Kocamın Ablası Beni Sevmiyor :(

ben seni anlıyorum canım :3:
bendede buna benzer bir dert var ..
bence sevmiyorsa ve bundan eminsen koy tavrını anlasın :51:
şahsen ben öyle yapıcam ,, politik olmak gerekiyor demekki şu hayatta
yüzyüzeyken '' ay canımmm '' arkasını dönsün yüzüne bakmıcam :47:

Teşekkür ederim Melisa

Bu da dert mi ya.. Ha eğer eşini dolduruyor aranıza giriyorsa iş değişir al önlemini.. Ama kendini sevdirmeye çalışma boşver çokta tın :ssz:

niçin sevdirmeye uğraşıyosun onu anlamadım boşver uğraşma isteyen sevsin sen saygını göster evine geldimi ağırla oldu bitti. canı isterse sever ya. peşinde koşarsan öyle alışır sen de iki gün sonra aklın başına geldiğinde harcadığın emeğe acırsın. üzerine düşen vazifeni yap otur aşşa kimsenin kalbine zorla sokamayız kendimizi. umursama, kaçan kovalanır :34: rüyaları da hayra yor ben rüyalarımda sürekli zombi öldürüyorum mesela takma fazla :37:

Sevmedi,sevmedim görüşmüyoruz..
hatta aynı semtteyiz yan yana geçiyoruz yolda bazen yanımdan geçiyo yabancı gibiyiz bana göre el elalem..
kimseye kendimi zorla sevdiremem
kimseyide zorla sevmem..

Dert ettiğin şeye bak.

Görümce Görmeyeyim seni Ömrümce....!!! Demişler..

Sen neden kendini kanıtlamak için birşeyler yapma çabası içindesin ki...Bırak Allah aşkına Kim ne istiyorsa öyle davransın...

Sende takılma....

Eşinizin ablası sizin can düşmanınız olması için ne yaptı çok merak ediyorum ?
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ki ?
Size kötülük mü yapıyor bile bile o zaman önüne geçersiniz ama sevmemek can düşmanlığı değil ki ?
Ve kendinizi ne kadar çok sevdirmek isteseniz o kadar çok geri teper, bunu yapmayın, mutsuz olursunuz.
....

Yanlış anlamayın ama iki konunuzuda okudum, yorumlarınızıda, bir tuhaflık var uslubunuzda; çözemedim.

Back
X