kocamın ailesi...

ne yaptılar sorununuz ne?
Ben yokmuşu
Bunlar çok tatsız şeyler..
Eşiniz geldikten sonra geleceklerdir sanırım..
Çok bilenmişlerdir şimdi size..
yüz varsa gelirler diyeceğimde yüzsüz olduklarını çok iyi biliyorum...Allaha yakın bana uzak olsunlar.Farklı şehirlerde olduğumuzdan 2 senedir annesi 2. kez babası ilk kez geldi geldiklerini bile laf ettiler biz size geldik şu kadar masraf yaptık bu kadar para harcadık diye bende bana değil oğluna geldin dedim tabi.Tutamıyorum dilimi her dediklerine cevap verdim hep ondan belkide çok geldiler üzerime ama susmadım susmamda cadı gelinim ben

bana çirkinsin demeler...Biz seni böyle kabul ettik demeler...durmadan laf sokmalar...Doğumumda gelip her gün beni ağlatması ve sütümü kaçırması en son geldiğinde benimle konuşmayıp ki önceki geldiğinde de konuşulacak kişi var konuşulmayacak kişi var ben seninle ne konuşacağım deyip benimle muhatap olmaması ve benim çucuğuma diğer gelininden istemesi çocuğum benim kucağımdayken...Daha bir sürü üzücü şeyler işte...
Birde kocamın yanında arayıp eşini aradım açmıyor telefonu deyip askere teslim ettikten sonra arayıpta Allah kavuştursun dememesi ki Allah'tan telefon o gün hep eşimdeydi de anne bende telefon arama görmedim ben dedi...sonrasında kulağıma başka şeyde gelince bende dayanamadım aradım konuştum

Yahu bi de torunlarının annesisin Nasıl kötü kalpli insanlar bunlar Allah sana ve eşine bol bol huzur versin canım
İnşallah o da bir tepki gösterir ailesine
Onların evladı olarak değil senin kocan olarak bir şey demeli bu olanlara
Onun içinde çok zor bir durum elbette ama ailesinin yaptıkları normal değil Allah sana peygamber sabrı vermiş Yeterince dayanmışsın

Ben yokmuşu

yüz varsa gelirler diyeceğimde yüzsüz olduklarını çok iyi biliyorum...Allaha yakın bana uzak olsunlar.Farklı şehirlerde olduğumuzdan 2 senedir annesi 2. kez babası ilk kez geldi geldiklerini bile laf ettiler biz size geldik şu kadar masraf yaptık bu kadar para harcadık diye bende bana değil oğluna geldin dedim tabi.Tutamıyorum dilimi her dediklerine cevap verdim hep ondan belkide çok geldiler üzerime ama susmadım susmamda cadı gelinim ben

Madem bu kadar az geliyorlar sabretseydiniz keşke..

Yahu bi de torunlarının annesisin Nasıl kötü kalpli insanlar bunlar Allah sana ve eşine bol bol huzur versin canım
İnşallah o da bir tepki gösterir ailesine
Onların evladı olarak değil senin kocan olarak bir şey demeli bu olanlara
Onun içinde çok zor bir durum elbette ama ailesinin yaptıkları normal değil Allah sana peygamber sabrı vermiş Yeterince dayanmışsın
amin canim Rabbim herkese bol huzur versinki kimse kimsenin mutluluğunu kıskanıp sağa sola saldırmasın huzur bozmak için.Allahtan amcası yengeside benim yanımdalar beni savunuyorlar ve beni haklı buluyorlar

bilmem ama sizi çok tez canlı gördüm
2 kez gelmişler
eşinin hatrı için dayanılabilirdi
tabi nasıl konuşuyorlar bilemem ama

bana çirkinsin demeler...Biz seni böyle kabul ettik demeler...durmadan laf sokmalar...Doğumumda gelip her gün beni ağlatması ve sütümü kaçırması en son geldiğinde benimle konuşmayıp ki önceki geldiğinde de konuşulacak kişi var konuşulmayacak kişi var ben seninle ne konuşacağım deyip benimle muhatap olmaması ve benim çucuğuma diğer gelininden istemesi çocuğum benim kucağımdayken...Daha bir sürü üzücü şeyler işte...
Birde kocamın yanında arayıp eşini aradım açmıyor telefonu deyip askere teslim ettikten sonra arayıpta Allah kavuştursun dememesi ki Allah'tan telefon o gün hep eşimdeydi de anne bende telefon arama görmedim ben dedi...sonrasında kulağıma başka şeyde gelince bende dayanamadım aradım konuştum
çok da iyi yapmışsaın ağzına cesaretine sağlık,
eşine sne bişey anlatma bence,
onlar anlatırlarsa da kırıldığımı söyledim huzurumu kaçırdığı için dersin eşine...
kv kişisi de ağzının payını alıp oturmuş olr,
ohhhhhhh içim soğudu helal sana.
anasından daha çok sizi özlemiştir ayrıca eşin

