Kocamin 10 yas Genclesme Sendromu

Bende sac ciksin diye kocamin kafasina ezdigim sarimsagi sürdüm cok hosuna gitti ince tüyler cikar gibi oldu.Sonra esim 10tane sarimsakla denedi.Sonuç sac derisi yandi su topladi şişti.Cildiyede tedavi oldu.Artik uğraşmiyor.Gözalti kremine kolonya ekleyin yansin cildi azicik.Kilo icinde ameliyat olup ölenlerin haerlerini okuyun internetten.Vazgecsin yemeklere basin kuyruk yagini.Zira erkeklere güven yok.Bakimli olan temiz olsun yeter bence

aynen ya bugune bugun amaliyat olsa guya duzelir ki isinin ehli olmasi alzim bir yilda demis kadin laf aramizda serumu bende basladim surmeye iki uc gundur fark yok satici nasil ikna ettiyse artik 5 dakkada gormusler degisimi

Ay sürmeyin yaa bilindik bi marka değilse. Allah korusun göz çevresi sonra ileri vadede zararı olmasın

Aynen öyle :)

Ben krema bin kusur lira versem için acir gerçekten genclestiren bi formül keşke olsa.. kendine bakmaya çalışmasına müsade edin.. bi zaman sonra kendine gelir..

Ay sürmeyin yaa bilindik bi marka değilse. Allah korusun göz çevresi sonra ileri vadede zararı olmasın
Yıne kosnustuk yanında zengın iş adamları varmiş ıhracat rekortmenı sanırım bı sefer sordu ve almamazlık edemedı gurur herseyı yaptırır hıc öle takıntım yok şükür :)

Ben krema bin kusur lira versem için acir gerçekten genclestiren bi formül keşke olsa.. kendine bakmaya çalışmasına müsade edin.. bi zaman sonra kendine gelir..
Bıraz önce dedım amalıyat oldan o parayı verırdın bır sefer bıde bır yıl kım öle kım kala

Sampuan aldı sarımdaklı kullanmadı bıdenefret eder sarımsaktan

Bu adam bu kadar kotu ne yapti yahu.

Bakimli olmak da kabahat. Konu sahibi sanslisin bence.

Adam bir kadına kafayı takip genclesmek istemesi? Aman dikkatli olun eski eşim de acayip kendine bakmaya başlamıştı ki aldatildigimi öğrendim

Dün okuduğum haber geldi aklıma. Hastane personeli çift. Adam botoks yaptırıyor. Kadın anlıyor. Adama 45 inden sonra i...ne mi olcan diyip adamı darp ediyor.:) Yeni erkek modeli bu sanırım.

Benim esim 28 yasinda ama cok sismanim deyip duruyor. Cok yakisiklisin hayatim diyorum inanmiyor sisman severim.diyorum dalga gecme diyor. Bence de simdiki.erkekler boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…