Kocamın aklima takılan sorusu

Merve bozkurt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
41
4
1
30
Dün akşam eşimin telefonuna birşey e bakmak için almıştim neyse baktim sonra almışken bakiyim var mi birşey diye daha önce başima gelmiş ti çünkü baktim yine bi kadinla yazışma var di eşime bu kim yine diye sordum esimde ben yazışmadim bi arkadaşn yazışmaları telefonu istedi bende verdim dedi sonra tartışma ya başladık neden telefonu nu bi başkasına veriyorsun böyle aramizın bozulması daha mı iyi dedim neyse sonra gerçeği söyledi barıştık falan bana yıllar sonra benim bi başkasından çocuğum oldugunu öğrenirsen ne yaparsın dedi seni biraKırım dedim peki o çocugun bakima ihtiyacı var mesela bakarmisin dedi bende bakmam dedim bana cok vicdansızsin dedi bnde hayırdır bu soru nerden çıktı dedim soru sadece dedi . sabaha kadar uyku tutmadi soru kafama takildi durdu arkadaşlar kafayı yemek üzereyim

şimdi eşiniz gerçeği söyledi barıştık dediniz gerçek nedir.

bi de eşiniz yazışsa salak mı ya insan bi siler o mesajları diye düşünürdüm.

sorusuna gelirsek eşiniz sizi yokluyor olabilir nüfus idaresine gidin ve eşiniz adına vukuatlı nüfus kayıt örneği alın eşim çalışıyo falan diyip size verebilirler. en azından nüfusuna kayıtlı bi çocuk var mı yok mu çıkar

Valla kk da okuduklarim yuzunden evlenmeden bosandim.

Bu nedir ya bu erkek milleti vallahi farkli cins. Esinizi karsiniza alin, yem atin. Cok sakin bir sekilde bak dun sinirle boyle boyle konustuk ama biz evlenirken iyi gunde kotu gunde dedik, yillar sonra bilmedigin bir cocugun ciksa tabiki sahiplenecegiz. O senin cocugun, can bu atilmaz deyin. Ama sakin sakin. Yani onun dokulmesini saglayacak seyler yapin,soyleyin. Gercekleri dokulurse basarsiniz tekmeyi. Bak bak cocugu cikarmis. Bilmeden mi yapmis cocugu ay yine dellendim.

Şaka yapmıştır çocuk konusunda diycem ama böyle de şaka yapılmaz ki durduk yere :110:

sen beni aldatırken vicdanlı oluyorsun ben beni salak yerine koyup başka gönüller de eğlenirken peydahladığına bakmazken mi vicdansız oluyorum... deseydiniz birde
aklınıza takmayın... canınızı sıkmayın siz kendinizi üzseniz de üzmesenz de olacak olan olur...
şimdiden kendinizi yiyip bitirmeyin... sorunuzu açıkça eşinize sorun her cevapa ve cevaba göre hareketinize karar verdikten sonra
ayrıca sakın da geri atmayın eğer öyle birşey varsa kimden peydahladıysa ona baktırsın, kandırılan siz kullanılan yine siz olmayın...

Dün akşam eşimin telefonuna birşey e bakmak için almıştim neyse baktim sonra almışken bakiyim var mi birşey diye daha önce başima gelmiş ti çünkü baktim yine bi kadinla yazışma var di eşime bu kim yine diye sordum esimde ben yazışmadim bi arkadaşn yazışmaları telefonu istedi bende verdim dedi sonra tartışma ya başladık neden telefonu nu bi başkasına veriyorsun böyle aramizın bozulması daha mı iyi dedim neyse sonra gerçeği söyledi barıştık falan bana yıllar sonra benim bi başkasından çocuğum oldugunu öğrenirsen ne yaparsın dedi seni biraKırım dedim peki o çocugun bakima ihtiyacı var mesela bakarmisin dedi bende bakmam dedim bana cok vicdansızsin dedi bnde hayırdır bu soru nerden çıktı dedim soru sadece dedi . sabaha kadar uyku tutmadi soru kafama takildi durdu arkadaşlar kafayı yemek üzereyim
bu gibi durumlarda ne hikmetse hep bir arkadaş yazışıyor zaten:KK53:

çok inandırıcı

senin bu eş başkasından çocuk yapmış çocuk yaptığı kişi de çocuğu buna verecek oda sana baktırmayı düşünüyor

çok açık

Back
X