Kocamin 10 yas Genclesme Sendromu

Bence çok normal şeyler. Bunca sene kel yaşamis neden ömür boyu kellige mahkum olsun ki. Ben babamı bile saç ektirme konusunda tesvik ediyorum :)

sürec kolay degil ben yoruldum artik saglikli olmasi yetmezmi saglikli olsun yeter ölünce beden toprak olacak vucuduna deger verdigi Kadar maneviyatada önem verse daha guzel olur bnce

Gözlerim ağrıdı yazı renginden :)
Göbek sağlık değildir göbek demek karaciğer demek önce bi dra gönderin karaciğer yağlanması hangi durumda öğrenin
Estetik yerine birlikte spora yazılabilirsiniz lipoların dönüşü çok hızlı oluyo çünkü
Saç ektirmeye gelince tekrar söylüyorum geç bile kalmış gayet yerinde bi karar vermiş 40ına kadar kel gezdi diye kalan ömrünüde kel sürdürmesi saçmalık ha ekimden sonra saçlar yine dökülebilir vitamin eksikliği hormonal bpzukluğu varsa deatek kullanması gerek
Onun yerine protez yaptırabilir daha acısız ve daha güEl

Genclesmesin yahu bu ilk böyle baslıyo sonra kılıgı değişiyo sonra spor sonra aksam cıkmalar etrafından ooo genclesiyosun nidaları derken hop bi bakmıssın onsekizliklerle muhabbete baslamıs
Dozunda bıraksın olabildigince

Esiniz umarim emeklerinin karsiligini alir :) kendi sahsi fikrim yanlis anlamazsaniz sevinirim ben kel erkekleri begeniyorum yani daha bi karizmatik duruyor ama gobeksiz olucak kel dediğin fit vucudu olacak yani.. hem kel hem gobekli evet biraz esiniz hakli kendini mutlu hissetmeye ihtiyaci var

Botox yaptırdı diye kocasını döveb hemşire misin yoksa :)

o para sizi maddi olarak zorlayacak bir para ise kavga sebebi. yoksa adamın gençleşmek istemesinde sorun yok.

benim erkek arkadaşımda da kelleşme var 25 yaşında olmasına rağmen. düğün takılarını bozdurup ektiririz diyorum ne var. :) anormal olmadığı, tarafları zora sokmadığı sürece insan nasıl mutlu oluyorsa öyle olmalı.

Vayy öyle bişey mi var :)
Benimki botox yaptırsa bana niye yaptırmadık diye kızarım anca
Bu anlattıklarım malesef arkadasımın basına gelip boynuzu yedi

Daha yeni oldu nasıl görmedin ?
İb.. mi olucaksın diye başlamış sonu adamın kurtuluş çabasıyla karakolda şikayetle bitti :)

Tabi şaka biyana kendini ispatlama çabasıda olabilir oyüzden birlikte gidin sende ona ayak uydur diyorum

Haber okumuyorum izlemiyorum tv yi sadece netflix icin kullanıyorum :/

Sizin kocanız 43 yasında benim babam 75 yasında genclesmeye çalışıyor iyi mi:))
Bana anti-aging krem falan soruyor.Ben şok
Bu bazı erkekler de yaşlandıkça sanırım yeni bir huy olarak çıkıyor.

ben 26 eşim 27 yaşında saçlarımızda beyaz dolu baya belli oluyor umurumuzda değil ama herkes öyle değil tabi kimi insan takar .İstiyorsa bırakın yaptırsın . Kendini daha iyi hisseder size de yansıtır iyi olarak . O mutlu olursa siz de olursunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…