Sen kendin onunla aile olamamışsın ki.Evlilikte sorun var ama sen eşine anlatmaya çekiniyorsun.Biz burdan ne yapabiliriz.Canmdan çok sevdiğim eşim beni bugünlerde öyle üzdüki sanki ailesi ben değilmişim gibi 3gğndğr faturaları yatr diyorum kaçgündr bana kontr yükle diyorum tamam diyo ama yine bişey yok kendi ailesi için herbiyerden oara buluyo herseyi werip borçları yatırıo ama bana bizim ailemiz için para yok diyo ben gercektn anlamıorm.ailesi zamanında beni istememiş hatta bize hiç yardm etmediler bigün çok hasta oldum zaman tedawi gördüm halde arabayı bile wermedi abisi hastaneye gitmem gerekiyodu.şimdi eşim abisi için hersey yapıyo.anlıcanız kendi ailesi için hersey yapıyo bize gelince yok aile olarak hissetmiyorum.belkide ben sessiz kaldım için böle oldu arkadasımda yok içimi döküp ağlıyayım.eşime zaten anlatamam çünkü utanıyorum çekiniyorum düşünün kocam dedim insandan ama bu onun sucu yoruldum zatn onun yüzünden içine atmaktan hastalık yasıyorum
düşüncelerinizde özellikle d şu cümlede sonuna kadar katılıyorum size...Ne demek ailesi olarak görmüyor? Onun ailesi sensin.
Nasıl kolay adapte olamıo benimle ewlenmek için okadar şey yapan adam gitmiş yerine baska biri gelmiş 9yıldır birlikteyiz 2buck yıldr ewliyiz 9yılın içinde.ben borclarımızı ödesin die boğazımdan isteklerinden kısıyorum bişey almak istedi zaman tamam diyorum o teklif etmeden almam altınlarımı borç ödesin diye istedi werdim bizim borcumuz için ama sonra öğrendimki bi abisi daha var onun borcunu ödemiş bunu o söledi ama öyke koydu ki bana Zaten yapıcm demişti bilezk sana bende tabiki güweniyorm yaparsn al dedim.bilezik parasını topladı ama yok o parayıda abisine werdi.hem borç duruyo hem bilezk yok ben böle seyleri takan biri deilim ama üst üste gelince insan dayanamıyorum konussam onla paragöZmüşüm gibi görcek
Canmdan çok sevdiğim eşim beni bugünlerde öyle üzdüki sanki ailesi ben değilmişim gibi 3gğndğr faturaları yatr diyorum kaçgündr bana kontr yükle diyorum tamam diyo ama yine bişey yok kendi ailesi için herbiyerden oara buluyo herseyi werip borçları yatırıo ama bana bizim ailemiz için para yok diyo ben gercektn anlamıorm.ailesi zamanında beni istememiş hatta bize hiç yardm etmediler bigün çok hasta oldum zaman tedawi gördüm halde arabayı bile wermedi abisi hastaneye gitmem gerekiyodu.şimdi eşim abisi için hersey yapıyo.anlıcanız kendi ailesi için hersey yapıyo bize gelince yok aile olarak hissetmiyorum.belkide ben sessiz kaldım için böle oldu arkadasımda yok içimi döküp ağlıyayım.eşime zaten anlatamam çünkü utanıyorum çekiniyorum düşünün kocam dedim insandan ama bu onun sucu yoruldum zatn onun yüzünden içine atmaktan hastalık yasıyorum
bi abisi daha var onun borcunu ödemiş
konunun ayrıntısını bilmeden günaha girmek gibi olmasın ama o abiler de nasıl abiyse borçlarını küçük kardeş ödüyo..değişik doğrusu...bilezik parasını topladı ama yok o parayıda abisine werdi.
görüsüyorum zaten ewlerimiz yanyanaailenle görüşüyor musun? sanki ailenle görüşmüyormuşsun gibi bir şey sezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?