anasından hep ayrı yaşamış zaten ben memlete giderkende tek giderim gelmez görmez anasını özlemedinmi diyorum alışkınım ben der sen gir gör aileni şimdi ben gelsem bizimkilere gitmen gerekecek oda senın huzurunu bozuyor der
aynı benim eşim gibi aileden ayrı okumus yasmaıs bir paylaşımları fazla yok yıllarca aramasa annesiyle konusmaz eşim ama annede anne olsa bir gün evladım diye hiçbir cocugunu sormaz hasta
allah böyle yaslı olup ne dediğini bilmeyen inanları bildiği gibi yapsın
kayınvalidem ölsün bir gr üzülmem heralde bana bir gün insanlık yapmadı yazsam roman olur
ona insan bile diyemeyiz farklı bir yaratık cünkü
ayda yılda bir gideriz
gecen tatildik cocuk cok istedi gittik köyde oynasın diye
neyse cocugum dediki köyde bir arkadası var illa ona gidecm diyor emine emine oda yukarda uzakta oturuyor
kızım dedim az bir işim kaldı bende cıkıcam oraya bekle 5 dk dan cıkıcaz cocuk bu sabırsız olur ama oyalanıp gidilir yani
ordan kayınvalide o senin keyfinimi bekleyecek burda seni beklemeyemi geldi dedi
gel ben götüreym dedi kızıma kızımda onla gitmedi gidecegi yer bayagı uzak bu arada sıcak tee tepe
o yaşlı haliyle cıkacak düşün kızımıda sürükleyip akla bak
fırladı kızdı gitti surat be skarıs simdi bu kadını ölürmüsün öldürürmüüsn
bu kadar basit bir sey için ortalıgı karıstırıyor 2 gün kafa dinlemeye temiz hava almaya gittik
yaptıgına bak .beklese eim yaslı öbürüde cocuk arabayla cıkaracak ama nerde o kafaaaaa