- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
2012 de beyın kanaması gecırdı herseyın boş oldugunun o da farkında anlatmak Zor işteerkeklerin canı tatlıdır öyle ameliyata falan pek gelemezler durupdururken bence, hem ne gereği var çok gereksiz, önemli olan fazla kilodan kurtulup sağlıklı olmak, gerisi boş. Saç ektirenlerinde çoğunlukla tutmuyor tutanda doğal durmuyor, bence kendisiyle barışık olsun biraz, daha 43 ne ki yani, bence sen ona ülkemizdeki erkeklerin ölüm oranı ölüm nedenleri falan gibi haberler makaleler falan yolla, o zaman aslolanın ne olduğunu anlar belki
Olabılır nedıyım Rabbım fırsat vermesın meyıllı bırısı cunkuYa gamli baykus gibi konusmak istemem ama, esiniz kendini birine begendirmeye calisiyor olabilir mi?
2012 de beyın kanaması gecırdı herseyın boş oldugunun o da farkında anlatmak Zor işte
TSEkkur ederımçok geçmiş olsun
Büyük geçmiş olsunYandımm bn
Yok bence bir yaştan sonra olacak is değil bu.
Kaporta dağılıyor sonucta neresinden tutalim:))
Dıs görünüşteki değişimlere karşı müdaheleler bulunmak yerine kabullenmek durumunu ben daha çok yakistiriyorum insanlara.
Yoksa sonra mazallah gencelesecegim diye Yılmaz Morgül gibi olmasın kimse
Dıs gorunuse önem vermıyorum temız olsun temız gıyınsın yeter yaslanmak demek bakımsız olmak demek degılkı
Bence maddi olarak sizi sıkıntıya sokmayacaksa birakin yaptirsin.merhaba kizlar esim 43 yasinda
saclari kel gecliginden beri
göbekli
göz altlari mor ve kirisik
ANTROPOZ a girdigini dusnuyorum sürekli yukarida saydigim seylerden rahatsiz oldugunu dile getiriyor
gecen gun goz alti icin Serum ve krem almis türk parasi 1490 .- vermis satici 10 Yas genclesirsiniz demis
onu kullanmaya basladi satici surmus o dak diyo dumduz oldu gozaltim dio
neyse gobek yaglarini aldiracakmis sac ektirecekmis
ben hic bir Zaman sikayet etmedim alayda etmedim
bas etmek gercekten zor karsida cikmiyorum fakat her seferinde konusup duruyor bu beni cok bunaltiyor
her erkekte böyle birsey olurmu
genclessen bile yasin ayni kalacak yasinida saklayamassin ki
Pekte Nazlı galiba :))Dün bır bugun ıkı yenı basladı sürmeye onuda bana surduruo kendıde etmıyor
Allah korusun.. Siz dikkat edin ama kirkindan sonra basiniza is acmasin.. ah erkekler neden boyle yaOlabılır nedıyım Rabbım fırsat vermesın meyıllı bırısı cunku
Ne güzel işte. Hangi sendromsa çok beğendim. Saç ektirme krem vs kısmında haklı da göbek için spor yapsa daha iyi olur. Öylr herkesi ameliyata almazlar. Yine kilo verme sarkma vs olmasını brkleyrcek ameliyat için. En iyisi sporla sarkmayı minimumda tutarak zayıflaması.merhaba kizlar esim 43 yasinda
saclari kel gecliginden beri
göbekli
göz altlari mor ve kirisik
ANTROPOZ a girdigini dusnuyorum sürekli yukarida saydigim seylerden rahatsiz oldugunu dile getiriyor
gecen gun goz alti icin Serum ve krem almis türk parasi 1490 .- vermis satici 10 Yas genclesirsiniz demis
onu kullanmaya basladi satici surmus o dak diyo dumduz oldu gozaltim dio
neyse gobek yaglarini aldiracakmis sac ektirecekmis
ben hic bir Zaman sikayet etmedim alayda etmedim
bas etmek gercekten zor karsida cikmiyorum fakat her seferinde konusup duruyor bu beni cok bunaltiyor
her erkekte böyle birsey olurmu
genclessen bile yasin ayni kalacak yasinida saklayamassin ki
Herseyde benı ıster yaptırır kıyafetını bıle ben koyarım gıymesı ıcınPekte Nazlı galiba :))
Gözaltı dolgusu o kadar farkettiriyor mu gerçekten?Bence maddi olarak sizi sıkıntıya sokmayacaksa birakin yaptirsin.
Ama gozalti kremine verdigi paraya üzüldüm. O paraya dolgu yapiyorlar. Ve aninda degisim oluyor ,
sorun yok canim anlamis degilim ben hic kendi goz altinimi sorun etmedim bi gun bile dusunmedim acaba bicak altina yatammi demeyi erkekler farkli demmekkiGözaltı dolgusu o kadar farkettiriyor mu gerçekten?
Ünlüler botoks yaptırıyor ya sonuç felaket bence.
Dolgu daha mi iyi botokstan?
Konu sahibi konunun nimetlerinden faydalanıyorum kusuruma bakmazsın umarim
aynen ya bugune bugun amaliyat olsa guya duzelir ki isinin ehli olmasi alzim bir yilda demis kadin laf aramizda serumu bende basladim surmeye iki uc gundur fark yok satici nasil ikna ettiyse artik 5 dakkada gormusler degisimiEşim bi kreme o kadar para verse lafımdan 10 yaş daha yaşlanırbana versin 1500 lirayı ben gençleştiririm onu
insanlar nankördür yaparsa Allhim yanina koymasin ettiklerini derim ne diimDikkat edin, güzelleştikten sonra tabanları yağlamasın. Malum epey insan yapıyor böyle şeyler.
baştan böyle alıştırdınız demekHerseyde benı ıster yaptırır kıyafetını bıle ben koyarım gıymesı ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?