Kocamin 10 yas Genclesme Sendromu

seni dolgu botoks falan paklar baba de napcan kremi artık
Aynen öyle.
Zaten her yeri buruştu, yaşlı adam bildiğin.
Bacaklarında varis var,takmış bacaklarım güzel görünmüyor ameliyat olacağım diye.(çirkin görünüyormuş disaridan)
Ağrın var mi diyorum,yok.Be adam şortla mi gidiyorsun sanki camiye?Ayrıca kim napsın senin bacaklarını bu saatten sonra.
Ihtiyarladi iyice kabullenemiyor kendini hep fit genç görünmek istiyor.

Son düzenleme:
Gençleşmek istiyorsa spor yapsın. Fakat bunlar bence normal benim kaynım eşinizden genç. Saç ektirdi, burun estetiği oldu, kilo verdi. Öyle mutlu olacaksa yapsın tabii ki.

Kadin da erkek de belli bir yastan sonra kendine cok daha iyi bakmali, guzel gir adim atmis esiniz, bence sevinmelisiniz.
Sahsen burusuk, kel ve gobekli bir adamla evli olmaktansa ayda 1400 lira kremlere harcayan, sac ektiren, yag aldiran bir adami tercih ederim

Yok bence bir yaştan sonra olacak is değil bu.
Kaporta dağılıyor sonucta neresinden tutalim:))
Dıs görünüşteki değişimlere karşı müdaheleler bulunmak yerine kabullenmek durumunu ben daha çok yakistiriyorum insanlara.
Yoksa sonra mazallah gencelesecegim diye Yılmaz Morgül gibi olmasın kimse

maddi yönden sikinti yok sukurde dusunsene cani cok Tatli az birseyde sizlanir sikayet eder durur göbek amaliyati kolay degil durup dururken bide onla ugrascam yok yere
Gitsin spora filan kas yapsin madem seninde isine yarar:)) ameliyat filan sadece gobek icin ne bilim? Diyet filan yapti mi hic? Maddi sorun yoksa kendine baksin yani bunda ne gibi sskknca var.. sac ektirsin zayiflasin oh mis gibi:)) hatta birlikte gidin spora bakima:))

Onun yaptirdigi botox dolgu molgu ya.. suanda estetik yok diyen cogu kiside var dolgu molgu o kadar siradan olduki.. hic yok diyende bi dudak dolgusu oluyi.. burun duzlestiriyo filan:)) gecen esime dedim suralarima dolgu yatrcam burun dudak vs vs:)) meme duzeltme:)) git yaptir diyo.. korkmuyon mu kendim olnaktan cikicam doye diyorum.. herifte bi rahatlik var bilemiyorum. Burun dudak filan takiliyorum zaten 3-6 ay arasi etkisi gidiyo.. meme desen cocuklar kucuk hic girmem o ise suanda.. bi 5 yil sonra dusunurum sncak

Iyi de adam daha 43 yaşında 63 falan değil yani.
Zaten yaşı genç yaşlı sayılmaz yani.
Ama öyle ameliyat falan doğru değil onun yerine sağlıklı beslenip spora başlayabilir o daha doğru bi seçim.
Sac ektirmek için geç bile kalmış bence artık herkes ektiriuor gayet doğal.

Ben de böyleyim o yüzden bir şey diyemeyeceğim hatta ben sürekli güzel kadının ama burnum büyük yok saçlarım vok olaydı söyle olurdum bir de boyum uzun olsa...O yüzden bir şey demeyin yaptırdım insan gerçekten takıyor cunku

Maddi durumunuz musaitse yaptrisin
Siz de yaptirin ihtiyaciniz varsa
Bu tarz seylere karsi degilim

Ihtiyacim olursa param da varsa yaptirirm ben de.

Ya cok tatlı ya
Hep derim yercekimi insana en buyuk kaziğı atıyor diye...kolay degil cunku insanin şaftının nasıl kaydiğini izlemek

Kremlerin hiçbirinin maalesef öyle mucizevi etkileri yok.

Sadece süreci geciktirirler çözüm için estetik uygulamalar yapılmalı.

Ben yaptırsın. Maddi olarak zorlamıyorsa hele kesin yaptırsın kendini daha mutlu hisseder. Çok hoşuma giderdi benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…