kocamın aile düşkünlüğü.. !

gizemliask

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
298
97
18
merhaba kızlar ;
sorunum şu ki evlendığımızden beri tüm planlarımızı beraber yapıyorduk gezmeye falan fılan genelde tek gidiyorduk başbaşa son zamanlarda ailesi yüzünden tartışır olmuştuk şimdi ne yapalım desem örneğin,sinemaya gidelim mı diyorum kardeşımde gelsın diyor okula gıdecek zaten bi etkinlik yapamadık onla da diyor,sen gelmezsen gelmeye getırıyor lafı. kuzenıne gitmiştik geçenlerde annemlerde gelsın söyle bi diyr.ve bende bu durumdan aşırı sıkıldım sen sonradan geldın sen bıze uyacaksın muamelesı yapıyor yanı anlıcanız gurbete gelın geldım malesef.sizce eşıme nasıl yaklaşmam lazım bi fikir verir misinizz. sırf bu durumdn dolayı küsüz ayrılma eşiğine gelmek uzereyız.bu aile düşkünlüğünü nasıl yk ederım ya da aza indiririm ?

Bir çözüm bulursan bizede söyle bende küsüm bu yüzden söylediğim bir söz bile yok fakat iyide söylenen şey hakaret gibi algılanıyor erkeklerin bu huyundan nefret ediyorum

Bir çözüm bulursan bizede söyle bende küsüm bu yüzden söylediğim bir söz bile yok fakat iyide söylenen şey hakaret gibi algılanıyor erkeklerin bu huyundan nefret ediyorum
kesınlıkleee...
kendı aılem farklı şehırde senede bır gelıyor onlarla bı yere gıdınce başbaşa gıdelım olmuyor dıyor hemen mısılleme yapıyor sen sen ben ben ...

kesınlıkleee...
kendı aılem farklı şehırde senede bır gelıyor onlarla bı yere gıdınce başbaşa gıdelım olmuyor dıyor hemen mısılleme yapıyor sen sen ben ben ...
Aynılar işte al birini vur ötekine benimkide benimle her defasında aileme gelmez kendi kendine bir arayıp hal hatır sormaz ama ben bunları yapmazsam kıyamet kopar böyle oluncada bu adamları yerden yere vurasım geliyor bende küstüm dün ailemin yanına geldim bakalım tepkisi nasıl olacak

<aile duskunlugu olmayan var mi acaba

bazen aile ile de takilinir ama ozel zamaninizdan da calmamak lazim,
konustugunuzda tepkisi ne oluyor,

sahsen ben esimin kardesi ile anlassaydim birlikte sinemaya gitmekten keyif alirdim, veya kuzen ziyaretinde kalabalik olsak daha hosuma giderdi.
Hani romantik yemege birilerini davet etmemis neticede.

başbaşa vakit geçirmek istiyorum vs diye konuştunuz mu?
söyledım başbaşa gıdelım dıe onla da sonra gıderız dedım başbaşa da çok gttık zamanında dedı yıne gıderız dedı maksat ailesi ile aramın daha ıyı olmasını sağlamak kendınce biraz uzaktık başından berı bırbırımıze aılesıyle..

aynen ozel gunlerde öyle olmuyor da ailesıyle de aram önceden soğuk uzak tartışmalıydı şimdi iyiyz dıe aramızı daha mı sıcak tutmaya çalışıyor artık anlamış deılım...

aynen ozel gunlerde öyle olmuyor da ailesıyle de aram önceden soğuk uzak tartışmalıydı şimdi iyiyz dıe aramızı daha mı sıcak tutmaya çalışıyor artık anlamış deılım...

konusun bence bol bol,
mesafeli iliskinizden memnun oldugunuzu birden cok sik gorusmenin ters tepecegini soyleyin.

Ay bir de zorunlu gibi size surekli bu tarz planlar yaparsa icinizde varsa da sogugacaginizi anlatin.
Ne sacma.

Onun disinda aileye karsi cok onyargili olmayin derim, bazen siz esinizden once planlar yaparsaniz herkes sevinir.

anlatıyorum ama tepkı gıbı algılıyor ne desem sankı aılesını ıstemedığımı düşündüğümü anlayıp söylüyor hep onlarla uğraşıyormuşum kıskanıyormuşum onlardan esımı

ay cok sacmaymis cevaplari, ne diye ailesinden kiskanasiniz.
Ama sizin aileniz, onun ailesi derken yazik genclik zamanlarinizi yiyeceksiniz.

ben yerinizde olsam yine de konusmaya derdimi anlatmaya devam ederdim, bir gun anlar elbet.

bu surede de bazen kendim onun ailesi ile organizasyon planlar,
ozellikle ailecek katildiklari/ yaptiklari etkinlikler varsa iyi niyetimi gostermek icin hevesle katilirim.
ama esimle ozel planlari da ayni oranda artiririm.

Bence ayrı plan yapın,arkadaslarinizla çıkın,tek basinixa etkinlik yapın vs..Sizi özlesin kardesiyle gitmek istiyorsa onunla gitsin. Size nexaketen bile teklif etse hayır deyin. Plan teklifinde bulunmayın. Ola ki plan yaptınız ailem de gelsin derse hic trip atmadan biz sonra görüşelim o zaman deyin.

bende mesafeleyim esim bunu kabul edemiyor
Samimi olmami istiyor mecburmuyum deilim ve olmayacağım

yapıyorum yaptım da ailesıyle de ılgılı planlar hep yapıp birinde o deyınce yapmayınca suçlu oluyorum bide bı anda fevrıleşıyorum onun da etkısıyle küsüz şuan konu bu olunca sakın kalamıyorum

onu da dedım iyi sen kardesınle çık dedım bende arkadaşımla çıkarım dedım tamam dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…