Kocamın ailesiyle tatile gitmek

Bence erkeğiniz in bavulunu hazırlayın, herşey hazır zannetsin, anasının donlarını ,korselerini,romatizma merhemlerini falan doldurun içine... hayde güle güle...demle bir çay kafanı dinle...

Şuanda kiz geziyorlar tabi benim gibisini bulamıyorlar başka dünyada benim gibi saf varmıdır bu devirde kv ve elti ile oturmayı
Kriterlerde hep çok yüksek güzel olmalı ağırbaşlı olmalı ailesinin durumu iyi olmalı sonradan görme olmayacak yani kv ile oturacak elti ile oturacak yemek yapmayı bilecek temizligide yapacak herkes ister böyle bir kızı valla😅

Eşim ozmn 27iydi 10 yaştan fazlası anormal diye düşünüyordum, annem istedi bile evlenmemi ama ananem kuzenlerim karşıydı şuan onlarla görüşmem yasak aramızı açacaklar diye istemiyor eşim bir senedir ne telefondan ne yüzyüze görmüyorum 20 senelik kuzenlerimi

Canım o zaman sen akıllı olacaktın kimsenin lafına uyup 19 yaşında evlenmeye kalkmayacaktın, hadi evlendin neden kayınvalide ile aynı evde oturmayı kabul ettin. Baştan razı olunca sonradan hiçbirşey düzelmiyor hatta daha beter oluyor, yaşın küçük diye üzerinde hakimiyet kurmayı da başarmışlar e annen de karşı çıkmamış. Bari şimdiden sonra dışardan falan okulunu tamamla da bir iş bul evden kendini atmaya bak

Neden aynı evde yaşıyorsunuz?
Eşinizi ikna edin bence yalnız gidin yoksa hiç gitmenin anlamı yok

Merhaba arkadaşlar,daha önceki konuda bahşetmiştim esimin ailesiyle ayni evde yaşadığımdan, sabrediyorum hala daha yeni evliyiz diye, fakat şimdi eşimle tatile gitmeyi düşünüyoruz bu ilk tatilimiz olacak ama kendisi annesininde bizimle gelmesini istiyor bütün sene zaten aynı evde yaşıyoruz tatilde bilemi görmek zorundayım kabus gibi benmi abartıyorum normalmi bu?
😳 niye evlenmiş ki yasasaymis anasıyla

Eşimin annesi dul olduğu için
Boşanmayı düşünüyorum ama cesaretim yok bir ömür yapamam
Keşke ilk başta kabul etmeseydin ya da şuan bile esinle konuşabilirsin para biriktirip yakın bi yerden ayrı eve çıkın
Eşine söylersin ayrı ev olsun annene de yakın olsun gidip geliriz diye

Back
X