evet tipik bir türk ana kuzusu daha.erkekler evlenmezlermis biliyormusunuz,sadece kadinlar evlenirmis.cevremde gördügüm kadariylada evliligi cogunlukla kadinlar yürütüyorlar.evet suc esinizde.esiniz daha büyümemis ki erkek olup kendini saydirmayi esinin ve ailesini ayirt etmeyi bilemiyor.peki onu bu duruma getirenler kim?onu kim böyle yetistirdi?öncellikle anne tabiki o görümceleri kim yetistirdi?ayni anne.insan yetistirilmesi iki ana temaya dayali.cevre ve aile.yani genelde anne nasilsa cocukda ayni oluyor.diyorsunuz ki iste söyleyin kaynananiza sizinde kizlariniz var onlarla cok görüsüyorsunuz.aynisini ben kaynanam,a dedim bana söyle dedi;sen benim kizim gibi olamazsin.yani bakis acisi söyle:gelin köledir ben kaynanayim benim dedigim olur,ama benim kizlarimda gelinim gibi köle olmaz.cünki biz ormanlar krali aslanlariz.cok aci ama bu böyle .eger birde bu kaynana esiyle mutsuz ise ve cocuklarini sürekli ben bu adami sizin icin cektim,fedakarim hasta oldum yine terketmedim yada yasiyla korkutarak ee biz daha ne kadar yasariz diyerek korkutup suistimal ediyorsa.(ki büyük bir ihtimalle böyledir)bu erkekde sistemli olarak büyümemis erkek olmamissa(ruhen)ezilen maalesef arada gelincikler olur.ama cok sacma ki ölüm kime gelir bilinmez ve kim olursa olsun bir insan diger bir kimseyi üzüyor ailesinin huzurunu bozuyorsa zulümdür günahtir.her zaman söylüyorum kaynanalar güc savasina giriyorlar ya aslinda kendileri kaybediyorlar,paylasamadikalri ogullarini bir gün gelir ya baska bir kadinla yada kara toprakla paylasabilirler