Kocamin 10 yas Genclesme Sendromu

2012 de beyın kanaması gecırdı herseyın boş oldugunun o da farkında anlatmak Zor işte

Eger 30 lu yaslardan itibaren kişi kendine bakarsa zaten yaslanmayi geciktiriyor, ama bir donem salmis olsa bile her zaman toparlama sansi var, neden kullanilmasin ki? Yilmaz morgul cok uc bir ornek, 40 li hatta 50 li yaslarini yasayan ünlü erkeklerin hepsinde botoks vs müdahaleler var, hicbiri de yilmaz morgul gibi degiller :)

Dıs gorunuse önem vermıyorum temız olsun temız gıyınsın yeter yaslanmak demek bakımsız olmak demek degılkı

Yaslanmak bakimsizlik degil elbette ama daha 43 yasinda olan bir adamin gobekli olmasi bakimsizlik, aynisi kadin icin de gecerli, fazla kilo, sarkik meme, dusuuk kalca vs cozumu varken neden duzeltilmesin ki

Bence maddi olarak sizi sıkıntıya sokmayacaksa birakin yaptirsin.
Ama gozalti kremine verdigi paraya üzüldüm. O paraya dolgu yapiyorlar. Ve aninda degisim oluyor ,

Ne güzel işte. Hangi sendromsa çok beğendim. Saç ektirme krem vs kısmında haklı da göbek için spor yapsa daha iyi olur. Öylr herkesi ameliyata almazlar. Yine kilo verme sarkma vs olmasını brkleyrcek ameliyat için. En iyisi sporla sarkmayı minimumda tutarak zayıflaması.
Siz ona spor salonu üyeliği yaptırıp hem onu mutlu edersiniz hem de takati kalmaz eve geldiğinde konuşmaya. Win win bir durum bence

Bence maddi olarak sizi sıkıntıya sokmayacaksa birakin yaptirsin.
Ama gozalti kremine verdigi paraya üzüldüm. O paraya dolgu yapiyorlar. Ve aninda degisim oluyor ,
Gözaltı dolgusu o kadar farkettiriyor mu gerçekten?
Ünlüler botoks yaptırıyor ya sonuç felaket bence.
Dolgu daha mi iyi botokstan?
Konu sahibi konunun nimetlerinden faydalanıyorum kusuruma bakmazsın umarim

Gözaltı dolgusu o kadar farkettiriyor mu gerçekten?
Ünlüler botoks yaptırıyor ya sonuç felaket bence.
Dolgu daha mi iyi botokstan?
Konu sahibi konunun nimetlerinden faydalanıyorum kusuruma bakmazsın umarim
sorun yok canim anlamis degilim ben hic kendi goz altinimi sorun etmedim bi gun bile dusunmedim acaba bicak altina yatammi demeyi erkekler farkli demmekki

Eşim bi kreme o kadar para verse lafımdan 10 yaş daha yaşlanır bana versin 1500 lirayı ben gençleştiririm onu
aynen ya bugune bugun amaliyat olsa guya duzelir ki isinin ehli olmasi alzim bir yilda demis kadin laf aramizda serumu bende basladim surmeye iki uc gundur fark yok satici nasil ikna ettiyse artik 5 dakkada gormusler degisimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…