- 28 Ocak 2009
- 34.573
- 58.347
- 1.123
- Konu Sahibi karamellitrilece
Evet 6 haftalıkmış erkekmiş.Ben kaçırdım o konuşmayı maalesef , şaşırdım şimdi .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 6 haftalıkmış erkekmiş.Ben kaçırdım o konuşmayı maalesef , şaşırdım şimdi .
Hımm şimdi anlaşıldı . Boşluklar var tabii hala , kocası bu olayın neresinde bakalım zamanla göreceğiz .Evet 6 haftalıkmış erkekmiş.
erkek olduğu kesin değilde kendisi öyle hissetmişEvet 6 haftalıkmış erkekmiş.
Bu hafta izleyemedim, sizin yorumlarınızı okuduktan sonra bugün sonlarını izledim. Sahte oğul kısmının ortaya çıkmasını izleyim yeter dedim. Ama Tarık ile Ayşe Nil Şamlıoğlu`nun olduğu kısmı başlatmışım.. Ne güzel bir sahneydi. Ayşe hanımın oyunculuğu muhteşemdi. Sahte oğula olan tepki de süperdi. Emeğine sağlık...
hakanın sevgilisine söyledigerçek ana oğul gibiler şinz kime diyodu 6 haftalık gebe olayını orayı kaçıdım zafer kalp krizi geçirdi galiba
Sefer'in yardımcısıymış. Sefer kardeşlerini kıskanırdı dedi Hikmet Hanım.Evet.
Kim acaba?![]()
Sefer'in yardımcısıymış. Sefer kardeşlerini kıskanırdı dedi Hikmet Hanım.
Demek ki bu işte Sefer'in parmağı da var. Ya da Aziz ve Şeniz'in işi bu, Sefer'in haberi yok.![]()
Bu hafta izleyemedim diziyi,rızanın telefonda konuştuğu kişi seferin yardımcısıymış demiş seferinde bu işte parmağı olabilir o zaman,bir arkadaşta Tarık ve miray sevgiliymiş demiş,arkadaşı çekimine gitmiş eğer öyle birşey varsa hiç olmasın.Cok sinir oldum ya .
Isimleri hatırlamıyorum .
Sevgilisi , Pelin in babasına " çok iyi bir avukat bulduk , Şeniz de bizim yanımızda , Pelin in annesine bizim tarafimızı tutan avukat ayarlayacak velayeti alacağız " dedi ya resmen boğasım geldi .
Nedir Şeniz in aileye olan düşmanlığı , bebeği onlar yüzünden mi düştü , onları mı suçluyor acaba ?
Bu hafta izleyemedim diziyi,rızanın telefonda konuştuğu kişi seferin yardımcısıymış demiş seferinde bu işte parmağı olabilir o zaman,bir arkadaşta Tarık ve miray sevgiliymiş demiş,arkadaşı çekimine gitmiş eğer öyle birşey varsa hiç olmasın.
O mesajı okudum ama Tarık ve Miray gercek hayatta sevgili diye düşündüm nedense . İkisi ne alaka , Miray in daha yeni başladı iliskisi .![]()
Bu filmde sacmalamaya başlarsa izlemek istemem .
Filmden mi bahsediyordunkaramellitrilece ?
Teşekkurler , olmaz ama reyting için şaşırdılar mı ne dedim bendeayy yok canimm dizide degil gercek hayatta sevgililermiss
Cok sinir oldum ya .
Isimleri hatırlamıyorum .
Sevgilisi , Pelin in babasına " çok iyi bir avukat bulduk , Şeniz de bizim yanımızda , Pelin in annesine bizim tarafimızı tutan avukat ayarlayacak velayeti alacağız " dedi ya resmen boğasım geldi .
Nedir Şeniz in aileye olan düşmanlığı , bebeği onlar yüzünden mi düştü , onları mı suçluyor acaba ?
Aynen ya, herkesin birbirinden sakladığı bir şey. bilmem ne. Lafta aile apartmanı deyip duruyorlaraçıkcası diziyi komedi dizisi diye izlemeye başladım bildiğin birezilya dizisine döndü entrikalar havada uçuşuyor![]()