kocamın ailesi...

Anlatmayın. Ama bence olayın tek sorumlusu karşı taraf değil. Siz de biraz kendinizi törpülemeye bakın.
Bu alttan alın her dediklerini yutun demek değil ama 2 senede evinize 2. Kez gelen insanları idare edebilirdiniz. Öyle çokta vahim seyler Yok. Sizin öncesinde dolmuşluklarınız var da sanki hepsini üst üste koyup hareket ediyorsunuz gibi.
Bu adamlar ağaç kovuklarından çıkmıyor,ailesini sevmesen bile saygısızlık yapmamalısın. Cadı gelinim deyip işin içinden çıkılmaz.
Eşiniz bugün hak verir yarın anamda anam diye tutturur. Ki örnekleri çoktur.
Varsın çocuğu eltinizden istesin, size ne zararı var bunun?
Allah onun demesiyle mi kavuşturacak?
Basit şeyleri kulak ardı edin karşınızdaki insanları çok ciddiye almayın.
Kendi akıl ve ruh saglıgınızı düşünün.
2 senedir evime gelmeleri değilki canım burda nalatmadığım birsürü şey var ben ne zaman konuşsam hep laf soylediler hep dedikodumu yaptılar hepsi kulağıma geldi ben saygısızlık yapmadım evime geldiğinde bile en iyi şekilde ağırlamaya çalıştım aradım hal hatır sordum ama hep bi ters davranış gördüğümden artık tak dedi canıma belki yaşamadınız böyle şeyler size kolay gelebilir

1 hafta oldu konuşalı bende anlatırlar diye düşündüm ama sanırım anlatmadılar eşimden bi tepki gelmedi

eğer anlatmadı iseler bu normal değil

yani bayağı düşünceli insanlar olmaları lazım

sen şu arkandan ettikleri lafları, seni rahatsız eden şeyleri de bir yazsana

acaba sen yalnızlık psikolojisi ile abartmış olabilir misin

2 senedir evime gelmeleri değilki canım burda nalatmadığım birsürü şey var ben ne zaman konuşsam hep laf soylediler hep dedikodumu yaptılar hepsi kulağıma geldi ben saygısızlık yapmadım evime geldiğinde bile en iyi şekilde ağırlamaya çalıştım aradım hal hatır sordum ama hep bi ters davranış gördüğümden artık tak dedi canıma belki yaşamadınız böyle şeyler size kolay gelebilir
Dedikoduyu size taşıyanları bir susturun önce.
Bu şekilde değil ama daha ağır şeyler yaşadım, herkes yaşamıştır. Kimi kv-kp, kimi görümce, kimi anne-baba, arkadaş, kardeş, patron...
Ayrı şehirde yaşadığınız insanları yşen söylüyorum idare edebilirdiniz.
Hepimiz birilerini idare ediyoruz.
Yada sonradan aramak yerine neyse sinirlendiğiniz, kırıldığınız o an kibarca söyleyin.
Aşk olsun anne eltimi niye yoruyorsun ben vereyim çocuğunda uzat çocuğu nedir yani...
Allah kavuştursun demediyse ara sen ona söyle.
Anlatmadıklarınız ne bilmiyorum ama bunlardan sorun çıkarmak çocukça geldi bana.

yok bizimkini arar sorar derki bide diğerleri üvey evladım sen özsün ama yaptıklarınada bakılırsa eşim üvey gibi bu arada 3 oğlu var 3 üde öz.onlara her türlü yardım yapar evlerine alışveriş yapar kocamıda arar para yok çok sefiliz der.birde arar neden aramıyorsun beni der çok fenalar ortalık karıştırma deyince üzerlerine yok valla Allah biliyor içimi bende hep diyorumki kaynana ve kayınbaba hemen ölsünler Rabbım diye dua ediyorum çünkü onlar yaşadığı müddetce bize huzur yok biz kocamla 1 gün kendı sorunumuz yüzünden kavga etmeyiz her tartışmamız annesi babası ve kardeşleri yüzünden
yokk ben ölsün diye dua etmiyorm allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
ama bir gr da üzülmem gibi geliyor içimi kararttı kadın bir gün huzrlu düzgün bir gün yasatmadı
benimki haytta ugramz aramaz yılarca o yönü var iyi.cok gururlu
işte düşün yılda bir araya gelinir ondada deliliğini gösterir

