- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.731
- 228
- 31
- Konu Sahibi gizemliask
-
ben cevaptan ziyade kullanıcı adınıza çok güldüm.benim eşim bir o konuda mükemmel dedim her konuda mükemmel demedim benimde gün geliyor sorunlarım oluyor yani benim eşim dört dörtlük demiyorum en azından o konuda iyi
Kardeşi belli ki tatile gelmiş onunla hicbir etkinlik yapmadan illa başbaşa gidelim diye tutturmanızı haksız buldum. Siz hep bana hep bana istiyorsunuz. Eşiniz de bunun farkına vardığı için sizi cezalandırıyor gibisöyledım başbaşa gıdelım dıe onla da sonra gıderız dedım başbaşa da çok gttık zamanında dedı yıne gıderız dedı maksat ailesi ile aramın daha ıyı olmasını sağlamak kendınce biraz uzaktık başından berı bırbırımıze aılesıyle..
eeee konu sahibine nasıl bir fayda sagladı bu yorumunuz peki ?benim eşim bir o konuda mükemmel ailesini hiç takmaz sadece benimle gezmekten hoşlanır. hatta eve onlar gelir gitsinlerde gezmeye gitsek diye bakar. gitmeden asla şuraya gidecez demez döndükten sonra gittik der. bizi de gezmeye götür diyen akrabasına eşim haftanın 5 günü çalışıyor eve gelince de yemekle evle uğraşıyor birbirimizle vakit geçiremiyoruz bir hafta sonumuz var onu da size harcayamayız diye yüzlerine söylemişliği vardır.
Size eşinizin hangi huyunu seversiniz diye mi sormuş konu sahibi. Sorulan soruyla verdiğiniz cevap cok zıt. Sebebi de belli nispet yapmak kocacığınızı kiskanmalarini istemişsiniz herkesin belli. Ama size birsey söyleyeyim kimse sizi kıskanmadı aksine derdini anlatan birine nispet yapan iğrenç bir kadın olarak baktı üzgünüm. Ve sizden tiksindim.ben kimseyi üzmek istemedim niyetim de o değildi eğer yanlış anlaşıldıysam konu sahibinden özür dilerim. eşimin bir o huyunu severim anlamında yazmıştım.
Ne kadar süredir evlisiniz cocuk varmı?yeni evliysenz cocuk yoksa henüz tam aile profili olusmuyo tam olarak biz olamıyosunuz.coluk cocuktan sonra özellikle çekirdek aile kafası olusuyo biz ayrı bi aileyiz kafası olusuyomerhaba kızlar ;
sorunum şu ki evlendığımızden beri tüm planlarımızı beraber yapıyorduk gezmeye falan fılan genelde tek gidiyorduk başbaşa son zamanlarda ailesi yüzünden tartışır olmuştuk şimdi ne yapalım desem örneğin,sinemaya gidelim mı diyorum kardeşımde gelsın diyor okula gıdecek zaten bi etkinlik yapamadık onla da diyor,sen gelmezsen gelmeye getırıyor lafı. kuzenıne gitmiştik geçenlerde annemlerde gelsın söyle bi diyr.ve bende bu durumdan aşırı sıkıldım sen sonradan geldın sen bıze uyacaksın muamelesı yapıyor yanı anlıcanız gurbete gelın geldım malesef.sizce eşıme nasıl yaklaşmam lazım bi fikir verir misinizz. sırf bu durumdn dolayı küsüz ayrılma eşiğine gelmek uzereyız.bu aile düşkünlüğünü nasıl yk ederım ya da aza indiririm ?
Aferin kocaniza çok iyi yapmış nasilda taktir edilesi bı insan!benim eşim bir o konuda mükemmel ailesini hiç takmaz sadece benimle gezmekten hoşlanır. hatta eve onlar gelir gitsinlerde gezmeye gitsek diye bakar. gitmeden asla şuraya gidecez demez döndükten sonra gittik der. bizi de gezmeye götür diyen akrabasına eşim haftanın 5 günü çalışıyor eve gelince de yemekle evle uğraşıyor birbirimizle vakit geçiremiyoruz bir hafta sonumuz var onu da size harcayamayız diye yüzlerine söylemişliği vardır.
benim eşim bir o konuda mükemmel ailesini hiç takmaz sadece benimle gezmekten hoşlanır. hatta eve onlar gelir gitsinlerde gezmeye gitsek diye bakar. gitmeden asla şuraya gidecez demez döndükten sonra gittik der. bizi de gezmeye götür diyen akrabasına eşim haftanın 5 günü çalışıyor eve gelince de yemekle evle uğraşıyor birbirimizle vakit geçiremiyoruz bir hafta sonumuz var onu da size harcayamayız diye yüzlerine söylemişliği vardır.
2,5 yıldır evlıyız çocuk yok bu tarz sebeplerden dolayı istemedım bi süreNe kadar süredir evlisiniz cocuk varmı?yeni evliysenz cocuk yoksa henüz tam aile profili olusmuyo tam olarak biz olamıyosunuz.coluk cocuktan sonra özellikle çekirdek aile kafası olusuyo biz ayrı bi aileyiz kafası olusuyo
bide söyleyınce kabullenmıyorrr ben onlarla 2 saat gıdıp oturuyorsam senın yanına gelıyorum diyor yerın ayrı dıyorHem uzak memleketten gelin getiriyor hem ailesine ezdiriyor kendisi eziyor. Adama bak maaşallah .
Şunun için söylüyorum benm eşim cok düşkün degildi ailesine fakat cocuklar olduktan sonra daha bi bize eve düşkün oldu anne baba ve kardeslerden uzaklastı2,5 yıldır evlıyız çocuk yok bu tarz sebeplerden dolayı istemedım bi süre
merhaba kızlar ;
sorunum şu ki evlendığımızden beri tüm planlarımızı beraber yapıyorduk gezmeye falan fılan genelde tek gidiyorduk başbaşa son zamanlarda ailesi yüzünden tartışır olmuştuk şimdi ne yapalım desem örneğin,sinemaya gidelim mı diyorum kardeşımde gelsın diyor okula gıdecek zaten bi etkinlik yapamadık onla da diyor,sen gelmezsen gelmeye getırıyor lafı. kuzenıne gitmiştik geçenlerde annemlerde gelsın söyle bi diyr.ve bende bu durumdan aşırı sıkıldım sen sonradan geldın sen bıze uyacaksın muamelesı yapıyor yanı anlıcanız gurbete gelın geldım malesef.sizce eşıme nasıl yaklaşmam lazım bi fikir verir misinizz. sırf bu durumdn dolayı küsüz ayrılma eşiğine gelmek uzereyız.bu aile düşkünlüğünü nasıl yk ederım ya da aza indiririm ?
eşım cocuk çk istiyor acaba diyorum bağlanır mı bi aile olduğumuzu çocuk olunca anlar mı kı diyorum ..Benim esimde oyle cocugumuz yok henüz ama şimdilik dengeyi kurabiliyor aceba çocuk olunca nasıl müdahale ediliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?