Kocamın ailesiyle tatile gitmek

Keşke ilk başta kabul etmeseydin ya da şuan bile esinle konuşabilirsin para biriktirip yakın bi yerden ayrı eve çıkın
Eşine söylersin ayrı ev olsun annene de yakın olsun gidip geliriz diye
Yeterince parası var istese şimdi alır istemiyor kaç kez kavga ettik bunu kabul ermeyeceksen boşanalımda diyor

Doğru... kızları icin de en iyisini isterler ama prenses gibi yaşasın elin kızı ya evdeki nasil olsa

Kendi kızları için farklı ,gelin içiğn farklı maalesef.
Benimde evli kızım 27 yaşında evlendi,4 yıllık evli okulu bitti dedim iş hayatı önce çalış ayaklarının üzerinde durmayı öğren önce.
Evlilik nasılsa oluyor,heleki aynı evde oturma işi olsaydı dünyayı dar ederdim ..

Siz mantıklı birine benziyorsunuz vede benden yaşca olgunsunuz hayat tecrübeniz daha fazla, boşanmayı düşünüyorum çoğu zaman ama cesaretim yok ya sonra kötü olursam diye sizce napsam

ben 56 yaşındayım bende k.valideyim torunum bile var üstelik.
Senin yerinde olsam hiç bir şeyi gözüm görmeden arkama bile bakmadan çeker giderdim.
Boşanan bir sürü kadınımız var,cesaretim yok sözünü kabul etmiyorum.
,Elbette ilk zamanlar zorlanırsın,ne hayallerle evleniryor insanlar.
Olmayan bişeyide zorlamanın n-mantığı yok bence.

Ben hatalıyım kabul ediyorum zaten ama ailem Çok hatalı

En büyük yanlışı ailen yapmış,müsade etmeyeceklerdi bu işe.

Daha yeniymişte evliliğiniz en güzel yıllarını rahat yaşayamıyorsunuz
Annesi size karşı nasıl iyi devranıyormu ?
Eşine şöyle bi teklifte bulunabilirsin dubleks ev alalım annen üstte otursun biz altta bi arkadaşım öyle yaptı üst kata kapı yaptırdı aynı evin içinde oluyo ama gene bi mahremiyet oluyor

Ne kadardır evlisiniz
Kv şahit olmuştu kavgamıza ev yüzünden benimle konuştu ben çok meraklı değilim gelinle oturmaya demişti ama kocan böyle istiyor dedi, ve kocan kabul ediyorsa gidin kirada oturun küçük bir evde malımın yarısında alırım başınızın çaresine bakarsınız diyerekten konuştu

Senin yerinde olsam hiç bir şeyi gözüm görmeden arkama bile bakmadan çeker giderdim.

Annemlere diyorum anlatıyorum istiyorsa gel kapımız açık diyorlar ama beterin beteri varmış gelen gideni araştırmış gini saçmalıklarla beni kararsız bırakıyor

Daha yeniymişte evliliğiniz en güzel yıllarını rahat yaşayamıyorsunuz
Annesi size karşı nasıl iyi devranıyormu ?
Eşine şöyle bi teklifte bulunabilirsin dubleks ev alalım annen üstte otursun biz altta bi arkadaşım öyle yaptı üst kata kapı yaptırdı aynı evin içinde oluyo ama gene bi mahremiyet oluyor
Aynen bende öyle yapalım dedim eşim onuda istemiyor annem ölse kapıyı kiripmi gireceğim içeri diyo salak saçma laflar ana kuzusu ya işte bahane hepsi her sabah aksam annesini oper bitanem duye sarılır önümde

Işte bilinçli bir annenin en güzel örneği, kızınız çok şanslı sizin gibi çocuğunun geleceğini düşünen düşünen bir annesi olduğu için

Yahu sanki ayrı evde yalnız oturacak kadın. Bi oğlu daha varmış. Kalsınlar işte beraber. Ocak ayında babamı kaybettik. Annem evinde kalıyo tek başına. Kendi evimin rahatlığı hiçbir yerde yok diyo. Kapımız açık, istediği zaman gelip kalıyo. Canı isteyince gidiyo. Elim ayağım tutarken kimseye yük olmam diyo. Bi sokak aşağıda da kardeşim var. O sık sık gider yoklar, ben biraz uzaktayım.

Çok afedersin ama evde onlar varken özel hayat da olmaz pek. Duş falan alırken duyarlar diye tedirgin olur insan. Ben olsam burdan ikna etmenin yolunu denerdim bir de.

Yahu sanki ayrı evde yalnız oturacak kadın. Bi oğlu daha varmış. Kalsınlar işte beraber. Ocak ayında babamı kaybettik. Annem evinde kalıyo tek başına. Kendi evimin rahatlığı hiçbir yerde yok diyo. Kapımız açık, istediği zaman gelip kalıyo. Canı isteyince gidiyo. Elim ayağım tutarken kimseye yük olmam diyo. Bi sokak aşağıda da kardeşim var. O sık sık gider yoklar, ben biraz uzaktayım.

Çok afedersin ama evde onlar varken özel hayat da olmaz pek. Duş falan alırken duyarlar diye tedirgin olur insan. Ben olsam burdan ikna etmenin yolunu denerdim bir de.
Ev büyük olduğu için banyo fln ayrı duyulmuyor ama yinede sonuçta aynı evdesin hiç kendimi rahat hissetmiyorum bıktım, ehliyetimi aldım birde okula yazılcam uzaktan okuyarak, baktım canımı sıkan şeyler değişmiyor hala çeker giderim

Kv şahit olmuştu kavgamıza ev yüzünden benimle konuştu ben çok meraklı değilim gelinle oturmaya demişti ama kocan böyle istiyor dedi, ve kocan kabul ediyorsa gidin kirada oturun küçük bir evde malımın yarısında alırım başınızın çaresine bakarsınız diyerekten konuştu
O zaman canım kv konuş o da oğluyla konuşsun ikna edin el birliğiyle başka çcugu yokmu

Aynen bende öyle yapalım dedim eşim onuda istemiyor annem ölse kapıyı kiripmi gireceğim içeri diyo salak saçma laflar ana kuzusu ya işte bahane hepsi her sabah aksam annesini oper bitanem duye sarılır önümde
Kabul etcek hayat sadece onun hayatı değil o evde sen aksama kadar kalıyosun annesiyle anahtarı olur hem dubleks evi yapsanız arada bir gidip yoklar bunda büyütülcek bişey yok
Annesinin vakti saati gelince zaten ölcek o yanında olunca ölmicekmiymiş

Back
X