Kocamın Ablası Beni Sevmiyor :(

desire61

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
25
0
16
Ankara
Arkadaşlar ne yapsam etsem de kendimi kadına sevdiremedim. Rüyamda da şunu gördüm. Diyordu ki:
-Bebeklerin doğunca öldüreceğim ikisini de
Allah nazarlardan saklasın :nazar:
Kadın benim can düşmanım ne yapmalıyım acil :(:(((

Yok ben ona kendimi sevdireyim diye dünyayı yıkıyorum pas bile vermiyor

Belki bu yüzden sevmiyordur, kendiniz olmayı ona hakettiği gibi davranmayı deneyin bir de.
Ayrıca kimse kimseyi sevmek zorunda değil fakat o kardeşi ve siz de eşiniz için saygınızı korumalısınız.
Bu da varsa bir sorun yok.

Sen kocanla iyi gecinmeye bak, gerisini bos ver. Sevmiyorsa zorlama alti ustu gorumce amaaaan benimki de sevmiyor, seviyormus gibi gorunuyor. Bu gorumceler de kaynanadan beter yani.
Sen kapini kapattikdan sonra evinin icinde mutluluk varsa birak digerleri dis kapida kalsin. Cok mu onemli gorumcenin seni sevip sevmemesi??

tatlim benimkilerde seviyor zannederdim birgun kendileri itiraf ettiler bana gicik olduklarini taa nisanliyken sok olmustum halbusem ne kadar saf ve temiz bir kiz cocugudum hicbir seye aklim ermezdi o zamanlar neleri takmislar kafalarina esimle kucucuk bir tartisma sirasinda soylediler karin zaten nisanliyken seni zehirliyordu diye isim yokda nisanliyken derdim tasam gorumceler :37:sonra ben uzerlerine dusmeye basladim ayyy abla birseye ihtiyacin olursa ara cekinme hemen gelirim cocuklarina bakmalar hanimlar gezerken ama baktim arkadaslarina verdikleri degerin ceyregini bana vermiyorlar sagda solda beni anlatiyorlar kayinvalidede dahil sizmisiniz boyle yapan birgun cocuklarini getirdiler iki gorumce kayinvalide gune gideceklermis bakamam isim var dedim ne isin var dedi gorumcemin teki hemen yanimda kocami aradi ne isin karinin bilmem dedi oda ona sor sordum hanimin isi varmis nasil bagiriyorlar bende ipler koptu al cocuklarini git basimdan banmi guvenip dogurdunuz kimse bana guvenip cocuk dogurnasin bakacaginiz cocugu dogurun dedim hepsi kustu kavinpeder kayinvalide sonra kendileri baristilar onlar yokmus gibi hareket ettim gordugum yerde gormezlikden geldim kendileri seslendi arkamdan hic deger vemiyorum onlarda farkinda

hiç kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyeeksin. hele ki eşinnin ailesine!!! sonra çok hüsran yaşarsın...

Onun seni sevmesi çok mu önemli boşver salla gitsin. Sen onu önemsedikçe o da kendini bulunmaz hint kumaşı sanıp iyice ağırdan almıştır. Bence hiç önemseme eşine yuvana bak sen. Saygını koru yeter. :36:

hiçte kendini ona sevdirme çabasına girme..
havaya girmiş...
bendede var bundan 2 tane...
tıııınnnnnnnnnnnnnn umrumda bile değiller...
onlar gelip kendini sevdirsin bana..

hiç kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyeeksin. hele ki eşinnin ailesine!!! sonra çok hüsran yaşarsın...

belki kızacaksınız ama belki de onlar da bunu yapıyor,belki kendilerince aralarına resmiyet koyuyorlar:34:

Back
X