Kocamın ailesiyle tatile gitmek

Tek sorunumuz kv sanki ben eşimle değilde onunla evlenmişim zaten 24 saat aynı evin içinde görüyorum biktim valla ya, kadın kadini anlar kv demesi lazım tatile karı koca gidilir diye ama çocuk gibi pesimize düşüyor
Bu da eşinle ilgili bir sorun. 🤷🏻‍♀️ Hoşuna gidiyor ki '' Ne oluyosun.? '' demiyor anasına.

Merhaba arkadaşlar,daha önceki konuda bahşetmiştim esimin ailesiyle ayni evde yaşadığımdan, sabrediyorum hala daha yeni evliyiz diye, fakat şimdi eşimle tatile gitmeyi düşünüyoruz bu ilk tatilimiz olacak ama kendisi annesininde bizimle gelmesini istiyor bütün sene zaten aynı evde yaşıyoruz tatilde bilemi görmek zorundayım kabus gibi benmi abartıyorum normalmi bu?
Normal degil

Eğer esiniz sizi başbaşa ayrı bir tatile götürecekse gidin bence. Ben haftasonu icin eşimin ailesi ile tatile gittim pekala da eğlendim. Bir ay sonra da basbasa tatile gideceğiz

söyleyın herkesin ortasında yaa hayatım bu bizim ilk tatilimiz bi dahakine hep birlikte gideriz diyin. herkesin ortasında söyleyemıyorsunuz basbasa kalınca söyleyın.
kvdeniz demıyormu ben gelmem diye. benm anneme böle bişiy dense annem hayatta gitmez zorla göturuyor yengem. 13 yıllık evliler annem hala benm ne işim varmış karıkoca arasında der :/
Helal olsun olması gereken bu

kv-koca arasına lütfen girmeyin efendim...siz kim oluyorsunuz da aralarına kara kedi gibi giriyorsunuz...Bırakınız efendim ana oğul bir balayı yaşayamayacak mı? Oğlu evlenmiş sizle başbaşa mı gidecek , tabiki kutlamayı anası ile yapacak, evlendiği kişi ile yapacak hali yok ya..Doğuran kutlar efendim..

Oğlu plajda anasını diz ağrıları için kuma gömemeyecek mi?? Anası haşemaya para vermeyip tişörtle denize girip hoyratça o göğüslerin uçlarını belli edemeyecek mi efendim rüzgarlara karşı? Oğluuuum sırtına krem süreyim oğlum oyyy canım oglum diyemeyecek mi şezlongta? Anasıyla elele denize girme keyfi yaşayamasın mı bu adam?

Ana-oğul hiç ayrılır mı tatilde niye ayrılsın ki? Yuvalarını niye yıkmaya çalışıyorsunuz?? Siz neden 2.kadın olarak araya giriyorsunuz ayıptır günahtır yahu...
hahaha alemsin ya :KK48:

Back
X