Kocamın aklima takılan sorusu

Bi arkadas yalani 5 6 yıl once bitti bence. Simdi herkesin smsi interneti her seyi var.

Cocuk konusunda da agzini aramis gibi. Cocugu yaparken onun vicdani neredeymis acaba

Birinden duyduğu bir olay kafasına takılmış "biz olsaydık" olasılığını değerlendirmiş gibi geldi bana. Ama mesaj olayı can sıkıcı tabi.. Ben olsam hele de mesaj üzerine sert tepki veririm ki bi daha böyle saçma salak soru ve olaylarla canımı sıkmasın. Çünkü ben biraz fazla kafaya takarim olayları..

Hanımlar çok merak ediyorum. ;çinizden biri sevgilisiyle, kocasıyla ya da herhangi bir erkekle hayati olmayan bir konuda konuşmak için arkadaşından telefon istedi mi?

Bari biraz yaratıcı olsalar.. Madem olamayıp yüzlerine gözlerine bulaştıracaklar edepleriyle otursalar bu erkekler..

Adam sizin dedenizin cenazesine gezmek için katılmadı vicdansiz olmuyor da siz onun gayri meşru çocuğuna bakmayınca mi vicdansuzlik oluyor
Adamlar size böyle böyle işaretleri veriyorlar Ama siz onemsemiyorsunuz sonra da beni nasıl aldatır inanamıyorum diye ortalığı dusuyorsunuz

Ben yazmadım arkadaşım yazmış saçmalığı ne zaman eskiyecek çünkü artık çok komik gelmeye ve rahatsiz etmeye başladı hiç inandırıcı gelmiyo

Biz kadinlar bir cok seyi kabullendigimz icin erkekler baskasindan cocuk yapip bize baktirabilecklerini dusunuyolar artik bosanmasi gerekirken hala yan yana yatip kalkan kadinlar var bu erkekler az bile yapiyor bize yardimmm diye konular aciliyor bosan desek bosanmzlar arastir desek bisy olmamis gibi devam ederler arkadasina telfonunu vermis de o yazismis artik bu yalanlara ilkokul cocuklari inanmaz utanmadan bide agiz ariyor ne diyelimki iyice karsina al konus bakalim ne cikcak tabi olumsuz bisyle sonuclanacaksa ayrilmayi goze alacaksan konus yoksa o cocuga bakmak zornda kalirsin.

Ben yazmadım arkadaşım yazmış saçmalığı ne zaman eskiyecek çünkü artık bu komikliği rahatsiz ediyo ve hiç inandırıcı gelmiyo

ama hala buna inanıp yutan kadınlar var.maalesef.

1-arkadaşımın o benim değil

2- canım biz zaten boşanacaktık 1000 yıldır ayrı yatıyoruz yalanı..

ancak hala bu iki yalana inanıp eşlerine,sevgililerine güvenen kadınlar var.

Eski konulara baktım da çıngar cikarsan hakkindir. Böyle şeyler okudukça tiksiniyorum su telefonlardan. Bence bağır çağır burnundan getir çünkü daha önce affetmissin. Bu iyi niyeti kötüye kullanmaktan başka şey degil

Dün akşam eşimin telefonuna birşey e bakmak için almıştim neyse baktim sonra almışken bakiyim var mi birşey diye daha önce başima gelmiş ti çünkü baktim yine bi kadinla yazışma var di eşime bu kim yine diye sordum esimde ben yazışmadim bi arkadaşn yazışmaları telefonu istedi bende verdim dedi sonra tartışma ya başladık neden telefonu nu bi başkasına veriyorsun böyle aramizın bozulması daha mı iyi dedim neyse sonra gerçeği söyledi barıştık falan bana yıllar sonra benim bi başkasından çocuğum oldugunu öğrenirsen ne yaparsın dedi seni biraKırım dedim peki o çocugun bakima ihtiyacı var mesela bakarmisin dedi bende bakmam dedim bana cok vicdansızsin dedi bnde hayırdır bu soru nerden çıktı dedim soru sadece dedi . sabaha kadar uyku tutmadi soru kafama takildi durdu arkadaşlar kafayı yemek üzereyim

YOK artık kafanızın bulanması çok normal,
Niye sizi çocukla sınadı ki başkasından çocuğumu var sorusu getirtiyor akıllara !!

o değilde kk de altadan kocaların vazgeçilmez klasik yalanıdır bu ben yapmadım bir arkadaş yapmışta

bla bla

yıllar önce hamile bir konu sahibi vardı eşinin msj larını yakalamıştı

adam bunu benim msjlarım değil bir arkadaşın yazışmaları diye yutturmuştu

kadında doğum yapmak üzere olduğunu için bu yalana inanmak istemişti belkide

sonra ne oldu daha lohusalığı bitmeden konu açmıştı kocam beni alenen aldatıyor yüzsüzce itiraf ediyor diye

boşandılar sonra hatırladığım kadarıyla

Var sayalım sizin 2. evliliğiniz olsaydı ve 1 de çocuğunuz olsaydı, o vicdanlı olurmuymuştu? Sizin çocuğunuza bakarmıymıştı? Belki sizinle evlenmezdi bile değilmi? (Aslında normal bir şey 2. evliliklerde iki taraftan birinin yada ikisininde çocuğu olması ki insanlar bunu bile birbirinde zor kabul ediyor)
Şimdi siz evlisiniz ve size evliyken başkasından olma ihtimali olan çocuktan bahsediyor, böyle bir soru soruyor.. Diyelim ki ortada bir çocuk var, gayrımeşru bir çocuk, utanmadan aldatma sonucu olan, acaba düşünürmü ben ne utanmaz adammışım diye..?
Vicdan sorgulayan, önce kendi vicdanını sorgulamalı bu tip konularda.. Ben böyle bir şey yaptım, şimdi utanmadan nasıl karıma ödetirim bunu diye..
Ama eğer sizden önce olmuş bir olaydan bir çocuksa, bunu o da bilmiyorsa, bu size kalmış.. Yinede kimse vicdanınızı sorgulayamaz..

ama hala buna inanıp yutan kadınlar var.maalesef.

1-arkadaşımın o benim değil

2- canım biz zaten boşanacaktık 1000 yıldır ayrı yatıyoruz yalanı..

ancak hala bu iki yalana inanıp eşlerine,sevgililerine güvenen kadınlar var.
Aynem valla doğru söylüyorsun bunlari arkadaslarimin sevgilileri yapınca gülüyordum bi git ya yapiyordum kk den evli adamların yaptığını görüyorum bu daha içler acisi

Back
X