- 17 Ağustos 2011
- 25.690
- 163.610
- 798
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
sürec kolay degil ben yoruldum artik saglikli olmasi yetmezmi saglikli olsun yeter ölünce beden toprak olacak vucuduna deger verdigi Kadar maneviyatada önem verse daha guzel olur bnce
Esiniz umarim emeklerinin karsiligini alir :) kendi sahsi fikrim yanlis anlamazsaniz sevinirim ben kel erkekleri begeniyorum yani daha bi karizmatik duruyor ama gobeksiz olucak kel dediğin fit vucudu olacak yani.. hem kel hem gobekli evet biraz esiniz hakli kendini mutlu hissetmeye ihtiyaci varmerhaba kizlar esim 43 yasinda
saclari kel gecliginden beri
göbekli
göz altlari mor ve kirisik
ANTROPOZ a girdigini dusnuyorum sürekli yukarida saydigim seylerden rahatsiz oldugunu dile getiriyor
gecen gun goz alti icin Serum ve krem almis türk parasi 1490 .- vermis satici 10 Yas genclesirsiniz demis
onu kullanmaya basladi satici surmus o dak diyo dumduz oldu gozaltim dio
neyse gobek yaglarini aldiracakmis sac ektirecekmis
ben hic bir Zaman sikayet etmedim alayda etmedim
bas etmek gercekten zor karsida cikmiyorum fakat her seferinde konusup duruyor bu beni cok bunaltiyor
her erkekte böyle birsey olurmu
genclessen bile yasin ayni kalacak yasinida saklayamassin ki
Genclesmesin yahu bu ilk böyle baslıyo sonra kılıgı değişiyo sonra spor sonra aksam cıkmalar etrafından ooo genclesiyosun nidaları derken hop bi bakmıssın onsekizliklerle muhabbete baslamıs
Dozunda bıraksın olabildigince
Vayy öyle bişey mi var :)Botox yaptırdı diye kocasını döveb hemşire misin yoksa :)
Vayy öyle bişey mi var :)
Benimki botox yaptırsa bana niye yaptırmadık diye kızarım anca
Bu anlattıklarım malesef arkadasımın basına gelip boynuzu yedi
Haber okumuyorum izlemiyorum tv yi sadece netflix icin kullanıyorum :/Daha yeni oldu nasıl görmedin ?
İb.. mi olucaksın diye başlamış sonu adamın kurtuluş çabasıyla karakolda şikayetle bitti :)
Tabi şaka biyana kendini ispatlama çabasıda olabilir oyüzden birlikte gidin sende ona ayak uydur diyorum
Sizin kocanız 43 yasında benim babam 75 yasında genclesmeye çalışıyor iyi mi:))
Bana anti-aging krem falan soruyor.Ben şok
Bu bazı erkekler de yaşlandıkça sanırım yeni bir huy olarak çıkıyor.
Germe toplama ancaseni dolgu botoks falan paklar baba de napcan kremi artık
Haber okumuyorum izlemiyorum tv yi sadece netflix icin kullanıyorum :/
Hahaha bi adam diyor ya aynı şey ha dayak yemiş şişmiş ha botox yaptırmıs koptum orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?