Dedikoduyu size taşıyanları bir susturun önce.
Bu şekilde değil ama daha ağır şeyler yaşadım, herkes yaşamıştır. Kimi kv-kp, kimi görümce, kimi anne-baba, arkadaş, kardeş, patron...
Ayrı şehirde yaşadığınız insanları yşen söylüyorum idare edebilirdiniz.
Hepimiz birilerini idare ediyoruz.
Yada sonradan aramak yerine neyse sinirlendiğiniz, kırıldığınız o an kibarca söyleyin.
Aşk olsun anne eltimi niye yoruyorsun ben vereyim çocuğunda uzat çocuğu nedir yani...
Allah kavuştursun demediyse ara sen ona söyle.
Anlatmadıklarınız ne bilmiyorum ama bunlardan sorun çıkarmak çocukça geldi bana.[
yeri geldiğindede söyluyorum ben oyle bişey demedim deyip beni yalancı çıkarıyor güzelcede anlattım ama karşımdaki anlamayınca yapacak birşey birakmadılar bana size çocukca gelebilir sabrınızda cok olabilir ama benim o kadar tahammülüm olmuyor üzerime cok yürünürse kendimi ezdirmiyorum.

yokk ben ölsün diye dua etmiyorm allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
ama bir gr da üzülmem gibi geliyor içimi kararttı kadın bir gün huzrlu düzgün bir gün yasatmadı
benimki haytta ugramz aramaz yılarca o yönü var iyi.cok gururlu
işte düşün yılda bir araya gelinir ondada deliliğini gösterir
Rabbimin adaleti çok büyük sadece bana değil herkese yaptıkları içinde iki yakaları bir araya gelmiyor işte.Bi tek ben söylüyorum yüzlerine hatalarını oda ayrı konu oda alıştığı için milletin sessiz kalmasına ben sesimi çıkarınca dahada yükleniyorlar

eğer anlatmadı iseler bu normal değil

yani bayağı düşünceli insanlar olmaları lazım

sen şu arkandan ettikleri lafları, seni rahatsız eden şeyleri de bir yazsana

acaba sen yalnızlık psikolojisi ile abartmış olabilir misin
şimdi burda onları tek tek yazsam epey sürer yanlızlık dan değil zaten söyleyecektım eşimede dedim konuşcam annenle dediğimde boşver demişti ama ben duramadım işte son duyduklarımda bardağı taşırdı

şimdi burda onları tek tek yazsam epey sürer yanlızlık dan değil zaten söyleyecektım eşimede dedim konuşcam annenle dediğimde boşver demişti ama ben duramadım işte son duyduklarımda bardağı taşırdı

işte o zaman çözüm biriktirmemek

olayı anında sıcağı ile hem eşin hem onlar varken yüzüne söyleyeceksin

beklemeyeceksin

o laf taşıyanlara da çok güvenme

onlar da çok da dürüst olmayabilir

işte o zaman çözüm biriktirmemek

olayı anında sıcağı ile hem eşin hem onlar varken yüzüne söyleyeceksin

beklemeyeceksin

o laf taşıyanlara da çok güvenme

onlar da çok da dürüst olmayabilir
laf taşıyanada dedim zaten duymak istemiyorum bir daha bişey diye oda demiş kv zaten sorunun varsa gelininle konuş diye ben zaten her bana bişey söylediğinde anne neden öyle dedin bak senin kızın yok biz gelin kaynana değil anne kız gibi olalım diye kaç kere konuştum ona kimsenin davranmadığı gibi anneme davrandığım gibi davrandım ama anlamadı

Back
X