- 2 Ağustos 2013
- 37.400
- 121.706
- 798
Tamam işte yalnız mı kalıyormuş oğlanla dursun evinde. Eşinizi karşınıza alıp konuşunOğlu var bekar oda bizimle yaşıyor en büyük oğlu benim kocam oyuzden o daha çok sorumlu herşeyden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam işte yalnız mı kalıyormuş oğlanla dursun evinde. Eşinizi karşınıza alıp konuşunOğlu var bekar oda bizimle yaşıyor en büyük oğlu benim kocam oyuzden o daha çok sorumlu herşeyden
O bekar ya ayrı gezmek istiyormuş kiz arkadaşlarıyla fln tabi,annesinin başinimi bekleyecek tatilde mecbur bende kadın olduğum için kadın kadına kocam yerine kv ile takılmalıyımTamam işte yalnız mı kalıyormuş oğlanla dursun evinde. Eşinizi karşınıza alıp konuşun
Evet malesef
Allahım ya gerçekten zor bi durum valla. Evde zaten birlikte olduğunuz yetmiyor gibi tatilde de birlikte!!O bekar ya ayrı gezmek istiyormuş kiz arkadaşlarıyla fln tabi,annesinin başinimi bekleyecek tatilde mecbur bende kadın olduğum için kadın kadına kocam yerine kv ile takılmalıyımevlilikten bişey anlamadım valla ben baba evindede annemlerle takiliyordum tatilde şimdide aynı bir fark yok
![]()
O bekar ya ayrı gezmek istiyormuş kiz arkadaşlarıyla fln tabi,annesinin başinimi bekleyecek tatilde mecbur bende kadın olduğum için kadın kadına kocam yerine kv ile takılmalıyımevlilikten bişey anlamadım valla ben baba evindede annemlerle takiliyordum tatilde şimdide aynı bir fark yok
![]()
Daha 45 yaşındaKaynanatör kaçyaşında bu arada.
Daha 45 yaşında![]()
Aynen valla hiç sormayınAllahım ya gerçekten zor bi durum valla. Evde zaten birlikte olduğunuz yetmiyor gibi tatilde de birlikte!!
E benim koca hic yalnız birakirmi aşırı kıskanç kocam annesi evlenir diye yapiyo benceKendi başına kalamıyormu ki,çok genç daha .
Benden bile yaşça küçük bu arada.
E benim koca hic yalnız birakirmi aşırı kıskanç kocam annesi evlenir diye yapiyo bence
Hahahaha öyle valla, evlenmeyi kesinlikle düşünmüyor onlara öyle şeyler ters ama kocam bence korkuyor biri kandırır mal varlığı için vesaire diye yoksa bu kadar neden üstüne titriyoEvlensin toptan kurtuluruz bizde kadından:))
Hahahaha öyle valla, evlenmeyi kesinlikle düşünmüyor onlara öyle şeyler ters ama kocam bence korkuyor biri kandırır mal varlığı için vesaire diye yoksa bu kadar neden üstüne titriyo
Bir insanın annesini sevmesi bakması evet çok güzel birşey ama beni arka plana atıyor onun üstüne titrerken beni kaybedecek çünkü ben bu yaşta bu yükü kaldiramam gençliğimi yaşamak istiyorum eşim içinde kolay değil ama basta ozmn beni kandırmayacaktı bunları bilseydim bu şekil heryere beraber gideceğimizi kesinlikle evlenmezdimHahahaha öyle valla, evlenmeyi kesinlikle düşünmüyor onlara öyle şeyler ters ama kocam bence korkuyor biri kandırır mal varlığı için vesaire diye yoksa bu kadar neden üstüne titriyo
Çok zengin değil ama durumu iyi yani,Kocasının herşeyi ona kalmış herseyde onunda hakkı varValla bu gidişle kocan öldürecek anasını tıkmış evin içine asosyal yaşatıyor kadını.
Zenginmi kaynanatör![]()
Bir insanın annesini sevmesi bakması evet çok güzel birşey ama beni arka plana atıyor onun üstüne titrerken beni kaybedecek çünkü ben bu yaşta bu yükü kaldiramam gençliğimi yaşamak istiyorum eşim içinde kolay değil ama basta ozmn beni kandırmayacaktı bunları bilseydim bu şekil heryere beraber gideceğimizi kesinlikle evlenmezdim
Aynen öyle nedir bu kadınların çektiği yaAdam doğruları söylese alacağı c evap belli zaten,saklıyorlar bunları aynı evin içine girince anyayı kanyayı yaşatıyorlar kadınlara.
Çok zengin değil ama durumu iyi yani,Kocasının herşeyi ona kalmış herseyde onunda hakkı var
Aynen öyle nedir bu kadınların çektiği ya
Durum bunu gösteriyor evetAnnesi evlense x kocadan kalan paraya yeni koca konacak tabi,bunada çok kıymetli oğluşu izin vermiyor.
Durum bunu gösteriyor evet