çünkü eşim atlıyo herseye ama onlarda düşüncesiz tabial karşına konuş kuzum. "senin ailen de önceliğin de benim" de.
umarım anlar sen daha fazla üzülmeden.
yalnız eşine de üzüldüm ben o da arada kalıyo demekki.
konunun ayrıntısını bilmeden günaha girmek gibi olmasın ama o abiler de nasıl abiyse borçlarını küçük kardeş ödüyo..değişik doğrusu...
Sen kendin onunla aile olamamışsın ki.Evlilikte sorun var ama sen eşine anlatmaya çekiniyorsun.Biz burdan ne yapabiliriz.[/QUOTE sadece dertleşmek istemiştim rahatlamak bunu anlamak zor deil
Çalışmamı istemiyo istesede ben çalışamam hastalığım yüzündenÇalışmanızı bu yüzden istemiyor işte. Çalışmayan bayana her istedikleri gibi davranabiliyorlar çunku. Ne de olsa bana muhtaç gozuyle bakıyorlar. Tabi arada istisnalar olur ona bişey demiyorum ama bir bayanın çalışması gerektiğini savunuyorum. Ben mesela bir kıyafet almak için babamdan para istemeye bile utanırım o verirse ne ala. 22 yaşına gelmişim ne diye hala para isteyeyim diyorum. Bu yüzden de çalışıp kendi ayakları üzerinde durmalı insan diye düşünüyorum. Yani hep bu durumdan kaynaklanıyor bence sorun. Çalışmış olsanız, kendi paranız olsa, kendi konturunuzu arabanızı almış olsanız, bileziklerinizi almış olsanız o adam bakalım yine sizi görmezden gelebiliyor mu. Benim annem de çalışmıyor ama diyor bana bakın ibret alın babanız para verirse tamam ama vermezse benim hiçbir guvencem yok. Babam Allaha şukur iyi bir adamdır ama eskilerden işte yeni nesil erkekler öyle değil malesef. Diyeceğim o ki çalışma kararı alın. O zaman birşeyler dank edecektir diye düşünüyorum.. Allah kolaylıklar versin zor bir durum
Çok geçmiş olsun hayırdır ne hastalığınız var? Bilmiyordum kusura bakmayınÇalışmamı istemiyo istesede ben çalışamam hastalığım yüzünden
canım ya gurur duy diycem aslında eşin o kadar düşünceli bi insan ki milletin derdini dert ediyo kendine.. benim eşim de aynı yemin ederim.. cebinde 10 lirası kalsa biri istese düşünmeden çıkarır verir. kendisi aç mı kalcak tok mu kalcak düşünmez.
abilerinin ayrıca düşünmesi lazım evli barklı adamsın biz senin paranı alamayız demeleri lazım ama işte nato kafa nato mermer kardeş de olsa olmaz yani doğru değil.. eşinin iyi niyetini görüp yaslanmışlar adama.. sinir basıyo beni böyle olunca yaa..
tesekkür ederim güzel bi gaz oldu bana eskiden çekinmezdim söleye söleye ben sıkıldım utanıyorum artık istemeye sölemeye o anlamda söledim yani sölerdim eskiden ama artk ben utanıyorum cekiniyorum o hala cewap wermeye yapmaya cekinmio anlmında söledim ki ölede artk2,5 senelik bi evlilik, toplam 9 yillik bi beraberlik, bi evladiniz var, altinlarinizi ver,issiniz ama borca yatirilmamis, tüm paralariniz abiye gidiyor, dogru anlamisim dimi? Ve siz hala sessiz sessiz duruyorsunuz.... Esimden utaniyorum cekiniyorum nedir yahu, 9 senedir berabermisiniz, utanmak cekinmek mi kalir? Yoksa siddet mi var ve siz bu yüzden sessiz kalmayi seciyorsunuz? Aman offf, bu kadar kul köle olmayin esleriniz icin, kiymet mi biliyorlar sanki, hem huzurunuz olmuyor, hem yasantinizdan kisitliyorsunuz, siz ne diye yasiyorsunuz? Bu kadar ezdirmeyin kendinizi,ne esinize nede baska birine...
