• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın Ailesi Fox Tv

Dün akşam tam yerinde bitti bakalım mukadder hanım oğlu olduğuna mı inandı acaba daha resimlere bakınca yüz ifadesi değişti kadının,miray inşaat mühendisiymiş ben orayı kaçırdım sanırım.
Ben de onu diyorum. Fotoğrafları görünce acaba oğlu mu sandı? Yoksa sahtekar olduğunu anladı mı?
Eğer sahtekar olduğunu anladıysa ve Rıza Bakır o arada eve gelirse kadına zarar verebilir.

Evet, Miray aslında İnşaat Mühendisi ;)

Ben de onu diyorum. Fotoğrafları görünce acaba oğlu mu sandı? Yoksa sahtekar olduğunu anladı mı?
Eğer sahtekar olduğunu anladıysa ve Rıza Bakır o arada eve gelirse kadına zarar verebilir.

Evet, Miray aslında İnşaat Mühendisi :KK66:
Rıza bakırın Tarık'la başka derdi var galiba telefonda bir adamla konuştu acaba o kim,resimlerin altındaki yazıları okuduysa oğlu olmadığını anlar aslında.

Sahte oğlanın konuştuğu Yeşim Salkım`ın kocası diye düşündük biz.
Bir de onların evine neden kimse girmedi- giremedi bu da düşündürücü
Bende öyle düşündüm . Belki de karısıyla arasının bozuk olmasının sebebi bu kaçırma olayı . Karısının bunu yaptığını öğrendi ve uzaklaştı . Ailesine de söyleyemedi.
Tek sıkıntı Tarık ın kendi kardeşi olduğunu bile bile neden hala saklıyor .

Sahte oğlanın konuştuğu Yeşim Salkım`ın kocası diye düşündük biz.
Bir de onların evine neden kimse girmedi- giremedi bu da düşündürücü

netten bugün izledim bunu bende düşündüm evin kapısı zincirle kilitli evde eşya var öyl dediler anahtarın yedeği verilmiyor teldeki adamda sefer olamaz gibi

Bende öyle düşündüm . Belki de karısıyla arasının bozuk olmasının sebebi bu kaçırma olayı . Karısının bunu yaptığını öğrendi ve uzaklaştı . Ailesine de söyleyemedi.

Kim kardeş oldugunu sakliyor onu anlamadim

Kim saklıyor Tarık'ın kendi kardeşini olduğunu bilen kim.

Kim kardeş oldugunu sakliyor onu anlamadim

Kim saklıyor Tarık'ın kendi kardeşini olduğunu bilen kim.
Karıştırdım kızlar pardon .
Kardeşi değil , yeğeni yazmalıydım :KK22:

Rıza' nın telde konuştuğu kişi eğer Yeşim Salkım' ın kocası ise , bu durumda Tarık ' ın kendi yeğeni olduğunu biliyor olmalı . Çünkü aralarında Tarık ' ın küçüklük fotosuna Yeşim Salkım ' ın verdiği tepki konuşuldu .
Konuştuğu her kimse Tarık' ın gerçek Engin olduğunu biliyor .
Umarım anlatabilmişimdir .

Rıza' nın telde konuştuğu kişi eğer Yeşim Salkım' ın kocası ise , bu durumda Tarık ' ın kendi kardeşi olduğunu biliyor olmalı . Çünkü aralarında Tarık ' ın küçüklük fotosuna Yeşim Salkım ' ın verdiği tepki konuşuldu .
Konuştuğu her kimse Tarık' ın gerçek engin olduğunu biliyor .
Umarım anlatabilmişimdir .
Eğer telefonda konuştuğu şenizin kocası ise Tarık onun yeğeni oluyor canım,Buda bir ihtimal seferde olabilir konuştuğu kişi ama en çok kapalı evin içini merak ediyorum.:KK45::KK45:

Kardeşi diyince şaşırdım bende,bakalım şenizin derdi ne çıkacak acaba babaanne zamanında kadına çok mu baskı yaptı oda çocuk kaçırma işine mi girişti diye düşünüyorum.
Bende merak ediyorum .
Babaanne öyle laf sokacak birine benzemiyor ama gecmiste ne yaşandı bilinmez . Belki de eşi ya da kendisi bu durumu sorun yapmışta olabilir .
Sonuçta cocuk meselesi yüzünden psikolojisi bozulmuş kadının .

Bende merak ediyorum .
Babaanne öyle laf sokacak birine benzemiyor ama gecmiste ne yaşandı bilinmez . Belki de eşi ya da kendisi bu durumu sorun yapmışta olabilir .
Sonuçta cocuk meselesi yüzünden psikolojisi bozulmuş kadının .
Babaanne karakterini nedense pek sevmedim ben.

Babaanne karakterini nedense pek sevmedim ben.
Bana , kocası olmadığından aileyi bir arada tutmak için sert görünüme bürünen , çabuk parlayan ama yumuşak yürekli gibi geldi . Bir de konuşmalarına falan çok gülüyorum bazen .
Gözümde mi büyüttüm ben :KK53:

Bana , kocası olmadığından aileyi bir arada tutmak için sert görünüme bürünen , çabuk parlayan ama yumuşak yürekli gibi geldi . Bir de konuşmalarına falan çok gülüyorum bazen .
Gözümde mi büyüttüm ben :KK53:
Ben genelde gazo ve pelinin konuşmalarında gülüyorum ama nedense bu bölüm Pelin biraz abartıldı hele tarıkcığım diye ağlarken kız ağlamadı sadece bağırdı tarıkcığım tarıkcığım diye.:KK53::KK53:

Back
X