bilmem ama sizi çok tez canlı gördüm
2 kez gelmişler
eşinin hatrı için dayanılabilirdi
tabi nasıl konuşuyorlar bilemem ama
gelmelerinden taraf değil zaten sıkıntım yukarıdada yazdım keske huzurlu gelselerde hep gelseler ama yok ben onlara hizmet etmek için en iyi şekilde ağırlayım diye çocugumu ihmal edip hazırlıklar yaptım ama buna bile kulp taktılar ben mutfaktan çıkmamışım keşke bana yardım eden biri olsaydı yanımda bende onlarla otursaydım ki zaten yanlarında durudğum zaman bile ben yokmuşum gibi davrandılar.

çok da iyi yapmışsaın ağzına cesaretine sağlık,
eşine sne bişey anlatma bence,
onlar anlatırlarsa da kırıldığımı söyledim huzurumu kaçırdığı için dersin eşine...
kv kişisi de ağzının payını alıp oturmuş olr,
ohhhhhhh içim soğudu helal sana.
anasından daha çok sizi özlemiştir ayrıca eşin
anasından hep ayrı yaşamış zaten ben memlete giderkende tek giderim gelmez görmez anasını özlemedinmi diyorum alışkınım ben der sen gir gör aileni şimdi ben gelsem bizimkilere gitmen gerekecek oda senın huzurunu bozuyor der

Ayyy iki ucu b..klu degnek.
Sen anlatmazsan onlar anlatacaklardır. Ama sen su sekilde bir konusma yapabilirsin. Senin orafa canını sıkmak istemiyorum gelince sana anlatacaklarım var dersin. Valla esin gelince olanları duyunca ailesini haklı bulursa Şaşırma. Yaşlı insanlar diye bu sekilde davranmaları normallestirelemez....

Ayyy iki ucu b..klu degnek.
Sen anlatmazsan onlar anlatacaklardır. Ama sen su sekilde bir konusma yapabilirsin. Senin orafa canını sıkmak istemiyorum gelince sana anlatacaklarım var dersin. Valla esin gelince olanları duyunca ailesini haklı bulursa Şaşırma. Yaşlı insanlar diye bu sekilde davranmaları normallestirelemez....
soyle şimdi söyle diye ısrar eder ben en iyisi bişey soylemeyim eğer onlarda anlatırsa bende sana askerden sonra anlatacaktım seni düşündüm askerde seni huzursuz etmeyim diye düşünmüştüm derim.anlatırım tekrar olanları amcası ve yengeside biliyor aç onlarlada konuş derim

eşine anlatırken suclayıcı şekilde anlatma yumuşak ol gerçi şimdi askerdeymiş kafasını bulandırmayın en iyisi böle şeylerle yaa

eşine anlatırken suclayıcı şekilde anlatma yumuşak ol gerçi şimdi askerdeymiş kafasını bulandırmayın en iyisi böle şeylerle yaa
yok en iyisi sessiz kalmak üzmeyim şimdi onu orda zaten çocuğundan eşinden ayrı ne zamn bitecek deyip duruyor bide ben bozmayım moralini gelince uygun bi şekilde anlatırım artık

Ne söylediler bu kadar telefon açıp saydıracağınız kadar ya da sizin evinizden gittikten sonra hakkınızda söyledikleri şeyler size kim duyurdu? herneyse ne sonuçta ailesine muhtaç değilseniz söylemeyen yansıtmayın ama şöyle bir durum var anne babası mutlaka anlatacaklardır böyle yaptı oldu diye. Üstünden çok detaya girmeden anlatabilirsiniz çünkü illa eşiniz soracak.

anasından hep ayrı yaşamış zaten ben memlete giderkende tek giderim gelmez görmez anasını özlemedinmi diyorum alışkınım ben der sen gir gör aileni şimdi ben gelsem bizimkilere gitmen gerekecek oda senın huzurunu bozuyor der
aynı benim eşim gibi aileden ayrı okumus yasmaıs bir paylaşımları fazla yok yıllarca aramasa annesiyle konusmaz eşim ama annede anne olsa bir gün evladım diye hiçbir cocugunu sormaz hasta
allah böyle yaslı olup ne dediğini bilmeyen inanları bildiği gibi yapsın
kayınvalidem ölsün bir gr üzülmem heralde bana bir gün insanlık yapmadı yazsam roman olur
ona insan bile diyemeyiz farklı bir yaratık cünkü
ayda yılda bir gideriz
gecen tatildik cocuk cok istedi gittik köyde oynasın diye
neyse cocugum dediki köyde bir arkadası var illa ona gidecm diyor emine emine oda yukarda uzakta oturuyor
kızım dedim az bir işim kaldı bende cıkıcam oraya bekle 5 dk dan cıkıcaz cocuk bu sabırsız olur ama oyalanıp gidilir yani
ordan kayınvalide o senin keyfinimi bekleyecek burda seni beklemeyemi geldi dedi
gel ben götüreym dedi kızıma kızımda onla gitmedi gidecegi yer bayagı uzak bu arada sıcak tee tepe
o yaşlı haliyle cıkacak düşün kızımıda sürükleyip akla bak
fırladı kızdı gitti surat be skarıs simdi bu kadını ölürmüsün öldürürmüüsn
bu kadar basit bir sey için ortalıgı karıstırıyor 2 gün kafa dinlemeye temiz hava almaya gittik
yaptıgına bak .beklese eim yaslı öbürüde cocuk arabayla cıkaracak ama nerde o kafaaaaa

