kocamın aile düşkünlüğü.. !

Kardesini de sinemaya gotursun baci kardes gitsinler hatta dayisiyla luna parka bile gitsin siz sadece şu ayarı tutturun..
Bacı kardeş sinemaya gittiğinde siz yanlarında olmayın
Siz sinemaya gittiginizde en azından şunu diyebilesin "iyi de reis geçen kardeşinle gittin sıra bende"
Hani koca adam ana rahminden halen ayrılamadıysa suç sizin değil suç onun yetiştirilme modelinde
O yüzden bişeyleri hep akıllıca yürütmeye bakın..

benim eşim bir o konuda mükemmel dedim her konuda mükemmel demedim benimde gün geliyor sorunlarım oluyor yani benim eşim dört dörtlük demiyorum en azından o konuda iyi
ben cevaptan ziyade kullanıcı adınıza çok güldüm.ondandır ki eşinizi böylesine sahiplenmişsiniz. bu konu halloldu mu her şey aslında nasıl da rayına giriyor. erkekler bi anlasalar o dengeyi bi kurabileler ahh ahhhhh

Bence oyle şeylerde hoşlanmıyorsan kendince bahaneler bul ama eşin anlamasın başbaşa gitmenizi sağla daha ılımlı davran ailesine karşı guler yüzlü ol ki erkekler çünkü her hareketi yanlış anlıyor guler yüzlü ol ama kendi istedgini yap daima haddini bilsin hepsi

Kardeşi belli ki tatile gelmiş onunla hicbir etkinlik yapmadan illa başbaşa gidelim diye tutturmanızı haksız buldum. Siz hep bana hep bana istiyorsunuz. Eşiniz de bunun farkına vardığı için sizi cezalandırıyor gibi

eeee konu sahibine nasıl bir fayda sagladı bu yorumunuz peki ?

ben kimseyi üzmek istemedim niyetim de o değildi eğer yanlış anlaşıldıysam konu sahibinden özür dilerim. eşimin bir o huyunu severim anlamında yazmıştım.
Size eşinizin hangi huyunu seversiniz diye mi sormuş konu sahibi. Sorulan soruyla verdiğiniz cevap cok zıt. Sebebi de belli nispet yapmak kocacığınızı kiskanmalarini istemişsiniz herkesin belli. Ama size birsey söyleyeyim kimse sizi kıskanmadı aksine derdini anlatan birine nispet yapan iğrenç bir kadın olarak baktı üzgünüm. Ve sizden tiksindim.

Ne kadar süredir evlisiniz cocuk varmı?yeni evliysenz cocuk yoksa henüz tam aile profili olusmuyo tam olarak biz olamıyosunuz.coluk cocuktan sonra özellikle çekirdek aile kafası olusuyo biz ayrı bi aileyiz kafası olusuyo

Davet ettiği yerler çokta abes gelmedi bana açıkçası abartmiyosa tabi. Ben bekarken abim yeni evliydi eşi heryere benide götürmek isterdi hatta abim demişti bı kerede başbaşa gidelim diye o da sanki yemeğe çıkıyoruz yıldönümümuze çağırıyorum nolcak daha eğlenceli oluyo derdi bizim durumda tuhafmis gerci de ne biliyim arada olabilir yani

Aferin kocaniza çok iyi yapmış nasilda taktir edilesi bı insan!

Kullanıcı adinizdan belli zaten kocanız çok seviyorsunuz maşallah Allah daim etsin ama şöyle de bişey var herşeyin sınırını bilmek lazım aşırı lacka olmadıkça insan ailesine tabiki düşkün olmalı siz bunu kocanizin mükemmel yönü olarak yazmışsınız ama bence çok büyük bi problem benim eşim öyle bişey yapsa saygısız biri olduğunu düşünürdüm.

Ne kadar süredir evlisiniz cocuk varmı?yeni evliysenz cocuk yoksa henüz tam aile profili olusmuyo tam olarak biz olamıyosunuz.coluk cocuktan sonra özellikle çekirdek aile kafası olusuyo biz ayrı bi aileyiz kafası olusuyo
2,5 yıldır evlıyız çocuk yok bu tarz sebeplerden dolayı istemedım bi süre

Ömür geçmez böyleleriyle tecrübeyle sabit.
Kendi doğrularından başka bir gerekçe kabul etmez, kendinizi boşa yormayın.
Siz güzel güzel anlatsanız da o kafasında kurduğuna inanır.
Size tek tavsiyem, bu sütoğlana çocuk yapmayın. Yaparsanız muhtemelen kendi çocuğunuz üstünde dahi söz hakkınız olmayacak çünkü sütoğlan ve ailesi herşeyi bilecek size gerek kalmayacak.
İnşallah bir mucize olur düzelir yoksa yolun sonu belli.
Alkolik düzelir, bağımlı düzelir, hırsız bile düzelir de anakuzusu eş düzelmez bence.

Merhaba konuyu açan arkadaşım son durumunuz nasıl ? Benim de başımdan aynısı denebilecek bir süreç geçti , kocamla konuşmaya çalıştım olmadı üstüne bir Den çok istediğim için bebek yaptım pişman da değilim bebeğimi çok seviyorum ama gel gör ki olmuyor arkadaşım arttıkça artıyor gerilemiyor aile sevdaları . Zaman geliyor ki onların ailesi kendi ailene karışıyor işler de karışıyor mutsuzluk artıyor . 4 yıllık evliliğim bitmek üzere benimde . Aile büyüklerini çağırdım 10 gün sonra artık böyle olmuyor diye içimi dökeceğim . Eğer düzelirse devam eder evliliğimiz ,düzelmezse de içim rahat olarak kendimi ifade etmiş olarak (ki ondan imkansız bir şey istemiyorum aile olmak istiyorum ) ayrılacağız . Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Sizede onun ailesi siz ve sizi savunacak aile büyüklerinizle toplanın konuşun içinizi dökün derim olmuyorsa yol yakınken ayrılın . Daha fazla üzülmeyin benim gibi

Hayranım bu tarz eş kişilerine ya valla evlenince birincil ailen dışındaki ailenle daha fazla vakit geçirecektin ne halta evlendin o zaman hasbam diye sormazlar mı adama. Aranız düzelsin istiyor olabilir ama bu tamamen ilişkisi iyi olmayan insanların karar vereceği bir şeydir. Mıç Mıç olup sürekli görüşünce çok seven insan bile bıkar yeminle.

Yerinizde olsam eşiniz haricinde herkesle plan yapar gezer tozar bütün kurtlarımı döker ona da izletirdim, afedersiniz ama hödükdemek istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…