Temizlik fln bunlara ben takmıyorum bile kendi evim olsa orayı da temizleyecektim sonuçta onada razıyım tek isteğim bana karışmasın bana emir vermesin ve evet eşim tam bir ana kuzusuEsin ana kuzusu gibi geldi. Siz de evin hizmetcisi modunda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Temizlik fln bunlara ben takmıyorum bile kendi evim olsa orayı da temizleyecektim sonuçta onada razıyım tek isteğim bana karışmasın bana emir vermesin ve evet eşim tam bir ana kuzusuEsin ana kuzusu gibi geldi. Siz de evin hizmetcisi modunda.
Şuanda kiz geziyorlar tabi benim gibisini bulamıyorlar başka dünyada benim gibi saf varmıdır bu devirde kv ve elti ile oturmayıSebeb ne peki,elti kabul ediyormu bunu![]()
Kriterlerde hep çok yüksek güzel olmalı ağırbaşlı olmalı ailesinin durumu iyi olmalı sonradan görme olmayacak yani kv ile oturacak elti ile oturacak yemek yapmayı bilecek temizligide yapacak herkes ister böyle bir kızı vallaŞuanda kiz geziyorlar tabi benim gibisini bulamıyorlar başka dünyada benim gibi saf varmıdır bu devirde kv ve elti ile oturmayı
Şuanda kiz geziyorlar tabi benim gibisini bulamıyorlar başka dünyada benim gibi saf varmıdır bu devirde kv ve elti ile oturmayı
Kizlar var uzaktan akraba fln ama beğenmiyorlar yok kilolu yok boyu kısa yok yüzünde sivilce var bulduda bunuyor hesabıAday yok daha yani,buldular kız kabul edermi bunu.
Hayatta etmezikim isterki 2 ev üstüne ev kursun yani..
Kizlar var uzaktan akraba fln ama beğenmiyorlar yok kilolu yok boyu kısa yok yüzünde sivilce var bulduda bunuyor hesabı
Eşim ozmn 27iydi 10 yaştan fazlası anormal diye düşünüyordum, annem istedi bile evlenmemi ama ananem kuzenlerim karşıydı şuan onlarla görüşmem yasak aramızı açacaklar diye istemiyor eşim bir senedir ne telefondan ne yüzyüze görmüyorum 20 senelik kuzenlerimi
Aynen yani, bir kere angelina gibi kiz senin ananı ve kardeşini birde eltıyı niye çeksinOğluşları brad pitt filanmı da angelina gibi kız arıyorlar.
Merhaba arkadaşlar,daha önceki konuda bahşetmiştim esimin ailesiyle ayni evde yaşadığımdan, sabrediyorum hala daha yeni evliyiz diye, fakat şimdi eşimle tatile gitmeyi düşünüyoruz bu ilk tatilimiz olacak ama kendisi annesininde bizimle gelmesini istiyor bütün sene zaten aynı evde yaşıyoruz tatilde bilemi görmek zorundayım kabus gibi benmi abartıyorum normalmi bu?
Aynen yani, bir kere angelina gibi kiz senin ananı ve kardeşini birde eltıyı niye çeksinbunlardaki keramet ne yani niye iştesin öyle bir kız oluru yok yani
Eşimin annesi dul olduğu içinNeden aynı evde yaşıyorsunuz?
Eşinizi ikna edin bence yalnız gidin yoksa hiç gitmenin anlamı yok
niye evlenmiş ki yasasaymis anasıyla
Diminiye evlenmiş ki yasasaymis anasıyla
Doğru... kızları icin de en iyisini isterler ama prenses gibi yaşasın elin kızı ya evdeki nasil olsaNiye yaşasın ki anasıyla,evin işlerini yapacak biri lazım anasına nasıl kıysın şimdi:))
Siz mantıklı birine benziyorsunuz vede benden yaşca olgunsunuz hayat tecrübeniz daha fazla, boşanmayı düşünüyorum çoğu zaman ama cesaretim yok ya sonra kötü olursam diye sizce napsamElbette yokta,bunlar ben bilirim ben bulurum benimle yaşarlar mantığında olan insanlar.
Keşke ilk başta kabul etmeseydin ya da şuan bile esinle konuşabilirsin para biriktirip yakın bi yerden ayrı eve çıkınEşimin annesi dul olduğu için
Boşanmayı düşünüyorum ama cesaretim yok bir ömür yapamam
Ben hatalıyım kabul ediyorum zaten ama ailem Çok hatalıHata sende evladım,ilk başta erken evlenmişsin burada ailenin hatası çok fazla.
Hemde aynı evin içinde beraber oturmanızı kabul etmeleri hatayı kstlıyor.