- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Benimki şuan 4 yaşında ama huysuzluğun dibini yaşadım diyebilirim ilk 2 yılİnanınki yaramaz bir bebeğiniz varsa kendinize ayıracağınız 10 dk nız bile yok.
Şu an bunlarla uğraşırken bir yandan da bebeğe koşturuyorum valla ayaklarımın altı şişti
bununla ortalıkdaa gezeceksen gozden kacmak ımkansız ))))Eki Görüntüle 1731115 yaptığım şal elbise buna benzedi yanlız askılar ve taşlar hariç bide benimki siyah
Sen de hep sımırlı dolas o zaman )))))evet her kezın zevkı farklıymısEşim beni sinirli ve tripliyken fena seksi buluyorKendisi söyledi.. Ne zaman böyle olsam sürekli peşimde
Eşim beni sinirliyken çok itici bulur hatta benden kaçar.. benim kocişde ben güler yüzlüyken hep peşimdedirEşim beni sinirli ve tripliyken fena seksi buluyorKendisi söyledi.. Ne zaman böyle olsam sürekli peşimde
Yanlız ben biraz kiloluyum yinede işe yararmı malum yeni doğum yaptım vücut hala deforme
Kilo fazlası var
Benim de ...
O tanga travmaya sebep olur alimallah
Topuklu tuylu terliklerEvet bayanlar yorumlarınızı bekliyorum Teşekkürler
WuhuuuuuIslak bir saç hafif makyaj yanlışlıkla açılan degaje onun için yapmışsın ama yapmamış gibi. Üstüne atlayasin var ama istemiyor gibi
Nasıl mi?Nasıl seksi olabilirim
Sen de hep sımırlı dolas o zaman )))))evet her kezın zevkı farklıymıs
Eşim aradı ve eve misafir getireceğini söyle apar topar üstümü değiştirdim hayallerim suya düştü offf
dişlerinin arasına bir tane gül koy o işten eve gelince kapıyı açınca hemen önce jartiyer giydiğin bacağını ona uzat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?