- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
ne bileyim herseyini yaptirdibaştan böyle alıştırdınız demek
aynen öyleŞu erkeklerin biti kanlanınca değişmeyeceğini bilsem yaptırsın tabi derdim de maalesef diyemiyorum. Napın edin engel olunşaka değil ciddiyim.
Ayrıca hangi krem o ya gözaltına sürünce dümdüz oluyo20 yaşındayım ama sürekli gülmekten benim bile hafif çizgilerim var göz çevremde
Lamer falan mıVar bi tane krem ben 200 e almıştım geçen sene. Gerçekten işe yarıyor ama geçici. Sık kullanımda kalıcı etki ediyor diyordu ama sık kullanmadım.
aynen ya bugune bugun amaliyat olsa guya duzelir ki isinin ehli olmasi alzim bir yilda demis kadin laf aramizda serumu bende basladim surmeye iki uc gundur fark yok satici nasil ikna ettiyse artik 5 dakkada gormusler degisimi
Aynen öyle :)Bende sac ciksin diye kocamin kafasina ezdigim sarimsagi sürdüm cok hosuna gitti ince tüyler cikar gibi oldu.Sonra esim 10tane sarimsakla denedi.Sonuç sac derisi yandi su topladi şişti.Cildiyede tedavi oldu.Artik uğraşmiyor.Gözalti kremine kolonya ekleyin yansin cildi azicik.Kilo icinde ameliyat olup ölenlerin haerlerini okuyun internetten.Vazgecsin yemeklere basin kuyruk yagini.Zira erkeklere güven yok.Bakimli olan temiz olsun yeter bence
Yıne kosnustuk yanında zengın iş adamları varmiş ıhracat rekortmenı sanırım bı sefer sordu ve almamazlık edemedı gurur herseyı yaptırır hıc öle takıntım yok şükür :)Ay sürmeyin yaa bilindik bi marka değilse. Allah korusun göz çevresi sonra ileri vadede zararı olmasın
Bıraz önce dedım amalıyat oldan o parayı verırdın bır sefer bıde bır yıl kım öle kım kalaBen krema bin kusur lira versem için acir gerçekten genclestiren bi formül keşke olsa.. kendine bakmaya çalışmasına müsade edin.. bi zaman sonra kendine gelir..
Sampuan aldı sarımdaklı kullanmadı bıdenefret eder sarımsaktanBende sac ciksin diye kocamin kafasina ezdigim sarimsagi sürdüm cok hosuna gitti ince tüyler cikar gibi oldu.Sonra esim 10tane sarimsakla denedi.Sonuç sac derisi yandi su topladi şişti.Cildiyede tedavi oldu.Artik uğraşmiyor.Gözalti kremine kolonya ekleyin yansin cildi azicik.Kilo icinde ameliyat olup ölenlerin haerlerini okuyun internetten.Vazgecsin yemeklere basin kuyruk yagini.Zira erkeklere güven yok.Bakimli olan temiz olsun yeter bence
Bende sac ciksin diye kocamin kafasina ezdigim sarimsagi sürdüm cok hosuna gitti ince tüyler cikar gibi oldu.Sonra esim 10tane sarimsakla denedi.Sonuç sac derisi yandi su topladi şişti.Cildiyede tedavi oldu.Artik uğraşmiyor.Gözalti kremine kolonya ekleyin yansin cildi azicik.Kilo icinde ameliyat olup ölenlerin haerlerini okuyun internetten.Vazgecsin yemeklere basin kuyruk yagini.Zira erkeklere güven yok.Bakimli olan temiz olsun yeter bence
Bu adam bu kadar kotu ne yapti yahu.Aynen öyle :)
Kendisini genc ve farkli görmesi beni işkillendirdi.Bende en kisa yoldan önünü kestimBu adam bu kadar kotu ne yapti yahu.
Bakimli olmak da kabahat. Konu sahibi sanslisin bence.
Sizden korkulur.Kendisini genc ve farkli görmesi beni işkillendirdi.Bende en kisa yoldan önünü kestim
cok tatlisinizSizden korkulur.
Evlendigin zaman, kendini salmalisin diye bir kural mi var. 43 yas degil 63 olsa da insan kendisine bakmali insan.
Lamer falan mı
Geçen sene 200se şimdi kaç liradır kim bilir(
Dün okuduğum haber geldi aklıma. Hastane personeli çift. Adam botoks yaptırıyor. Kadın anlıyor. Adama 45 inden sonra i...ne mi olcan diyip adamı darp ediyor.:) Yeni erkek modeli bu sanırım.merhaba kizlar esim 43 yasinda
saclari kel gecliginden beri
göbekli
göz altlari mor ve kirisik
ANTROPOZ a girdigini dusnuyorum sürekli yukarida saydigim seylerden rahatsiz oldugunu dile getiriyor
gecen gun goz alti icin Serum ve krem almis türk parasi 1490 .- vermis satici 10 Yas genclesirsiniz demis
onu kullanmaya basladi satici surmus o dak diyo dumduz oldu gozaltim dio
neyse gobek yaglarini aldiracakmis sac ektirecekmis
ben hic bir Zaman sikayet etmedim alayda etmedim
bas etmek gercekten zor karsida cikmiyorum fakat her seferinde konusup duruyor bu beni cok bunaltiyor
her erkekte böyle birsey olurmu
genclessen bile yasin ayni kalacak yasinida saklayamassin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?