Yoo önemli deil daha önce burada yazmıştım immun yetmezliği yani bağışıklığım yok her hastalığı çabuk kapabiliyorum ama çok şükür tedawisi war ömür boyu olsada war şükür Rabbime tedawi görüyorum araştrmada yani çalısarak kalabalık ortama giremem pskolojk olarakda üzülmemem gerekio tedawi içinde sürekli izin alamam çalışmış olsamda kiÇok geçmiş olsun hayırdır ne hastalığınız var? Bilmiyordum kusura bakmayın
karisinin altinlarini abisine verdigi usteluk karisina borcunu odemedigi ve sozunde durmadigi icin gurur mu duysuncanım ya gurur duy diycem aslında eşin o kadar düşünceli bi insan ki milletin derdini dert ediyo kendine.. benim eşim de aynı yemin ederim.. cebinde 10 lirası kalsa biri istese düşünmeden çıkarır verir. kendisi aç mı kalcak tok mu kalcak düşünmez.
abilerinin ayrıca düşünmesi lazım evli barklı adamsın biz senin paranı alamayız demeleri lazım ama işte nato kafa nato mermer kardeş de olsa olmaz yani doğru değil.. eşinin iyi niyetini görüp yaslanmışlar adama.. sinir basıyo beni böyle olunca yaa..
hayır canım açıklamayı yaptım orda. herkesi çok düşünüyo iyi niyetli bi adam bunun için gurur duysun dedim.karisinin altinlarini abisine verdigi usteluk karisina borcunu odemedigi ve sozunde durmadigi icin gurur mu duysun
Yani açıkçası öyle çok bir engel değilmiş zaten çalışmanıza, bilemiyorum tabi çalışan bayanlar iyi bilirler yani çalışsanız zaten inanın bu kadardan daha fazla uzulmezsiniz kolay gelsin sizlere..Yoo önemli deil daha önce burada yazmıştım immun yetmezliği yani bağışıklığım yok her hastalığı çabuk kapabiliyorum ama çok şükür tedawisi war ömür boyu olsada war şükür Rabbime tedawi görüyorum araştrmada yani çalısarak kalabalık ortama giremem pskolojk olarakda üzülmemem gerekio tedawi içinde sürekli izin alamam çalışmış olsamda ki
o kadar iyi kalplitse calisip kazanip versin. bu iyi kalp degil baska birsey.hayır canım açıklamayı yaptım orda. herkesi çok düşünüyo iyi niyetli bi adam bunun için gurur duysun dedim.
yazdığımı düşünerek okumazsan , muhalefet yapmak için okursan bu sonucu çıkarman normal.
