- Konu Sahibi karamellitrilece
Bazı arkadaşlar da diyor ki: Asıl gırgır şamata açıklanınca başlar.
(Birkaç sayfa önce yazmışlardı.)
Hı, olabilirde ama bu dönemi boyle atlatirlar , gelecek sezonda insllh aciklanir cokk hyecanlii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı arkadaşlar da diyor ki: Asıl gırgır şamata açıklanınca başlar.
(Birkaç sayfa önce yazmışlardı.)
Belkide tarığın kaçırılmasında karısının parmağı olduğu biliyor ve vicdan azabı yüzünden ailesinin karşısına çıkamıyor olabilir.Aaa! Evet olabilir. Belki de başka kadın var.
Belki yurt dışında değil. :S
Bunu ben de düşündüm.Belkide tarığın kaçırılmasında karısının parmağı olduğu biliyor ve vicdan azabı yüzünden ailesinin karşısına çıkamıyor olabilir.
Dün akşam tam yerinde bitti bakalım mukadder hanım oğlu olduğuna mı inandı acaba daha resimlere bakınca yüz ifadesi değişti kadının,miray inşaat mühendisiymiş ben orayı kaçırdım sanırım.Bunu ben de düşündüm.Olabilir.
Ben de onu diyorum. Fotoğrafları görünce acaba oğlu mu sandı? Yoksa sahtekar olduğunu anladı mı?Dün akşam tam yerinde bitti bakalım mukadder hanım oğlu olduğuna mı inandı acaba daha resimlere bakınca yüz ifadesi değişti kadının,miray inşaat mühendisiymiş ben orayı kaçırdım sanırım.
Rıza bakırın Tarık'la başka derdi var galiba telefonda bir adamla konuştu acaba o kim,resimlerin altındaki yazıları okuduysa oğlu olmadığını anlar aslında.Ben de onu diyorum. Fotoğrafları görünce acaba oğlu mu sandı? Yoksa sahtekar olduğunu anladı mı?
Eğer sahtekar olduğunu anladıysa ve Rıza Bakır o arada eve gelirse kadına zarar verebilir.
Evet, Miray aslında İnşaat Mühendisi![]()
21. bölümün fragmanı da yayınlanmadı.Rıza bakırın Tarık'la başka derdi var galiba telefonda bir adamla konuştu acaba o kim,resimlerin altındaki yazıları okuduysa oğlu olmadığını anlar aslında.
Bende öyle düşündüm . Belki de karısıyla arasının bozuk olmasının sebebi bu kaçırma olayı . Karısının bunu yaptığını öğrendi ve uzaklaştı . Ailesine de söyleyemedi.Sahte oğlanın konuştuğu Yeşim Salkım`ın kocası diye düşündük biz.
Bir de onların evine neden kimse girmedi- giremedi bu da düşündürücü
Sahte oğlanın konuştuğu Yeşim Salkım`ın kocası diye düşündük biz.
Bir de onların evine neden kimse girmedi- giremedi bu da düşündürücü
Bende öyle düşündüm . Belki de karısıyla arasının bozuk olmasının sebebi bu kaçırma olayı . Karısının bunu yaptığını öğrendi ve uzaklaştı . Ailesine de söyleyemedi.
Tek sıkıntı Tarık ın kendi kardeşi olduğunu bile bile neden hala saklıyor .
Kim saklıyor Tarık'ın kendi kardeşini olduğunu bilen kim.Bende öyle düşündüm . Belki de karısıyla arasının bozuk olmasının sebebi bu kaçırma olayı . Karısının bunu yaptığını öğrendi ve uzaklaştı . Ailesine de söyleyemedi.
Tek sıkıntı Tarık ın kendi kardeşi olduğunu bile bile neden hala saklıyor .
Kim kardeş oldugunu sakliyor onu anlamadim
Karıştırdım kızlar pardon .Kim saklıyor Tarık'ın kendi kardeşini olduğunu bilen kim.
Eğer telefonda konuştuğu şenizin kocası ise Tarık onun yeğeni oluyor canım,Buda bir ihtimal seferde olabilir konuştuğu kişi ama en çok kapalı evin içini merak ediyorum.Rıza' nın telde konuştuğu kişi eğer Yeşim Salkım' ın kocası ise , bu durumda Tarık ' ın kendi kardeşi olduğunu biliyor olmalı . Çünkü aralarında Tarık ' ın küçüklük fotosuna Yeşim Salkım ' ın verdiği tepki konuşuldu .
Konuştuğu her kimse Tarık' ın gerçek engin olduğunu biliyor .
Umarım anlatabilmişimdir .
Düzelttim canım hatlar karıştı bendeEğer telefonda konuştuğu şenizin kocası ise Tarık onun yeğeni oluyor canım,Buda bir ihtimal seferde olabilir konuştuğu kişi ama en çok kapalı evin içini merak ediyorum.![]()
Kardeşi diyince şaşırdım bende,bakalım şenizin derdi ne çıkacak acaba babaanne zamanında kadına çok mu baskı yaptı oda çocuk kaçırma işine mi girişti diye düşünüyorum.Düzelttim canım hatlar karıştı bende![]()
Bende merak ediyorum .Kardeşi diyince şaşırdım bende,bakalım şenizin derdi ne çıkacak acaba babaanne zamanında kadına çok mu baskı yaptı oda çocuk kaçırma işine mi girişti diye düşünüyorum.
Babaanne karakterini nedense pek sevmedim ben.Bende merak ediyorum .
Babaanne öyle laf sokacak birine benzemiyor ama gecmiste ne yaşandı bilinmez . Belki de eşi ya da kendisi bu durumu sorun yapmışta olabilir .
Sonuçta cocuk meselesi yüzünden psikolojisi bozulmuş kadının .
Bana , kocası olmadığından aileyi bir arada tutmak için sert görünüme bürünen , çabuk parlayan ama yumuşak yürekli gibi geldi . Bir de konuşmalarına falan çok gülüyorum bazen .Babaanne karakterini nedense pek sevmedim ben.
Ben genelde gazo ve pelinin konuşmalarında gülüyorum ama nedense bu bölüm Pelin biraz abartıldı hele tarıkcığım diye ağlarken kız ağlamadı sadece bağırdı tarıkcığım tarıkcığım diye.Bana , kocası olmadığından aileyi bir arada tutmak için sert görünüme bürünen , çabuk parlayan ama yumuşak yürekli gibi geldi . Bir de konuşmalarına falan çok gülüyorum bazen .
Gözümde mi büyüttüm ben![]()