Kocamin 10 yas Genclesme Sendromu

Ne güzel eşiniz kendine bakıyor işte neyinden rahatsız oluyorsunuz anlamadım.
Bu işlemler sabır gerektıren seyler amalıyat sonucta
Bu sürecte durup dururken agrı sızı cekecek bunuda eve yansıtacak canı tatlısır dayamaz ben calısan bır ınsanım üç cocukla nasıl bas ederım onu dusunuyorum

Sizin kocanız 43 yasında benim babam 75 yasında genclesmeye çalışıyor iyi mi:))
Bana anti-aging krem falan soruyor.Ben şok
Bu bazı erkekler de yaşlandıkça sanırım yeni bir huy olarak çıkıyor.
Evet malesef öle bır takıntım yok dogal olmak en guzelı

Bu yasa kadar neden beklemıs yaptıracaktı gencken yaptıraydı madem

Dıs gorunuse önem vermıyorum temız olsun temız gıyınsın yeter yaslanmak demek bakımsız olmak demek degılkı

bence kırk yaşlarında öyle şeyleri oluyo, onları kandırmakta satıcılar için çok kolay tabii

bence serumla falan uğraşcağına az diyet yapıp göbekten kurtulsa hepsine bedel, bak jason statham a, adamın saçı mı var de

Canım dıyete bugun baslar yarın bırakır kılo tekrar alacak ben bılıyorum esımı yemeden duramaz o bıldıgın gurme yanı

Bu yasa kadar neden beklemıs yaptıracaktı gencken yaptıraydı madem
Laf işte.
Zamanında yaptirsaydi.
Bizim ihtiyarın derdi zaten genç dinamik görünmek.
Bakımlı görünmek.
Varis ona bir sıkıntı vermiyormuş ki kaç kez sordum.
Bu arada babam da ha bire kremlenir,yağlanır sanki sizin kocanız yaşlandıkça babama benzeyecek gibi.

erkeklerin canı tatlıdır öyle ameliyata falan pek gelemezler durupdururken bence, hem ne gereği var çok gereksiz, önemli olan fazla kilodan kurtulup sağlıklı olmak, gerisi boş. Saç ektirenlerinde çoğunlukla tutmuyor tutanda doğal durmuyor, bence kendisiyle barışık olsun biraz, daha 43 ne ki yani, bence sen ona ülkemizdeki erkeklerin ölüm oranı ölüm nedenleri falan gibi haberler makaleler falan yolla, o zaman aslolanın ne olduğunu anlar belki

Yandımm bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…