- 26 Eylül 2018
- 560
- 1.436
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Aynen öyle.seni dolgu botoks falan paklar baba de napcan kremi artık
Aynen krem gercekten işe yarıyorsa tavsiye bekliyoruz konu sahibi.Ayrıca hangi krem o ya gözaltına sürünce dümdüz oluyo20 yaşındayım ama sürekli gülmekten benim bile hafif çizgilerim var göz çevremde
Yok bence bir yaştan sonra olacak is değil bu.Kadin da erkek de belli bir yastan sonra kendine cok daha iyi bakmali, guzel gir adim atmis esiniz, bence sevinmelisiniz.
Sahsen burusuk, kel ve gobekli bir adamla evli olmaktansa ayda 1400 lira kremlere harcayan, sac ektiren, yag aldiran bir adami tercih ederim
Gitsin spora filan kas yapsin madem seninde isine yarar:)) ameliyat filan sadece gobek icin ne bilim? Diyet filan yapti mi hic? Maddi sorun yoksa kendine baksin yani bunda ne gibi sskknca var.. sac ektirsin zayiflasin oh mis gibi:)) hatta birlikte gidin spora bakima:))maddi yönden sikinti yok sukurde dusunsene cani cok Tatli az birseyde sizlanir sikayet eder durur göbek amaliyati kolay degil durup dururken bide onla ugrascam yok yere
Onun yaptirdigi botox dolgu molgu ya.. suanda estetik yok diyen cogu kiside var dolgu molgu o kadar siradan olduki.. hic yok diyende bi dudak dolgusu oluyi.. burun duzlestiriyo filan:)) gecen esime dedim suralarima dolgu yatrcam burun dudak vs vs:)) meme duzeltme:)) git yaptir diyo.. korkmuyon mu kendim olnaktan cikicam doye diyorum.. herifte bi rahatlik var bilemiyorum. Burun dudak filan takiliyorum zaten 3-6 ay arasi etkisi gidiyo.. meme desen cocuklar kucuk hic girmem o ise suanda.. bi 5 yil sonra dusunurum sncakYok bence bir yaştan sonra olacak is değil bu.
Kaporta dağılıyor sonucta neresinden tutalim:))
Dıs görünüşteki değişimlere karşı müdaheleler bulunmak yerine kabullenmek durumunu ben daha çok yakistiriyorum insanlara.
Yoksa sonra mazallah gencelesecegim diye Yılmaz Morgül gibi olmasın kimse
Ya cok tatlı yaAynen öyle.
Zaten her yeri buruştu, yaşlı adam bildiğin.
Bacaklarında varis var,takmış bacaklarım güzel görünmüyor ameliyat olacağım diye.(çirkin görünüyormuş disaridan)
Ağrın var mi diyorum,yok.Be adam şortla mi gidiyorsun sanki camiye?Ayrıca kim napsın senin bacaklarını bu saatten sonra.
Ihtiyarladi iyice kabullenemiyor kendini hep fit genç görünmek istiyor.
Yerçekimi yine düzgün kaydırıyor.Ya cok tatlı ya
Hep derim yercekimi insana en buyuk kaziğı atıyor diye...kolay degil cunku insanin şaftının nasıl kaydiğini izlemek
Ne marka o?ya su iki haftadir buna takti gitmis kendi basina krem Serum almis halbuki bana dese evde var neymis unluler kullaniyormus aldigi markayi ne fark eder krem krem dir benm aldiklarim da ucuz degil
Özelden bana mesaj atar mısın buraya yazmak istemezsen??valla bilmiom adini yassam reklammi yapmis olurum bilmiyorum
ESıme dedım o kadın gıbı döverım senı o cesaret nerde bendeee :)Botox yaptırdı diye kocasını döveb hemşire misin yoksa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?