben sadece içimdeki kimsesizlik hissini bu karı koca ile dindirmek istemistim hata imiş.iyice tanımadan samimi olmam asla bir daha boku cikiyor afedersin ve ben de bu durumdan rahatsizim şu an .biraz önce evden çıktım ve gerildim adam kapıyı açacak mi diye

Back
X