- Konu Sahibi gizemliask
Ne zaman gitmek isterse ailesine git. O istemedigi zaman bile sen gitmek iste. Bir sure sonra sklacak ve o gitmek istemeyecek.merhaba kızlar ;
sorunum şu ki evlendığımızden beri tüm planlarımızı beraber yapıyorduk gezmeye falan fılan genelde tek gidiyorduk başbaşa son zamanlarda ailesi yüzünden tartışır olmuştuk şimdi ne yapalım desem örneğin,sinemaya gidelim mı diyorum kardeşımde gelsın diyor okula gıdecek zaten bi etkinlik yapamadık onla da diyor,sen gelmezsen gelmeye getırıyor lafı. kuzenıne gitmiştik geçenlerde annemlerde gelsın söyle bi diyr.ve bende bu durumdan aşırı sıkıldım sen sonradan geldın sen bıze uyacaksın muamelesı yapıyor yanı anlıcanız gurbete gelın geldım malesef.sizce eşıme nasıl yaklaşmam lazım bi fikir verir misinizz. sırf bu durumdn dolayı küsüz ayrılma eşiğine gelmek uzereyız.bu aile düşkünlüğünü nasıl yk ederım ya da aza indiririm ?
Sen küsüp gitmek istemeyince onun gözünde suçlu olursun. Dedigim taktiği uygula biraz zaman alır belki ama emin ol şaşmaz. Hem karşı taraf sizden sklr hem eşin oraya gitmekten bıkar.