kaldı ki o sana göre yanlış da olsa o "benim" fikrim. sen de kendi fikrini söyle bence benim yorumuma yorum yapma
Böyle devam ederseniz sadece zararınız kendinize olacak. Çoğu kadın ve erkek partnerini sesi çıkmıyor görünce ezer değer vermez çünkü kaybetme korkusu yaşamaz geri plana atar karşındakini, eşinizde onlardan biri. Hem eşinizdende utanacaksanız çekinecekseniz ben ne anladım bu işten. Açık açık konusup sorununuzu dile getirmekten başka bir çareniz yok sorunlarınızı aşmak için..Canmdan çok sevdiğim eşim beni bugünlerde öyle üzdüki sanki ailesi ben değilmişim gibi 3gğndğr faturaları yatr diyorum kaçgündr bana kontr yükle diyorum tamam diyo ama yine bişey yok kendi ailesi için herbiyerden oara buluyo herseyi werip borçları yatırıo ama bana bizim ailemiz için para yok diyo ben gercektn anlamıorm.ailesi zamanında beni istememiş hatta bize hiç yardm etmediler bigün çok hasta oldum zaman tedawi gördüm halde arabayı bile wermedi abisi hastaneye gitmem gerekiyodu.şimdi eşim abisi için hersey yapıyo.anlıcanız kendi ailesi için hersey yapıyo bize gelince yok aile olarak hissetmiyorum.belkide ben sessiz kaldım için böle oldu arkadasımda yok içimi döküp ağlıyayım.eşime zaten anlatamam çünkü utanıyorum çekiniyorum düşünün kocam dedim insandan ama bu onun sucu yoruldum zatn onun yüzünden içine atmaktan hastalık yasıyorum
CANIIMM MERHABAA bende seninkinin bir benzerini yaşıyoruumm düşünmekten bunalmıştım..eşimle konuştuumm düşündüğüm herşeyi söylediimm şimdi de ailesine söyleyecem düşündüklerimi..sessiz kaldım tepeme bindilerr SESSİZ KALMA sakınn..BİR YAVRUN varmış ALLAH bağışlasın onun rızkını başkalarına veremez..ve de halden anlamayanlara hiiç veremeezz..tavrını koyy yoksa devamı hepp geliirr..güzelce konuş ilk baştaa çoluk çocuk var senin bir evin var..Canmdan çok sevdiğim eşim beni bugünlerde öyle üzdüki sanki ailesi ben değilmişim gibi 3gğndğr faturaları yatr diyorum kaçgündr bana kontr yükle diyorum tamam diyo ama yine bişey yok kendi ailesi için herbiyerden oara buluyo herseyi werip borçları yatırıo ama bana bizim ailemiz için para yok diyo ben gercektn anlamıorm.ailesi zamanında beni istememiş hatta bize hiç yardm etmediler bigün çok hasta oldum zaman tedawi gördüm halde arabayı bile wermedi abisi hastaneye gitmem gerekiyodu.şimdi eşim abisi için hersey yapıyo.anlıcanız kendi ailesi için hersey yapıyo bize gelince yok aile olarak hissetmiyorum.belkide ben sessiz kaldım için böle oldu arkadasımda yok içimi döküp ağlıyayım.eşime zaten anlatamam çünkü utanıyorum çekiniyorum düşünün kocam dedim insandan ama bu onun sucu yoruldum zatn onun yüzünden içine atmaktan hastalık yasıyorum
canım benim yüzyüze konuşş telefonla değil..akşam gelecek eve oturun konusuunn....benim eşim bir kere konuşmadan anlamazz anlamıyormuşş onu anladım ben..ben de onaa yaşatıyorum bazı şeyleri kendisi de yaşayınca anlayacaktıırr aile olduğumuzu ilk kendimizi düşünmemiz gerektiğinii..Şimdi konuştum tutamadım kendimi ağladım seninle en son konusucamız şey para muhabbeti dedim ama dayanamıyorum bende ailemi bizi düsünmek zorundayım hiç anlatmadım gözünde paragöz olmamak için ama bende bizi en azından ben aile olarak görüyorum ailemizi düşünmek için gerekirse gözünde paragöz olurum dedim ve bi çok şeyleri birikmişleri sakince genel olarak yanlıs anlama diyerek anlattım sessiz kaldı surat asmadı ve güzel bi şekilde kapattık telefonları inşallah işe yaramıştr yaramadıysa hatrlatıcam zamanı geldiğinde.
Şimdi konuştum tutamadım kendimi ağladım seninle en son konusucamız şey para muhabbeti dedim ama dayanamıyorum bende ailemi bizi düsünmek zorundayım hiç anlatmadım gözünde paragöz olmamak için ama bende bizi en azından ben aile olarak görüyorum ailemizi düşünmek için gerekirse gözünde paragöz olurum dedim ve bi çok şeyleri birikmişleri sakince genel olarak yanlıs anlama diyerek anlattım sessiz kaldı surat asmadı ve güzel bi şekilde kapattık telefonları inşallah işe yaramıştr yaramadıysa hatrlatıcam zamanı geldiğinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?