Ne söylediler bu kadar telefon açıp saydıracağınız kadar ya da sizin evinizden gittikten sonra hakkınızda söyledikleri şeyler size kim duyurdu? herneyse ne sonuçta ailesine muhtaç değilseniz söylemeyen yansıtmayın ama şöyle bir durum var anne babası mutlaka anlatacaklardır böyle yaptı oldu diye. Üstünden çok detaya girmeden anlatabilirsiniz çünkü illa eşiniz soracak.
canım yukarda diğer yorumlarda yazdım neler yaptıklarını yengesi söyledi bana dediklerini.Anlatsınlar bakalım ne anlatacaklar onlar anlattıktan sonra bende anlatırım söylerim

Anlatmayın. Ama bence olayın tek sorumlusu karşı taraf değil. Siz de biraz kendinizi törpülemeye bakın.
Bu alttan alın her dediklerini yutun demek değil ama 2 senede evinize 2. Kez gelen insanları idare edebilirdiniz. Öyle çokta vahim seyler Yok. Sizin öncesinde dolmuşluklarınız var da sanki hepsini üst üste koyup hareket ediyorsunuz gibi.
Bu adamlar ağaç kovuklarından çıkmıyor,ailesini sevmesen bile saygısızlık yapmamalısın. Cadı gelinim deyip işin içinden çıkılmaz.
Eşiniz bugün hak verir yarın anamda anam diye tutturur. Ki örnekleri çoktur.
Varsın çocuğu eltinizden istesin, size ne zararı var bunun?
Allah onun demesiyle mi kavuşturacak?
Basit şeyleri kulak ardı edin karşınızdaki insanları çok ciddiye almayın.
Kendi akıl ve ruh saglıgınızı düşünün.

aynı benim eşim gibi aileden ayrı okumus yasmaıs bir paylaşımları fazla yok yıllarca aramasa annesiyle konusmaz eşim ama annede anne olsa bir gün evladım diye hiçbir cocugunu sormaz hasta
allah böyle yaslı olup ne dediğini bilmeyen inanları bildiği gibi yapsın
kayınvalidem ölsün bir gr üzülmem heralde bana bir gün insanlık yapmadı yazsam roman olur
ona insan bile diyemeyiz farklı bir yaratık cünkü
ayda yılda bir gideriz
gecen tatildik cocuk cok istedi gittik köyde oynasın diye
neyse cocugum dediki köyde bir arkadası var illa ona gidecm diyor emine emine oda yukarda uzakta oturuyor
kızım dedim az bir işim kaldı bende cıkıcam oraya bekle 5 dk dan cıkıcaz cocuk bu sabırsız olur ama oyalanıp gidilir yani
ordan kayınvalide o senin keyfinimi bekleyecek burda seni beklemeyemi geldi dedi
gel ben götüreym dedi kızıma kızımda onla gitmedi gidecegi yer bayagı uzak bu arada sıcak tee tepe
o yaşlı haliyle cıkacak düşün kızımıda sürükleyip akla bak
fırladı kızdı gitti surat be skarıs simdi bu kadını ölürmüsün öldürürmüüsn
bu kadar basit bir sey için ortalıgı karıstırıyor 2 gün kafa dinlemeye temiz hava almaya gittik
yaptıgına bak .beklese eim yaslı öbürüde cocuk arabayla cıkaracak ama nerde o kafaaaaa
yok bizimkini arar sorar derki bide diğerleri üvey evladım sen özsün ama yaptıklarınada bakılırsa eşim üvey gibi bu arada 3 oğlu var 3 üde öz.onlara her türlü yardım yapar evlerine alışveriş yapar kocamıda arar para yok çok sefiliz der.birde arar neden aramıyorsun beni der çok fenalar ortalık karıştırma deyince üzerlerine yok valla Allah biliyor içimi bende hep diyorumki kaynana ve kayınbaba hemen ölsünler Rabbım diye dua ediyorum çünkü onlar yaşadığı müddetce bize huzur yok biz kocamla 1 gün kendı sorunumuz yüzünden kavga etmeyiz her tartışmamız annesi babası ve kardeşleri yüzünden

Back
X