- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.325
- 208
- 37
- Konu Sahibi gizemliask
-
Sen ustune gittikce o daha fazla onlara sailakcaktir.Cevre edin arkadaslarinla olmaya calis esine tatli sekilde mesafe koy.Calismiyorsan calis yogun olmaya calis.Yani seninle vakit gecirmek istesin seni ozlesinmerhaba kızlar ;
sorunum şu ki evlendığımızden beri tüm planlarımızı beraber yapıyorduk gezmeye falan fılan genelde tek gidiyorduk başbaşa son zamanlarda ailesi yüzünden tartışır olmuştuk şimdi ne yapalım desem örneğin,sinemaya gidelim mı diyorum kardeşımde gelsın diyor okula gıdecek zaten bi etkinlik yapamadık onla da diyor,sen gelmezsen gelmeye getırıyor lafı. kuzenıne gitmiştik geçenlerde annemlerde gelsın söyle bi diyr.ve bende bu durumdan aşırı sıkıldım sen sonradan geldın sen bıze uyacaksın muamelesı yapıyor yanı anlıcanız gurbete gelın geldım malesef.sizce eşıme nasıl yaklaşmam lazım bi fikir verir misinizz. sırf bu durumdn dolayı küsüz ayrılma eşiğine gelmek uzereyız.bu aile düşkünlüğünü nasıl yk ederım ya da aza indiririm ?
İnan yoğun olması falan denedim ben hep bunları . Canına minnet sen yoğun oldukça o ailesiyle vakit geçiriyor . Bunu da çok normal olarak görüyor . Mesela örnek vereyim . Benim nöbetlerim olurdu çalışırken ve Eve yemek yapıp bırakırdım o ben evdeyken yesin evinde kalsın diye ama o gider anasında yerdi ailesiyle vakit geçirirdi . Ama arkadaşımın Kocası kızın nöbetleri olduğunda evinde kalır ailesi yakında olmasına rağmen evinde oturur yorgun değilse de evdeki işleri yapar kıza yardım ederdi. Evcimenlik bi insanın içinde olacak . Yoksa sen ağzınla kuş tutsan nafileSen ustune gittikce o daha fazla onlara sailakcaktir.Cevre edin arkadaslarinla olmaya calis esine tatli sekilde mesafe koy.Calismiyorsan calis yogun olmaya calis.Yani seninle vakit gecirmek istesin seni ozlesin
Anladim.O zaman ailesine hediye paketi yapip yolla.Bu durumdan madem bu kadar rahatsizsin ve bir yolu yok gibi gorunuyor o zaman onlari basbasa birak gitsinİnan yoğun olması f
alan denedim ben hep bunları . Canına minnet sen yoğun oldukça o ailesiyle vakit geçiriyor . Bunu da çok normal olarak görüyor . Mesela örnek vereyim . Benim nöbetlerim olurdu çalışırken ve Eve yemek yapıp bırakırdım o ben evdeyken yesin evinde kalsın diye ama o gider anasında yerdi ailesiyle vakit geçirirdi . Ama arkadaşımın Kocası kızın nöbetleri olduğunda evinde kalır ailesi yakında olmasına rağmen evinde oturur yorgun değilse de evdeki işleri yapar kıza yardım ederdi. Evcimenlik bi insanın içinde olacak . Yoksa sen ağzınla kuş tutsan nafile
Bu sekilde yakinlasilmaz ama isterse sizi bir odaya kitlesin uc ay.. sevgi saygi gordukce siz yaklsirsiniz. Bence bu sekilde ters bile teper. Guzelce konusun. Ve ya sozunu dinledigi bir buyugu varsa ona anlatin o soylesin boyle yapma ailene giciklanir desin.söyledım başbaşa gıdelım dıe onla da sonra gıderız dedım başbaşa da çok gttık zamanında dedı yıne gıderız dedı maksat ailesi ile aramın daha ıyı olmasını sağlamak kendınce biraz uzaktık başından berı bırbırımıze aılesıyle..
Okudum yazdıklarınızı da inşallah sizde dersinize derman bulursunuz bir an önce. Böyle aileler olmaz olsun.Sizi alkışlıyorum
Evet haklısınız inşallahOkudum yazdıklarınızı da inşallah sizde dersinize derman bulursunuz bir an önce. Böyle aileler olmaz olsun.
Tek temennim biz yani şu dönem gelinleri ileride gelinimiz/damadımız olursa böyle davranmayalım. İnsan hayata bir kere geliyor bizimki nasıl evlatsa hayatını mahvettiğimiz insanda başka birisinin evladı.
iğrenç sizsiniz ben kimse kıskansın diye birşey yazmadım ama siz kıskanmışsınız belliSize eşinizin hangi huyunu seversiniz diye mi sormuş konu sahibi. Sorulan soruyla verdiğiniz cevap cok zıt. Sebebi de belli nispet yapmak kocacığınızı kiskanmalarini istemişsiniz herkesin belli. Ama size birsey söyleyeyim kimse sizi kıskanmadı aksine derdini anlatan birine nispet yapan iğrenç bir kadın olarak baktı üzgünüm. Ve sizden tiksindim.
iyide öyle yaparak sizi soğutuyor farkında değil ah erkekler hep aynısöyledım başbaşa gıdelım dıe onla da sonra gıderız dedım başbaşa da çok gttık zamanında dedı yıne gıderız dedı maksat ailesi ile aramın daha ıyı olmasını sağlamak kendınce biraz uzaktık başından berı bırbırımıze aılesıyle..
Bence çocuktan sonra iyice rezil bir hal alıyor sorunlu evlilikler. Ne demişler: ilişki sarpa sarınca evlenilir, evlilik sarpa sarınca çocuk yapılır, çocuk sarpa sarınca evlendirilir. Canım toplumumuz çözüm şekli böyle saçmaNe kadar süredir evlisiniz cocuk varmı?yeni evliysenz cocuk yoksa henüz tam aile profili olusmuyo tam olarak biz olamıyosunuz.coluk cocuktan sonra özellikle çekirdek aile kafası olusuyo biz ayrı bi aileyiz kafası olusuyo
Çok sinir bozucu bı durum ,kendısıyle konusun anlamıyorsa yapıcak bısey yokmerhaba kızlar ;
sorunum şu ki evlendığımızden beri tüm planlarımızı beraber yapıyorduk gezmeye falan fılan genelde tek gidiyorduk başbaşa son zamanlarda ailesi yüzünden tartışır olmuştuk şimdi ne yapalım desem örneğin,sinemaya gidelim mı diyorum kardeşımde gelsın diyor okula gıdecek zaten bi etkinlik yapamadık onla da diyor,sen gelmezsen gelmeye getırıyor lafı. kuzenıne gitmiştik geçenlerde annemlerde gelsın söyle bi diyr.ve bende bu durumdan aşırı sıkıldım sen sonradan geldın sen bıze uyacaksın muamelesı yapıyor yanı anlıcanız gurbete gelın geldım malesef.sizce eşıme nasıl yaklaşmam lazım bi fikir verir misinizz. sırf bu durumdn dolayı küsüz ayrılma eşiğine gelmek uzereyız.bu aile düşkünlüğünü nasıl yk ederım ya da aza indiririm ?
Benim esimde oyle cocugumuz yok henüz ama şimdilik dengeyi kurabiliyor aceba çocuk olunca nasıl müdahale ediliyo
Yukarıda yazdım, çocuk sorunlu evliliği düzeltmez daha kötü olur.eşım cocuk çk istiyor acaba diyorum bağlanır mı bi aile olduğumuzu çocuk olunca anlar mı kı diyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?