- 23 Ocak 2016
- 36.812
- 53.959
- 598
- Konu Sahibi Empatiksss
Ağız kokusu boşanma sebebiymiş tek celsede biter herhalde çocuk da yoksa boşan madem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakime bir havkurdu mu tek seferde finishAğız kokusu boşanma sebebiymiş tek celsede biter herhalde çocuk da yoksa boşan madem
Hani cilveli gelmiş yanıma zannediyor ki o sehvetle yatağa gidecek bir öpüyor benim tuyler dikiliyor git önce dişlerini fircala aşkım diyorum sen sevsen kokuyu duymazdın diyorDiş fırçalarken mi kusuyordu
Vallahi çok haklısın kişisel temizlik konusu çok hassasHerkese merhaba arkadaşlar
Çok büyük bir sıkıntım var
Ben küçüklüğümden beri ağız bakımıma dikkat eden çok şükür bembeyaz tertemiz dişleri olan biriyim . Maalesef 4 yıllık evliyim ve eşim benim tam tersi dişleri inanılmaz bakım gerektiren gülerken bile herkesin farkedebileceği düzeyde sapsarı. Ve artık kaldıramayacağım düzeyde de ağız kokusu var . Üstüne sigara da içiyor . Meyveli Elektronik sigara da cabası. Kaç defa konuştum cinsel ilişkimiz defalarca yarım kaldı bu yüzden.ama inanılmaz iğrenç bir koku konuşurken bile yayılıyor Yaptığı tek şey sinirlenmek asla kendini ve bu olayı düzeltmiyor kendisi salonda uyuyor ben de yatak odasında. Boşasam abartmış olur muyum çünkü yalnız olmaktan da aşırı yoruldum ve üzgünüm
Muhtemelen diştaşı çok var en çok kokuyu o yapıyor. Evliliğin devam etmesini istiyorsan orda dişçi dersiniz yok çekilmez yani. Kadınlar olarak ağdayı lazeri vurmadığımız yer kalmadı bir diş fırçalamaktan yoksunlar.Diş hekimine randevu aldık hastalandı gitmedi sonra da sallamadı .dişini her gün fırçalıyor ama bu koku fırçalamayla geçmez hele o elektronik sigara kokusu iğrenç
El bir diş iki gerçekten. Tırnakları kirli adamla asla. Allahtan kocam deli temizde utanmasa etlerine kadar kesecekBenim de öyle bembeyaz ve çürüksüz dişlerim var. Bekarken nice koçyiğitleri dişleri sarı diye elemişliğim oldusiz nasıl onayladınız o zaman hayret.
Gözüm kör mü oldu nedirBenim de öyle bembeyaz ve çürüksüz dişlerim var. Bekarken nice koçyiğitleri dişleri sarı diye elemişliğim oldusiz nasıl onayladınız o zaman hayret.
Kessinlikle abartmış olmazsın.O ne ya pis adamla ömürmü geçer.Hamileyken bir süreliğine eşim kokmamasına rağmen hormonlardan dolayı kokusundan rahatsız oluyordum kaldı ki 7 24 kokan Bakım yapmayan kendine çeki düzen vermeyen bir adamın ağız kokusunu çekmek.Boşanarak kendine en iyi şeyi yaparsın yapıştıracaksın öylelerin ağzına kendin keyfin için millete huzursuzluk vermek nedir karşındakine Haz yaratmak yerine huzursuzluk veriyorsun.Eşiniz olmasına rağmen böyle düşünüyorsanız başkaları kim bilir neler yaşıyor.Nasıl bir adamla ömür geçer ama kokan adamla saat geçmez.Böyle bir hanzonun ne kendine nede size faydası olur yol yakınken kaçın kurtarın kendiniziHerkese merhaba arkadaşlar
Çok büyük bir sıkıntım var
Ben küçüklüğümden beri ağız bakımıma dikkat eden çok şükür bembeyaz tertemiz dişleri olan biriyim . Maalesef 4 yıllık evliyim ve eşim benim tam tersi dişleri inanılmaz bakım gerektiren gülerken bile herkesin farkedebileceği düzeyde sapsarı. Ve artık kaldıramayacağım düzeyde de ağız kokusu var . Üstüne sigara da içiyor . Meyveli Elektronik sigara da cabası. Kaç defa konuştum cinsel ilişkimiz defalarca yarım kaldı bu yüzden.ama inanılmaz iğrenç bir koku konuşurken bile yayılıyor Yaptığı tek şey sinirlenmek asla kendini ve bu olayı düzeltmiyor kendisi salonda uyuyor ben de yatak odasında. Boşasam abartmış olur muyum çünkü yalnız olmaktan da aşırı yoruldum ve üzgünüm
Arkadaş gibi takılmaktan da sıkıldım yani. Bir kızımız da var .Öpüşemezsin ki haklısın. Boynunu öpse boynuna koku bırakır ağız kokusu öyle illet bir şeydir değdiği yeri ekşi kokutur.
Bu kokunun birçok sebebi olabilir bu arada tabi ilk dikkat edilecek şey ağız bakımı sonra çürük, bademcik taşı, mide rahatsızlıkları gibi detaylar için doktora danışman lazımArkadaş gibi takılmaktan da sıkıldım yani. Bir kızımız da var .
Küsüp duruyor bir de günlerce konuşmuyor sonra tekrar gelip sokuluyor
Ben şuan çok tepkisizim artık ne yapacağımı bilemiyorum . Ama kendisine de karısı gibi davranmak asla içimden gelmiyorKessinlikle abartmış olmazsın.O ne ya pis adamla ömürmü geçer.Hamileyken bir süreliğine eşim kokmamasına rağmen hormonlardan dolayı kokusundan rahatsız oluyordum kaldı ki 7 24 kokan Bakım yapmayan kendine çeki düzen vermeyen bir adamın ağız kokusunu çekmek.Boşanarak kendine en iyi şeyi yaparsın yapıştıracaksın öylelerin ağzına kendin keyfin için millete huzursuzluk vermek nedir karşındakine Haz yaratmak yerine huzursuzluk veriyorsun.Eşiniz olmasına rağmen böyle düşünüyorsanız başkaları kim bilir neler yaşıyor.Nasıl bir adamla ömür geçer ama kokan adamla saat geçmez.Böyle bir hanzonun ne kendine nede size faydası olur yol yakınken kaçın kurtarın kendinizi
Diş çürüğü olabilir, çok fena kokarDiş hekimine randevu aldık hastalandı gitmedi sonra da sallamadı .dişini her gün fırçalıyor ama bu koku fırçalamayla geçmez hele o elektronik sigara kokusu iğrenç
Ne diyelim artıkBen şuan çok tepkisizim artık ne yapacağımı bilemiyorum . Ama kendisine de karısı gibi davranmak asla içimden gelmiyor
Boşasam abartmış olur muyum
Sence dişini fırçalamaya üşenip kendine dert etmeyip sarı sarı gezen bir adam bunları yaparmı kendini sevmiyorki başkasının ne dediğini umursasın Dünyaya yeme,içme birde etrafındakiler rahatsız etmek için gelmişDişlerini temizletsin çürük çekme dolgu kanal tedavisi ne gerekiyorsa yaptırsın dil temizliğide önemli yani bunu sizin için olmasa da kendıne hıc mı saygısı yok bu adamın karım Benı uyarıyor bir başkası söyleyemeyebilir ben dışarda insanlara böyle mi kokuyorum die de mi düşünmüyor hiç