Kocamın ailesi ben değilim

Çünkü
çünkü eşim atlıyo herseye ama onlarda düşüncesiz tabi

2,5 senelik bi evlilik, toplam 9 yillik bi beraberlik, bi evladiniz var, altinlarinizi vermissiniz ama borca yatirilmamis, tüm paralariniz abiye gidiyor, dogru anlamisim dimi? Ve siz hala sessiz sessiz duruyorsunuz.... Esimden utaniyorum cekiniyorum nedir yahu, 9 senedir berabermisiniz, utanmak cekinmek mi kalir? Yoksa siddet mi var ve siz bu yüzden sessiz kalmayi seciyorsunuz? Aman offf, bu kadar kul köle olmayin esleriniz icin, kiymet mi biliyorlar sanki, hem huzurunuz olmuyor, hem yasantinizdan kisitliyorsunuz, siz ne diye yasiyorsunuz? Bu kadar ezdirmeyin kendinizi,ne esinize nede baska birine...

Çalışmamı istemiyo istesede ben çalışamam hastalığım yüzünden

canım ya gurur duy diycem aslında eşin o kadar düşünceli bi insan ki milletin derdini dert ediyo kendine.. benim eşim de aynı yemin ederim.. cebinde 10 lirası kalsa biri istese düşünmeden çıkarır verir. kendisi aç mı kalcak tok mu kalcak düşünmez.
abilerinin ayrıca düşünmesi lazım evli barklı adamsın biz senin paranı alamayız demeleri lazım ama işte nato kafa nato mermer kardeş de olsa olmaz yani doğru değil.. eşinin iyi niyetini görüp yaslanmışlar adama.. sinir basıyo beni böyle olunca yaa..

İnsan önce evini ailesini düşünür. Borcunu ödemeyip ailesini mağdur ediyorsa ve " iyi niyetinden " başkalarına yediriyorsa burada bi anormallik var derim ben.

tesekkür ederim güzel bi gaz oldu bana eskiden çekinmezdim söleye söleye ben sıkıldım utanıyorum artık istemeye sölemeye o anlamda söledim yani sölerdim eskiden ama artk ben utanıyorum cekiniyorum o hala cewap wermeye yapmaya cekinmio anlmında söledim ki ölede artk

Çok geçmiş olsun hayırdır ne hastalığınız var? Bilmiyordum kusura bakmayın
Yoo önemli deil daha önce burada yazmıştım immun yetmezliği yani bağışıklığım yok her hastalığı çabuk kapabiliyorum ama çok şükür tedawisi war ömür boyu olsada war şükür Rabbime tedawi görüyorum araştrmada yani çalısarak kalabalık ortama giremem pskolojk olarakda üzülmemem gerekio tedawi içinde sürekli izin alamam çalışmış olsamda ki

karisinin altinlarini abisine verdigi usteluk karisina borcunu odemedigi ve sozunde durmadigi icin gurur mu duysun

laftan anlayabilir mi bilmiyorum aynı durumdaydık. kardeşi için koşa koşa izin alırdı işten benim işim oldu mu mırın kırın. ömür törpüsü bunlar. okurken benim omuzlarım ve yüzüm düştü. Allah yardımcın olsun eşine de akıl fikir versin. senin geçimini sağlamak zorunda o. sen çalışıp lütufta bulunmak zorunda değilsin. kaldı ki çalışsan paran da var diye bütün masrafları yıkar üstüne tüm maaşı da ailesine yedirir. yetmediği yerde de senden alır hiç meraklanma. çalışmak çözüm değil. erkeklerin adam olması lazım artık.

karisinin altinlarini abisine verdigi usteluk karisina borcunu odemedigi ve sozunde durmadigi icin gurur mu duysun
hayır canım açıklamayı yaptım orda. herkesi çok düşünüyo iyi niyetli bi adam bunun için gurur duysun dedim.
yazdığımı düşünerek okumazsan , muhalefet yapmak için okursan bu sonucu çıkarman normal.
kaldı ki o sana göre yanlış da olsa o "benim" fikrim. sen de kendi fikrini söyle bence benim yorumuma yorum yapma

Yani açıkçası öyle çok bir engel değilmiş zaten çalışmanıza, bilemiyorum tabi çalışan bayanlar iyi bilirler yani çalışsanız zaten inanın bu kadardan daha fazla uzulmezsiniz kolay gelsin sizlere..

o kadar iyi kalplitse calisip kazanip versin. bu iyi kalp degil baska birsey.

Böyle devam ederseniz sadece zararınız kendinize olacak. Çoğu kadın ve erkek partnerini sesi çıkmıyor görünce ezer değer vermez çünkü kaybetme korkusu yaşamaz geri plana atar karşındakini, eşinizde onlardan biri. Hem eşinizdende utanacaksanız çekinecekseniz ben ne anladım bu işten. Açık açık konusup sorununuzu dile getirmekten başka bir çareniz yok sorunlarınızı aşmak için..

CANIIMM MERHABAA bende seninkinin bir benzerini yaşıyoruumm düşünmekten bunalmıştım..eşimle konuştuumm düşündüğüm herşeyi söylediimm şimdi de ailesine söyleyecem düşündüklerimi..sessiz kaldım tepeme bindilerr SESSİZ KALMA sakınn..BİR YAVRUN varmış ALLAH bağışlasın onun rızkını başkalarına veremez..ve de halden anlamayanlara hiiç veremeezz..tavrını koyy yoksa devamı hepp geliirr..güzelce konuş ilk baştaa çoluk çocuk var senin bir evin var..

Şimdi konuştum tutamadım kendimi ağladım seninle en son konusucamız şey para muhabbeti dedim ama dayanamıyorum bende ailemi bizi düsünmek zorundayım hiç anlatmadım gözünde paragöz olmamak için ama bende bizi en azından ben aile olarak görüyorum ailemizi düşünmek için gerekirse gözünde paragöz olurum dedim ve bi çok şeyleri birikmişleri sakince genel olarak yanlıs anlama diyerek anlattım sessiz kaldı surat asmadı ve güzel bi şekilde kapattık telefonları inşallah işe yaramıştr yaramadıysa hatrlatıcam zamanı geldiğinde.

canım benim yüzyüze konuşş telefonla değil..akşam gelecek eve oturun konusuunn....benim eşim bir kere konuşmadan anlamazz anlamıyormuşş onu anladım ben..ben de onaa yaşatıyorum bazı şeyleri kendisi de yaşayınca anlayacaktıırr aile olduğumuzu ilk kendimizi düşünmemiz gerektiğinii..

bir erkeğin kendi ailesine çok bağlı olmamalarıdır..evlenmeden bunuda göz önüne alın derim..çünkü bende bu tarz şeyler yaşadım..

esin ileride cok pisman olucak, kendi cocuklarina yetemedigi zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…