Kocamı nasıl etkileyebilirim??

R
Rujun markasi nosu :)

Her erkek farkli seylerden hoslanir yaa

Benimki asla sacimi ikiye ayiriyim iki tane topuz yapiyim elime lolipop aliyim oyle cocuk gibi seyleri asla sevmez hatta güler gecer eminim... Hep dantelli seylerle karsisina cikmami , kirmizi rujlar kirmizi ojeler kirmizi dantelli gecelikler maşalı havali saclar seksi hareketler dustan cikip bornozla yanina gitmemi filan böyle seyler hayal eder hep

Ya aslında benim saçım mesela baya kısa küt yanlardan falan çıkıyo topuz bile olmuyo:) değişik bişey. Çocuk gibi durmuyo pek.. Olay aslında o da değil tam sanki 7 senedir ilk defa böyle değişik bişi görünce şaşırılıyo heralde. Bilinçli yapılsa olmaz komik durur belki de. yerigeldi ttesadüf oldu anlattım sonra da utandım ya çok özel oldu heralde diye:) ama dediğiniz gibi herkes farklı şeyden etkileniyor ama arada bi de şaşırtmak komik oluyomuş

Evet bayanlar yorumlarınızı bekliyorum Teşekkürler
Canim benim önce eşin ne tarz şeylerden hoşlanıyor mesela kimi erkek çocuksu şeylerden hoşlanır mesela mini bi kot sort dekolteli bi bluz yada mini gömlek filan kizlardan biri yazmış ikiye ayrılmış saçlar filan kimide tamamen dantelli seksi iç çamaşırlarından mini bir elbiseden filan çocuk varmı canim bi arada

Canim
Başta saç rengini şeklini değiştirmekle de başlayabilirsin bence

Bence erkekler kadınların bakışlarından,edasından,güzel kokmasından,bakımlı olmasından,kendine güveninden etkileniyor...Bu da genel bir şey yani, tek günle olacak şey değil. Eşimin gecelikten makyajdan etkilendiğini hiç görmedim ben mesela,duşa gir havluya sarın ve o gelince kapıyı öyle aç;gecelikten daha iyi

Canim o biaz kişiye göre değişiyor .ben ne zaman şık bişeyler giyesem süslensem canim doğal ol rahat giyin rahat ol ben öyle daha çok seviyorum diyo ben kot bile gitsem değiştir der eşofman moduna gir diyo

Canim o biaz kişiye göre değişiyor .ben ne zaman şık bişeyler giyesem süslensem canim doğal ol rahat giyin rahat ol ben öyle daha çok seviyorum diyo ben kot bile gitsem değiştir der eşofman moduna gir diyo
Ben kocamın hangi tarz giyimden hoşlandığını bilmiyorum. . Ne giysem güzel oldu diyo. Masıl giyinsem hoşuna gidef diyorum herşey hoşuma gider diyo o yüzden çözemedim bu adamın tarzını

Ay aynı benim eşim. Elbise bile giyince huzursuz oluyor. Sen şimdi rahat mısın bence hiç rahat değilsin diyor. Çıkarttırıp eşofman giydiriyor. oh be böyle daha iyi diyor sonra da:/ ay bi ruj bile süremiyorum bi eyeliner ım var :/

eşini etkilemek istiyorsan eğer tv izlerken bile pür dikkat izlemilisin
en basiti iç çamaşırı ne renk sever mesela
yılbaşı geliyor kocacığım sana yılbaşı kırmızı iç çamaşırı alayım dersin
tahrik edici sözler ve ellerle :), banyoda bir maşrabaya 10 defa parfüm sık baştan aşağı dök
sırnaş neden coştuğunu bilebilirsin tanga sevebilir

Eve girişinde sexi karşılama güzel fikir bende dünden kurdum planımı tabi eşimin geliş saatinde kızım uyuyor olursa yoksa geceye erteliycem mecburen siyah saten geceliği giyip karşısına çıkmayı düşünüyorum
Bazı rahatsızlıklarımdan dolayı 6 gündür tık yok ona güzel bi süpriz olacak
Sizde bebeğin uyuduğu bi vakitte hiç bişey demeden yavaş yavaş yaklaşıp oyalanacak bişiler mi yapsak de ama tabi üzerinde seksi bişeyler olsun ve saçlar bakımlı güzel bi parfüm tamamdır o iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…