Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen iç diyo ben başta kocana dedim 3 katlı ev alalım kocan istemedi diyor iş eşimde bitiyor yaniKabul etcek hayat sadece onun hayatı değil o evde sen aksama kadar kalıyosun annesiyle anahtarı olur hem dubleks evi yapsanız arada bir gidip yoklar bunda büyütülcek bişey yok
Annesinin vakti saati gelince zaten ölcek o yanında olunca ölmicekmiymiş
BekarBekarmı o evli mi
Rest derken kocamı ikna etmekmi yoksa bosanmakmiÇok küçüksün daha neden evlendin hem de böyle bi hayata
Çok ciddi şekilde rest çekmelisin
Üzüldüm sana
Senin yaşıtların daha liseden mezun olup yks ye hazırlanıyor
O zaman kocan kabul etmiyor bu durumu annesininde işini geliyor tabiAynen iç diyo ben başta kocana dedim 3 katlı ev alalım kocan istemedi diyor iş eşimde bitiyor yani
Oda bizimle yaşıyorO zaman kocan kabul etmiyor bu durumu annesininde işini geliyor tabi
Gerçekten annesi ayrı evde durmak istese oğluna sözünü geçirir
Ayrıca bekar kardeşi napıyor nerede niye onla kalmıyorlar
Ohooooo öyle ismi var en başta kabul etmeseydin keşkeOda bizimle yaşıyor
Yuh yani. O gelince siz çıkın madem ayrı eve o ne öyle cümbür cemaatYes
Evet![]()
Dul ya annesi babasını kaybettiğinde büyük bir travma yaşamış annemide kaybedemem korkusu varOhooooo öyle ismi var en başta kabul etmeseydin keşke
Annesi ayrı eve çıksada yalnız kalmıçakmış ki niye eşin bu kadar bağlı
Eltiyle birbirimizi yeriz bence saç baş artık ozmn ayırırlar herhalde eviYuh yani. O gelince siz çıkın madem ayrı eve o ne öyle cümbür cemaat
AynenEltiyle birbirimizi yeriz bence saç baş artık ozmn ayırırlar herhalde evi![]()
evetHaklimi yani
EvetYoksa 99 dogumlumusun?
Cok cok sacma bir durum, esini ikna etmeye calis. Bir gelisme oldu mu? Hatta ikna etme, direkt ya ben ya o diye söyle bence...
tehdit mi ediyor gitseydin.Evet, eşim kabul etmiyorsan kapı orda diyor..
kim ister kaynanasiyula alt üst oturmayaa.Şuanda kiz geziyorlar tabi benim gibisini bulamıyorlar başka dünyada benim gibi saf varmıdır bu devirde kv ve elti ile oturmayı
Altli ustlu otursak daha ne, beraber oturuyoruz büyük bir evde mutfak oturma odası ortak kullaniyoruz...kim ister kaynanasiyula alt üst oturmayaa.
bizde öyle yok alt üstlüyüz ama yedigimiz içtiğimiz ayriAltli ustlu otursak daha ne, beraber oturuyoruz büyük bir evde mutfak oturma odası ortak kullaniyoruz...
O yine iyimisbizde öyle yok alt üstlüyüz ama yedigimiz içtiğimiz ayri